|
|
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
08/09/2020, 04:38
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 139
Регистриран: 19/08/2019
Потребител # 539
|
Здравейте,така и така няма да е сън тази нощ..ами четейки тук конспиративните теории и разни препратки към Иречек и Бай Ганьо..да ви питам една дузина въпроси!
Има ли НЛО и извънземни,има ли Бог и висша сила,има ли корона вирус?! Или всичко е отново измислица на правителството?. Честно..имам доста интелигенни познати,музиканти с консерватория..и свирещи в банда. И бълват нон стоп по фейса гущери против правителството.И са твърдо за..че няма корона вирус. Че всичко е конспирация. И че има извъмземни. Няколко раси били-рептилии,някакви други бледолики и още някаква раса. Живеели близо до земното ядро. Майко мила..като ми ти отворили едни теории..страшна работа. И се напъват да ме убеждават,че щом не се виждало и пипало..не значело че го няма. И двамата обаче поркат яко. Даже се хвалеха там с някакъв техен роднина че единия брат бил изпил над 4 или 5 бутилки вино розе вчера. И 10 на бири за изтрезняване. Значи..толкова пъти през пиянския ми предишен живот съм бил извън орбита че..със сигурност Йода е спал до мен. Та българина разбира най-вече от политика,футбол и конспирации. И никой не може да му се бърка на пиенето. Близо 20 години живея в Норвегия. И никъде не съм виждал такова чудо като нашите философски книги и езотерични Ошовци и прочие като във България. Колкото и да не ми се иска да призная една мисъл на православната ни църква,виждам че са прави! "Там където липсва вяра в Бога,се настанява ереста" Норвежците ходят на църква. Не че са много вярващи,но ходят семейно в неделя на църква повечето. Друг е въпроса че имат жени-свещенници,както и обратни такива. Това не мога обаче да го проумея. Но като вярващ човек,за какъвто се смятам след като открих висшата сила и Бог в АА клуба донякъде разбрирам че се раждаш обратен. Както и че се раждаш алкохилик.Не можеш да ибягаш от себе си. Въпрос на време е да се пеоявят симптомите. В АА срещнах всякакви. Дори и обратни. Рокери,учители,метъли,психолози,кметове,ху? ?ожници,писатели и бизнесмени. В АА клуба всеки е добре дошъл. Ние българите обаче не сме много толерантен народ. Особенно към различните. Говорим за християнство,морал..а вярваме в бабини деветини,рептилии,езотерика и 5 Г то и пръскането от самолетите ни тровели и убивали. Четейки тоновете меко казано диарии из фейсбук напоследък се сещам че единственното нещо което е по-бързо от скоростта на светлината е човешката глупост. Аз наистина открих Бог или по-висша сила в АА клуба. Без тази вяра във вселенската мисъл и воля,нямаше да съм жив днес. Не съм религиозен,понеже не искам да се отъждествявам с пошлоста на църквата. Говоря за вярата. Дали има извънземни,не знам. Обичам фантастиката като жанр. Но мисля че още е твърде рано за контакт. Ние загробваме планетата,самоизяждаме се един друг! Какъв контакт?! Ако искаме Бог да бъде с нас,и да не отвръща лица от нас...трябва смирено да се оставим в ръцете му. И да бъде неговата воля за нас. Не нашата човешка грешна егоистична воля. -------------------- Кой как се държи си е негова карма, как аз моя отговорност!
https://youtu.be/nXX0McmbcAU |
08/09/2020, 09:17
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Съобщения: 1 435
Регистриран: 02/06/2017
Потребител # 40
|
Има и друга версия.
