|
|
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
12/06/2017, 20:13
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 2 294
Регистриран: 20/03/2017
Потребител # 4
|
-------------------- |
12/06/2017, 20:16
Копирай адреса:
|
|
![]() Обикновен кавал
Съобщения: 2 557
Регистриран: 01/06/2017
От: Андромеда Потребител # 18
|
Вечната тема - творете, не се жалете Мерси Докторе! Cury за аналния секс. Цитат Не знам защо аналният секс се смята за върха на сладоледа, но всеки е свободен да прави каквото си иска. Но искам да отбележа, че според мен презервативът е задължителен, ако не искате да си докарате някой простатит например. Личо му отговаря Цитат Алекс я пусна темата и за да се натрупа активност и брой постове... Т.е. с анален секс лесно се става "опитен потребител"
-------------------- На човек който не пие не мож му има доверие...
|
18/06/2017, 11:53
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Съобщения: 180
Регистриран: 02/06/2017
Потребител # 47
|
Бай Иван в темата на Док : http://forumabv.eu/index.php?showtopic=129
С възрастта и паметта ми се подобри.На младини все не можех да си спомня вчера правих ли секс или не.А сега ...помни кучето. и стародавни събития. -------------------- Понякога за да помогнеш на някой е нужно просто да го прегърнеш .
|
09/08/2017, 10:22
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 77
Регистриран: 20/03/2017
Потребител # 5
|
Тарабас:
" Меракът си е мерак, реализацията му е друга песен. Той и на 70 ше е там. За мъжете говоря. Жените са така или иначе неразгадаема форма на живот. Много е важно да ти щъкат очите, да си постоянно на щрек, да сканираш околната среда за нещо ебливо. Тва е ена много важна системна програма, която е и в основата на живота. Нещо като антивирусна програма на компа, която работи на заден фон и следи за изправност на системата. Начи вървиш си по улицата, пратили са та за хлеб. Умрял от работа, цял ден си са бъхтил, изобщо не ти е до ебане. Обаче като си ходиш така из улицата и очите ти са на 4, всяко поклащане на цица на заден фон, секо парче заголена кожа, бедър, секо движение на сички женски трътки в общ план се регистрират и информацията се обработва са милисекунди. С две думи получаваш фийдбек, че при теб сичко е наред, всички органи и системи функционират. Леко и небрежно се почесваш по топките от вътрешната страна на джобовете, за секунда хващаш уреда за да се увериш, че е в изправност и при нужда може да потрошиш всичко, което ти се изправи пред очите. И след като се успокоиш, може спокойно да влезеш в бакалията и да си купиш хлеб. Не е казано, че требе да евеш. Тва си е просто чек. Така се живее спокойно и хората си гледат работите и дет се вика, пекаря може хлеб да замеси, ти да си купиш и така. Искам да използвам този пост и да благодаря на всички жени, за това дето способстват за правилното функциониране на чекинга и по този начин се грижат за нащо здраве и за това, секи ден да имаме ляб на масата. Продължавайте да запълвате общия фон с вашите прекрасни форми. Дет се вика, животът се крепи на две цици и ена трътка!" |
10/08/2017, 22:25
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Съобщения: 180
Потребител # 47
|
В темата на Хаос за любовния триъгълник:
http://forumabv.eu/index.php?showtopic=291...art=0#entry7816 Между hristam и Iosarian: Трябва първо да си уточним понятията. Защото потърпевшите обикновено считат за изневяра всяко кръшкане. А за прегрешилите то си е само кръшкане, без емоция и не е никаква изневяра. Това, когато ги хванат, разбира се. Иначе, когато се домогват до чуждото си е голяма любов отвсякъде. и Имам една доста пълничка колежка, тя се отнася така с храната - не брои за хранене ядене, което не извършва седнала и въоръжена с прибори. Затова честичко похапва права до хладилника -------------------- Понякога за да помогнеш на някой е нужно просто да го прегърнеш .
|
17/10/2022, 23:53
Копирай адреса:
|
|
![]() Кремълска мурзилка
![]() ![]() ![]() Група: Изгонени
Съобщения: 2 317
От: Зона 51 Потребител # 51
|
Какво казва Glo на дъщеря си:
скоро си говорим с дъщерята и аз и викам поучително - жената трябва да бъде послушна, покорна, почтителна, да седи в къщи , да готви, да чисти, да гледа децата, пък тя ми вика - ама вие с мама не бяхте така! Всеки път като го прочета и се смея с глас. Пожелавам му да е жива и здрава. -------------------- |
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Сега е: 17/04/2026, 12:18 |