test
IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Сексуален тормоз във влака ..., от Пловдив за Стара Загора!
biggeorge
коментар 19/07/2019, 16:21
Копирай адреса: #1

Кремълска мурзилка
Група: Изгонени
Съобщения: 2 317
Регистриран: 02/06/2017
От: Зона 51
Потребител # 51

Днес пътувах във влака от Пловдив за Стара Загора.
За съжаление седнах сам в купе, което беше грешка. sad.gif
Намеренията ми бяха да поспя по време на пътуването, но не се получи точно както го планирах.
Веднага след като влака потегли при мен дойде кондуктора Т.Д., провери ми билета и ми каза, че после ще дойде да си поговорим.
Аз си помислих, че ще си говорим за политика, за пътуването или за времето, затова не се притесних особено, облегнах се на седалката и задрямах.
По едно време кондуктора се върна и започна да ме разпитва дали имам проблеми с гърба, врата, главата и дали имам нужда от масаж.
Каза, че той е изкарал тримесечен курс за масажисти и може да ме консултира, ако имам проблеми.
Отговорих му, че нямам проблеми с гърба, врата, главата и нямам нужда от масаж.
Кондукторът продължи да ме убеждава, че е много добър масажист и от години се занимава с "оправяне" на гърбовете на хора.
Аз не съм особено досетлив, но в един момент дори и аз се усетих, че човека е скрит гей и предложенията за масажи са със сексуална насоченост.
Отказах да ми прави масажи и запазих спокойствие в тази иначе доста притеснителна ситуация.
Той продължи да настоява, аз продължих да отказвам.
Накрая с цялото си нахалство той тръгна да ме опипва по гърба и се опита да си напъха ръката под ризата ми.
Аз запазих спокойствие, отново му повторих, че нямам нужда от масаж и той най-накрая си тръгна, като обеща да се върне.
Поръча ми, докато го няма аз да се съблека, за да може да ми огледа тялото и гърба и да ме консултира и масажира на спокойствие.
Реших, че няма да се събличам и няма да му дам да ме "масажира" каквото и да стане. dry.gif
Облегнах се на седалката и се направих на заспал.
Когато кондуктора се върна и видя, че съм си облечен доста се озадачи.
Явно очакваше да съм гол и готов за "масажи".
Тези номера сигурно минават при малолетни и непълнолетни момчета и циганчета, но при мен човека удари на камък.
Той почака пет минути да се "събудя" и когато отворих очи пак ми предложи масажи.
Отново му отговорих, че нямам нужда от масажи.
Той ме накара да се съблека, за да ми огледа кожата и да прецени какъв масажен гел да ми препоръча.
Вместо да се съблека аз го попитах не ми ли трябва рецепта за този гел, но той отрече това.
Според него гела бил със свободна продажба в аптеките.
Тогава аз му казах, че лекарства без рецепта не купувам и ще се допитам до личната си лекарка.
Като видя, че няма да се съблека тръгна да си ходи и внезапно му хрумна да ме прегръща.
После сексуалният маниак си замина, което беше голямо облекчение
След като се прибрах в нас по живо, по здраво понеже се чувствах омърсен от ръцете му по тялото ми се изкъпах първо със сапун, после с белина и накрая с концентрирана сярна киселина.
Сега не се чувствам много добре, не знам и аз от какво.

Кондукторът Т.Д. каза, че е роден през 1987 г. и работи в БДЖ от 12 години.
За мен той е срам за българските железници и за гей-общността в България.
Ако беше открит гей щеше да прояви интерес към мен и после като установи, че аз нямам интерес към мъже и в частност към него щеше да се оттегли.
Вместо това той се занимава с опипване на мъже във влакове. angry.gif
За съжаление действията му и сексуалния тормоз, който оказва върху пътниците са трудно доказуеми, особено когато се извършват насаме.
Единственият начин да бъде хванат е с таен клиент, но дори тогава сексуалния му тормоз ще бъде труден за доказване в съда.
От тук нататък ако пътувам с влак ще сядам в купе с поне 3-4 човека, за предпочитане жени.
За да има завършен вид темата ми ще ви задам няколко въпроса:
На вас случвало ли ви се е подобно нещо?
Били ли сте жертва на сексуален тормоз?
Какво направите преди, по време и след това?
Опитвали ли са да ви изнасилят?
Оплакахте ли се в полицията?
Имаше ли ефект от жалбата ви?

Въпросите ми не са само към жените, за които знам, че често им се случват подобни ситуации, а и към мъжете.