Реалността ни да е просто виртуална симулация на някакви същества. Всеки играч си има персонажи и ги движи в играта. Понякога тези играчи ги мързи или не си плащат абонамента и персонажите им се чувстват мизерни, "изоставени от Бога". ... Когато човеците ходят на църква в неделя, може би прославят Game Master от друго измерение. И по тази логика няма никакво значение, дали свещенниците са жени, гейове или гущери. Коронавируси, атентати... природни бедствия... това са само поредните events в играта. Играча, създал твоя персонаж е решил да те направи алкохолик за да види как ще се развиеш... ПП Изтрий си другата тема със същото име за да не се разпръснем |
08/09/2020, 12:50
Копирай адреса:
|
|
![]() Обикновен кавал
Съобщения: 2 557
Регистриран: 01/06/2017
От: Андромеда Потребител # 18
|
Конспирации и НЛО има там където един човек има някакъв проблем, а в същото време никакво желание да се справи сам с проблема. Сиреч е или тъп или мързелив. И тук идва мястото на правителството. Не говоря за родно, а по принцип. Тези проблем са общочовешки. Затова има и интелигентни хора, примерно музиканти и други такива измекяри, които вярват много в Евангелия Гущерова.
И не, това не се поправя и не се бори с аргументи. Мързелът е ДНК зависим. -------------------- На човек който не пие не мож му има доверие...
|
08/09/2020, 17:28
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Съобщения: 7 699
Регистриран: 08/06/2017
Потребител # 81
|
Тарабас го е написал отлично. Всичките тези са оправдания на тъпите и мързеливите, защо на тях не им върви, и защо на другите им вървяло. Има и един малък процент хора (не само българи, а хора по света), на които са им нужни такива външни неща, за да се фокусират върху нещо важно и да го изкарат до края, но като цяло пак е борба с мързела в себе си, но по-завоалирано и по-надъхващо.
И да, тези измислици не се борят ни с логика, ни с факти — просто егото отказва да ги приеме, щото файдата му да вярва в тях е мнооооого по-голяма от всичката логика на света. Отделно, че не се иска никакво напъване за да вярваш в нещо. Напъването идва при проверяването, логическото сравняване с реалността и отсяването/разбирането на парадоксите, върху които се крепят подобните теории. -------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
" при толкова много бъдеще направо не виждам смисъл да се връщам към миналото." 2017 една българка |
08/09/2020, 18:33
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Изгонени
Съобщения: 2 418
Регистриран: 02/05/2020
Потребител # 593
|
Говорим за християнство,морал..а вярваме в бабини деветини,рептилии,езотерика и 5 Г то и пръскането от самолетите ни тровели и убивали. Вярваме, защото на някой му е изгодно хората да вярват в подобни неща, затова непрекъснато ги развява из интернет пространството. В колкото повече простотии вярва народът, толкова по-лесно управляем ще е той и по-малко ще се замисля за съществените неща. Толкова е лесно в днешно време да си насочват общественото мнение накъдето си поискат. Това съобщение е било редактирано от Dani на 08/09/2020, 18:37 -------------------- "Худшие религиозные споры с буддистами: им говоришь, что Будды нет, а они кивают, улыбаются." /от интернет/
|
08/09/2020, 19:00
Копирай адреса:
|
|
![]() Обикновен кавал
|
А от кого зависи, човек да вярва или да не вярва на глупости? Не е ли това лична отговорност? Какво общо има държавата или политиката с личния избор на всеки идиот?
-------------------- На човек който не пие не мож му има доверие...
|
08/09/2020, 19:04
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
Лесно го лъжат народа, щото от даскал е прецакан... ша знайш.
-------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
" при толкова много бъдеще направо не виждам смисъл да се връщам към миналото." 2017 една българка |
08/09/2020, 19:39
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Съобщения: 8 828
Регистриран: 20/04/2019
Потребител # 519
|
На всичко по-горе сам си отговорил с ето това:
"Ако искаме Бог да бъде с нас,и да не отвръща лица от нас...трябва смирено да се оставим в ръцете му. И да бъде неговата воля за нас. Не нашата човешка грешна егоистична воля." Що се отнася до т. нар. конспиративни теории, дори в купищата лъжи винаги има по някое бисерче истина, бъди сигурен. Въпросът е да отсееш плявата и да го намериш това зрънце. Иначе всичко е относително. Примери бол: Вирус може и да има, но което ни спретнаха покрай него, си е точно манипулация и нов начин по конкрола над тълпите, от елита. Извънземни със сигурност има, то Господ кво е, че и ангелите му с Него, примерно, дето ще дойдат пак? Братята янки яко ръсят отгоре, със самолетчета и дрончета, квото се сетиш - отрови, бацили, семена на плевели, нови хибриди насекоми, и т. н. Не можеш да ги спреш, идеята е да идат всички в мола да пазаруват, под строй, да маат гмо. 5 G мрежата си е факт, реалност, вече друг въпрос дали повече са позитивите от нея, за нета, връзките в него, удобствата, сателитния надзор, или негативите, по последното, по тоталния контрол над хората? В оная голямата Книга пише, че всяко нещо създадено на този свят от Бога е добро, въпросът е за какво ще го използваме, дали и за наше добро, или за зло. Тоест, всичко е в нашите умове и съзнание, в нашите намерения, цели и действия, изборът е изцяло наш. Както се казва, каквото си надробим, това ще сърбаме? Да не те изкушавам с: Наздраве!, разбрах проблема ти. Но, ако искаш съвет от човек минал през същото, ще си го позволя: И двете крайности са вредни - и напиване до припадък, и пълното въздържание на инат. И двата варианта ще те тормозят и мира няма да ти дават. Въпрос на воля е да избереш полезното и по това - ако можеш де, да пийваш по малко, качествено, и с мярка. За да ти е добре. Ако можеш. Ако не, тогава наистина го зарежѝ! Или: Алкохолът също е дар за боговете, но само те могат и знаят да го употребяват правилно. Като всичко останало. Бъди здрав! Това съобщение е било редактирано от lati1960 на 08/09/2020, 19:41 -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
08/09/2020, 20:16
Копирай адреса:
|
|
![]() Обикновен кавал
|
Добре де, къде е проблема, ти лично да си част от елита? Елитът за който все пипеш и набеждаваш за всичкото зло по земята. Акъл ли не ти стига? Къде е препятствието?
Бъди елит! -------------------- На човек който не пие не мож му има доверие...
|
08/09/2020, 20:42
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Съобщения: 1 435
Регистриран: 02/06/2017
Потребител # 40
|
А от кого зависи, човек да вярва или да не вярва на глупости? Не е ли това лична отговорност? Какво общо има държавата или политиката с личния избор на всеки идиот? Не е толкова просто. Оказва се, че адептите на конспирации не са идиоти, а хора с образование около полувисше. Те вярват в разни неща, защото са се нагледали на противоречиви официални взаимоизключващи се информации. В този ред на мисли, точно политиците и държавата са виновни за положението. За да се прокара някаква идея в обществото се избира коя част от информацията да се представи или не се дава думата на специалисти, имащи друго мнение... НЛО-тата не са глупости. Потвърждава го факта, че в болшинството западни държави (вкл Франция и Германия ) има отдели към МВР, които се занимават със събиране на данни, свидетелства и полицията води разследвания след наблюдения на НЛО... Да се отхвърля със замах непознатото е също проява на тесногръдие. |
08/09/2020, 21:03
Копирай адреса:
|
|
![]() Обикновен кавал
|
Аз нямам проблем да съм тесногръд. Това не ме засяга.
Друг е въпросът, за какъв бахур ни е да знаем, има ли НЛО или не. Последствия? Ако има какво? Кое ни притеснява или радва? Като дойдат, ще ни забранят да си варим лютеница и да ебем кокошки или какво? Много филисофско стана, но ми се струва, безсмислено е... вместо да ебе кокошки на воля, бай Симо посяда на един голям камъм на края на гробишата нощно време, гледа звездите и се пита, ако има НЛО и сега те като кацнат, ще му отнемат ли правото да ебе кокошки. Според мен е по-редно да се пита дали от некое НПО биха му отнели тези изконни права или дали би се отказал доброволно... НЛО, Били Гей, червената шапчица...дори и да съществуват са напълно нереални в живота на бай Симо. Горкият иска просто да ебе кокошки...жовотът е непосилен за масата от хората Това съобщение е било редактирано от Тарабас на 08/09/2020, 21:05 -------------------- На човек който не пие не мож му има доверие...