--------------------
Go to the top of the page
ЛС
3 страници V   1 2 3 >  
Start new topic
Отговор (1 - 48)
Питето
коментар 19/07/2019, 18:10
Копирай адреса: #2

Advanced Member
Група: Редовни потребители
Съобщения: 7 699
Регистриран: 08/06/2017
Потребител # 81

Жоре, телефоните имат запис, ма запис да видиш. Могат да записват два-три часа без да загреят даже. После записа от купето с едно оплакване и в ЖП-то, пък във форума ще оправяш международното положение и футбола.

--------------------
"Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
" при толкова много бъдеще направо не виждам смисъл да се връщам към миналото." 2017 една българка
ЛС
Тарабас
коментар 19/07/2019, 18:36
Копирай адреса: #3

Обикновен кавал
Съобщения: 2 557
Регистриран: 01/06/2017
От: Андромеда
Потребител # 18

Немаш право да записваш, без разрешение на записвания. Не се води за доказателство.

--------------------
На човек който не пие не мож му има доверие...
ЛС
Питето
коментар 19/07/2019, 21:36
Копирай адреса: #4

Advanced Member
Потребител # 81

ВЕрно, така е, ама Жорето ще записва себе си, да има после материал като си пише автобиографията. За лични цели, пък и кво е виновен, че записа изтекъл във фейсбука с познатите си пък то БДЖ-то взело че се самосезирало... Отделно, че ако кондуктора протестира нещо, значи признава че той е "онзи от записа"... Беззаконието действа и в двете посоки, това му е едно от малкото предимства, а и е съвсем по християнски услужливо да правиш на някого това, дето той го прави на теб.

--------------------
" при толкова много бъдеще направо не виждам смисъл да се връщам към миналото." 2017 една българка
ЛС
Shade
коментар 20/07/2019, 02:40
Копирай адреса: #5

Advanced Member
Съобщения: 9 882
Потребител # 19

Цитат(biggeorge @ 19/07/2019, 07:21) *
Имаше ли ефект от жалбата ви?[/color]
Въпросите ми са и към мъжете.

Така, както си го описал, очевидно сам си се натикал между шамарите, обяснявайки се като ученичка на урок.
На твое място щях да гледам през натрапника като през отворен прозорец. Извън представянето на редовен билет не му дължа никакви обяснения и съответно няма да ги получи.
През оная ми работа са заниманията педерастите, стига да не ми се натрапват целенасочено. Не ми въздействат естетично, така че се обръщам в друга посока.
Обаче при опит да ми бръкне под ризата, одма му отлита кондукторската фуражка. Опита ли да отвърне, ще го млатя ожесточено по тъпата муцуна дотогава, докато имам сили да си свия юмрука.

--------------------
Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
-
ЛС
The_Purifier
коментар 20/07/2019, 09:42
Копирай адреса: #6

Advanced Member
Съобщения: 559
Потребител # 28

Във влаковете по основните жп трасета има началник-влак, полиция и оплаквателна книга/за последното не съм сигурен/. Достатъчно убедителни са ако не за друго, то поне да спретнеш един панаир и завбъдеще въпросният кондуктор да внимава, защото доста е скъсил границата между службата и бюрото по труда. Можеш и да му помогнеш по въпроса, с един "възпитателен масаж", ако никой не ти обърне внимание.
Навремето някакъв гей имаше нахалството да ми се набута в личното пространство на едно коледно тържество в центъра на Бургас. Просто се отдръпнах малко настрани без да го правя на въпрос - място на площада имаше за всички grin.gif Иначе ми дойде на акъла да го мацна, както е така на сгода smile.gif Правилното нещо беше първо да му кажа 2-3 думи културно, ама аз както винаги имам сливи в устата си. Човек трябва някакси да се превъзпитава сред такива нахални екземпляри.

--------------------
ЛС
biggeorge
коментар 20/07/2019, 16:00
Копирай адреса: #7

Кремълска мурзилка
Потребител # 51

С бой нещата не се оправят.
А и си личеше, че е бил бит и преди и очевидно нищо не се е променило.
Освен това не мога да го бия, защото той може да е оплаче и да отида в затвора.
Също така можеше да стане агресивен и да ме изнасили, а не беше сигурно, че ще използва презерватив и че не е ХИВ позитивен.
Можеше и да ме наръга с нож и да изхвърли тялото ми от влака.
Или ако има пистолет да ме застреля.
Нямаше как да знам колко луд е този човек.
В критични ситуации трябва да се запази спокойствие.
Той се опита да ми прилага номера със стискането на ръката при ръкостискане.
Обаче на мен това вече ми се е случвало, така че просто му стиснах силно ръката, за да разбере, че съм силен поне колкото него и ако се опита да ме изнасили ще му окажа съпротива.
Едно 14-годишно момче обаче няма да може да се противопостави на този изрод. angry.gif

--------------------
ЛС
Тарантула
коментар 20/07/2019, 17:00
Копирай адреса: #8

Плетачка на дантели
Съобщения: 305
Потребител # 15

Оплакване, полиция? Това е най - нормалната постъпка. Шамарът и да го беше изял никой нямаше да разбере, така че не се колебай следващият път. Аз един така го повалих на земята с плесница, изнерви ме само, че продължи да се хили там паднал...