|
09/09/2020, 18:51
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
Добре де, къде е проблема, ти лично да си част от елита? Елитът за който все пипеш и набеждаваш за всичкото зло по земята. Акъл ли не ти стига? Къде е препятствието? Бъди елит! Сложно е, приятелю. Не знам дори откъде да почна... Може би първо да кажа, че аз съм елит. Но, в перспектива. Ще бъда, когато моят Президент или Премиер да Го наречем, оглави глобалната власт, когато се върне пак от своите си дела, някъде там, във Вселената. Оттук-нататък: Днес хората не ме искат да съм елит, да управлявам. И такива като мен. Щото ще има точно това, за което уж всички се борят, но никой не иска - справедливост, ред, законност и... много, ама много бачкане. До дупка. До отказ! За всички, до последния човек. Ама истинско бачкане, за всички, ако ме разбираш. Вкл. за моя милост, "елита". Днес хората искат друго - искат елит, който да им е на тертипа, да се надиграват един друг, в играта за кинти, и който когото измами, да има повече, да щипне от паричния поток, който обаче... се контролира от друг елит, древното му наименование е на барабите, после са ги наричали айдуците, разбойниците, днес им викаме мутри, ченгета, бандити, пардон, имам предвид политиците, и цялата шайка около тях, и зад тях, дето печата кинтите и ги ползва да раздават "порциите". Опростявам нещата, иначе си наясно, че те са усложнени, за да не им се хване края, на далаверите, измамите, краденето, лъжите, манипулациите, чрез които управлява днешния т. нар. елит. Но, на хората им харесва, готино им е, щото живеят с илюзията, че могат да имат без да се трудят истински, че и те могат да се преборят за чувал с кинти и да се правят и те на такъв. Някои успяват, промушват се, като слугинаж на задкулисието, но само за да установят, че и там си е същата кочина, каквато и тук "долу", при нас простосмъртните. Че и по-голяма. От този "елит" аз не искам да съм част. А е видно, че и повечето почтени хора, колкото и да са останали. Това е мръсна игра, политиката, и всичко свързано с нея, това е начинът една шайка заговорници и елитни разбойници да управлява света така, както той иска, и както на тези им е угодно. И горе-долу всички са доволни. Без такива идиоти като мен, които търсят и копнеят за истинска справедливост, морал, демокрация и законност. Аз поне съм наясно, че в този живот няма да ги дочакам тия работи, няма начин. Нямам съмишленици, видно и тук, върху която основа да стъпя, и въобще такива като мен, за да управляват по друг, различен начин, за който всички врещят, че го искат, а като се намърдат, старата песен - пак крадене, лъжи, измами... Приказката за Стълбата, на Христо Смирненски, да не я давам пак, чел си я. Това е гадната истина, за нас, човеците. Всичко е в човешкия ум и съзнание, където е истинската реалност, а в момента там е тъма, мрак, зло и нечестие, за съжаление. Е, не при всички, но, при повечето. Откъдето и светът е това, което е в нашите умове, оттам и самите желания, цели, мечти, намерения, действия, постъпки... и резултат. Останалото е за другия раздел, за вярата и надеждата, но няма да ви дотягам и тук, който иска може да чете и там. Надявам се си ме разбрал, поне донякъде. Бъди здрав! Това съобщение е било редактирано от lati1960 на 09/09/2020, 18:59 -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
10/09/2020, 18:30
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
Интересно, ако Твоят не е на власт, значи е в опозиция... А уж беше "началото и края" и въобще всичко, или пак са те преметнали в свещените устави на партията Му.
-------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
10/09/2020, 19:08
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
Интересно, ако Твоят не е на власт, значи е в опозиция... А уж беше "началото и края" и въобще всичко, или пак са те преметнали в свещените устави на партията Му. С математиката разбрах, че си добре. Няма лошо. А с граматиката? С логиката? "Началото и края". А къде е "средата"? Между "началото" и "края"? Днес, тук и сега, сме в "средата". Мога да ти цитирам какво пише за нея, купища са, в Книгата, но ще се въздържа, да не смесваме разделите. В другия можеш да четеш какви ги пишем, дори да се включиш, защо не. Най-кратко, в "средата" властта е дадена, временно, на един противящ се на всяко добро и полезно, което Господ създаде, с нашия свят. А защо? И това го пише - за да изпита всяка плът, дух и ум, какво ще избере всеки от нас - доброто, или злото, най-общо казано. Впрочем, ще ти дам пример с една новина от днес, за най-високата официална власт в света ни, тази в Америка, на президента там, ето: https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-k...evruari-6114696 Оправданието, че Тръмп е скил истината за КОВИД-19 с аргумента да не всява паника мирише отвсякъде! Лъже човека. А защо, мога да кажа, но ще се въздържа. Само ще те попитам - ти на негово място така ли би постъпил? Би ли скрил истината от хората? С властта, с която разполагаш, би могъл да предотвратиш много смърти и страдание! Е, как би постъпил? И чия е тази власт, на този човек? И не само на него, впрочем. Да не ги изреждам пак всички днешни политически "херои", вкл. и нашите. И накрая прост въпрос, но дали с прост отговор: Ако Господ обича и теб, и всичи хора, а повечето искате и си харесвате тази власт, като на Тръмп и останалите, защо Господ да ви пречи? Той ще уважи това ваше желание, нали така. Само че. Последствията! Последиците, приятелю. И, си идваме на истината. Бог уважава вашия избор, а като дойдат кошмарните последици, някои сте склонни да Го обвинявате Него. Но не става така! Правите си избора, носите си последиците. Това е. Господ търпеливо ще изчака да се налудувате, да се видите колко сте "велики", да си изсърбате горчивата попара, която сами ще си надробите, и чак тогава, като стане напечено и нетърпимо, ще дойде да ви спасява и вас, и всяка плът, както е писано и обещано, точно защото е Спасител. Дотогава давайте, всеки е свободен да избира. Това съобщение е било редактирано от lati1960 на 10/09/2020, 19:18 -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
10/09/2020, 19:25
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
НЕма нужда от цитирани оправдания. Знам си ги: по-стари варианти на "кишата, Гришата и международното положение". По-интересното е, че Го защитаваш, без Той да има нужда от защита. Далеч по-добре би било да даваш пример с бачкане до откат, а не да си губиш времето в надприказв... надписване из форумите. Днес, какво направи, за да дойде твоя Президент.
11/09/2020, 19:22
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
НЕма нужда от цитирани оправдания. Знам си ги: по-стари варианти на "кишата, Гришата и международното положение". По-интересното е, че Го защитаваш, без Той да има нужда от защита. Далеч по-добре би било да даваш пример с бачкане до откат, а не да си губиш времето в надприказв... надписване из форумите. Днес, какво направи, за да дойде твоя Президент. Днес ли? Нахраних дузина гладни. Сутринта рано. После осигурих лекарство за болен. После... а, да, погрижих се за баба инвалид, сготвих ѝ, почистих ѝ, и най-важното, поговорихме си, за моя Президент, насърчих я, оставих ѝ Нов завет, Молитвеник... такива работи. Всеки ден, така. И, уточнявам - всичко това извън работата ми, с която си изкарвам хляба. Има и още, но понеже се ежиш, затуй загатвам някои работи само, дано се засрамиш. Иначе, не е редно да се хваля с това, то е моята лепта по входа за един друг свят и живот, в който се надявам да вляза, ако Президента Всемирен се смили над грешника, какъвто съм. Нещо друго? -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
11/09/2020, 19:34
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
Мда, обаче когато едната ръка знае какво прави другата, му се казва подкуп, а не дарение. А когато нЕкой споделя на всеослушание как помага, това вече отива към гордеене. Според мен, твоя Президент се опитва да ти подскаже нещо, дето ти трябва да си го промениш, а не да поучаваш околните. Нищо де, требе си време за да се усетиш...
12/09/2020, 11:39
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
Мда, обаче когато едната ръка знае какво прави другата, му се казва подкуп, а не дарение. А когато нЕкой споделя на всеослушание как помага, това вече отива към гордеене. Според мен, твоя Президент се опитва да ти подскаже нещо, дето ти трябва да си го промениш, а не да поучаваш околните. Нищо де, требе си време за да се усетиш... А ти що ме ръчкаш, като не искаш да знаеш какво ми правят ръцете? Стига, пич, отиваме към заяждане. А не ми е цел, бъди здрав! -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
12/09/2020, 21:18
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
Пак другите ти виновни. Ти сам се подхлъзваш, а едва след това аз те дозасилвам... ползвайки твоите идеи.
13/09/2020, 22:27
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Съобщения: 13 791
Регистриран: 09/06/2017
Потребител # 89
|
А от кого зависи, човек да вярва или да не вярва на глупости? Не е ли това лична отговорност? Какво общо има държавата или политиката с личния избор на всеки идиот? Че какво ще избере идиота не е ли държавна политика? -------------------- |
13/09/2020, 22:35
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Съобщения: 13 791
Регистриран: 09/06/2017
Потребител # 89
|
Здравейте,така и така няма да е сън тази нощ..ами четейки тук конспиративните теории и разни препратки към Иречек и Бай Ганьо..да ви питам една дузина въпроси! Има ли НЛО и извънземни,има ли Бог и висша сила,има ли корона вирус?! Или всичко е отново измислица на правителството?. Честно..имам доста интелигенни познати,музиканти с консерватория..и свирещи в банда. И бълват нон стоп по фейса гущери против правителството.И са твърдо за..че няма корона вирус. Че всичко е конспирация. И че има извъмземни. Няколко раси били-рептилии,някакви други бледолики и още някаква раса. Живеели близо до земното ядро. Майко мила..като ми ти отворили едни теории..страшна работа. И се напъват да ме убеждават,че щом не се виждало и пипало..не значело че го няма. И двамата обаче поркат яко. Даже се хвалеха там с някакъв техен роднина че единия брат бил изпил над 4 или 5 бутилки вино розе вчера. И 10 на бири за изтрезняване. Значи..толкова пъти през пиянския ми предишен живот съм бил извън орбита че..със сигурност Йода е спал до мен. Та българина разбира най-вече от политика,футбол и конспирации. И никой не може да му се бърка на пиенето. Близо 20 години живея в Норвегия. И никъде не съм виждал такова чудо като нашите философски книги и езотерични Ошовци и прочие като във България. Колкото и да не ми се иска да призная една мисъл на православната ни църква,виждам че са прави! "Там където липсва вяра в Бога,се настанява ереста" Норвежците ходят на църква. Не че са много вярващи,но ходят семейно в неделя на църква повечето. Друг е въпроса че имат жени-свещенници,както и обратни такива. Това не мога обаче да го проумея. Но като вярващ човек,за какъвто се смятам след като открих висшата сила и Бог в АА клуба донякъде разбрирам че се раждаш обратен. Както и че се раждаш алкохилик.Не можеш да ибягаш от себе си. Въпрос на време е да се пеоявят симптомите. В АА срещнах всякакви. Дори и обратни. Рокери,учители,метъли,психолози,кметове,ху? ?ожници,писатели и бизнесмени. В АА клуба всеки е добре дошъл. Ние българите обаче не сме много толерантен народ. Особенно към различните. Говорим за християнство,морал..а вярваме в бабини деветини,рептилии,езотерика и 5 Г то и пръскането от самолетите ни тровели и убивали. Четейки тоновете меко казано диарии из фейсбук напоследък се сещам че единственното нещо което е по-бързо от скоростта на светлината е човешката глупост. Аз наистина открих Бог или по-висша сила в АА клуба. Без тази вяра във вселенската мисъл и воля,нямаше да съм жив днес. Не съм религиозен,понеже не искам да се отъждествявам с пошлоста на църквата. Говоря за вярата. Дали има извънземни,не знам. Обичам фантастиката като жанр. Но мисля че още е твърде рано за контакт. Ние загробваме планетата,самоизяждаме се един друг! Какъв контакт?! Ако искаме Бог да бъде с нас,и да не отвръща лица от нас...трябва смирено да се оставим в ръцете му. И да бъде неговата воля за нас. Не нашата човешка грешна егоистична воля. Принципно е така. Водим се християнска държава, но се вярва на всякакви глупости. То си има сили, на които това им е целодневна задача. При нас може би от социализма, бездуховността е малко повече, но общо взето навсякъде се обърка психиката на хората. Лично теб, мога само да те подкрепя да продължаваш твърдо напред в посоката, която си поел. Бог да е с теб! Това съобщение е било редактирано от trаnsalp на 13/09/2020, 22:36 -------------------- |
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Сега е: 17/04/2026, 15:50 |