Това съобщение е било редактирано от Тарантула на 20/07/2019, 17:01
ЛС
Shade
коментар 20/07/2019, 17:02
Копирай адреса: #9

Advanced Member
Потребител # 19

Цитат(biggeorge @ 20/07/2019, 07:00) *

С бой, казваш, нещата не се оправят, но се оправят с много приказки и хленчене. Бива, нямам възражения. good.gif

Впрочем спомних си вица за онзи, дето някакъв педераст го хванал в парка, вързал го за едно дърво, пръснал му задника и си заминал.
Разхождащ се из парка го пита какво прави там. Вързаният започва да обяснява с подробности какво му се случило и какви били усещанията. Минувачът рекъл "Добре, добре, не ми се слуша" и както онзи бил вързан в удобна поза, набързо го обладал и се отдалечил.
Друг човек минава и го пита какво става. Нашият започва да се обяснява подробно като ученичка какво му се случило първия път и какво станало втория път. Минувачът не издържал, обладал го бързо и отминал.
Вързаният търсел съчувствие от всички, но неизменно ставало едно също: обладан и изоставен.
В следващ момент се явява нов минувач и пита дали има проблем. Вързаният въздъхва уморен (от логорея) и казва:
- Абе няма значение, не питай, еби и заминавай!

А иначе за протокола ето нещо, което бях пускал в стария форум по повод подобни досадници: тук.
В случай, че нямаш достъп:

Първият ми сблъсък с жив гей беше като студент-първокурсник във ВМЕИ. Един ден чакам на спирката на Орлов автобус 80 за Дървеница и разглеждам разсеяно книгите върху масичката на тротоарен търговец. С периферното зрение мярнах някакъв мъж, който излезе на спирката от пътечката от Парка.
По някое време обърнах гръб на сергията и погледнах номерата на пристигащите автобуси. Третият беше моят. За момент забелязах, че онзи, който преди малко излезе от парка, стои на метър от мен и ме гледа. Хвърлих му бърз поглед, не ми беше познат, и се затичах към автобуса.
Качих се през втората врата и седнах на свободната двойна седалка пред вратата. В следващия момент онзи се намести до мен. Погледнах го, мъж на около 30-35 години, нормално изглеждащ, и се обърнах към прозореца. Той започна някакъв общ разговор, не помня точно, за часа ли ме попита, нещо за времето ли каза. Отговарях му разсеяно-учтиво. После започна да ми разправя някакъв "смешен" виц. Засмях се от вежливост. Започнах да усещам с какво си имам работа и когато ми предложи да слезем на спирката (Ситняково ли се казваше тогава, Алея Яворов ли...) и да се разходим из парка, не остана никакво съмнение. Погледнах го с любопитство, което той явно изтълкува погрешно и се наклони към мен, шепнейки нещо. Разко се изтеглих назад, показвайки, че не ми е приятно, обаче педерастът реши да ми хване ръката. Аз бях симпатично, слабичко и нелошо сложено момче. В първи курс имахме задължителни часове по физкултура и се бях записал да тренирам бокс. Всъщност тогава точно отивах на тренировка, носех си екипа в найлонова торба.
В мига, в който навлекът ме докосна и направи опит да се приближи, усетих неописуемо отвращение и почувствах как кръвта рязко се качи в лицето ми. Мускулите ми се свиха конвулсивно и дясната ми ръка се стегна в юмрук. Блъснах го с левия лакът и опънах дясната си ръка. Побеснял и подпрян с гръб на прозореца, бях на косъм да нанеса такъв десен прав, който със сигурност щеше да размаже педерасткия нос, а самия педераст да хвърли до отсрещните седалки. Успях да се овладея. Представих си кръв, крясъци, възмутени граждани, линейки, милиция, обяснения... Вместо юмрук забих смразяващ поглед в педерастките очи, който вероятно силно изкънтя в кухата му глава. Онзи на секундата освободи седалката.

Сега бих желал да видя кой тук ще обяви, че в качеството си на хетеросексуален съм се държал неадекватно, прекалено грубо с един хомосексуален, понеже съм се бил чувствал уязвим.

Бих желал също така да добавя, че напълно разбирам как би се почувствала една жена, ако някой недодялан хетеросексуален навлек започне да ѝ се набира по аналогичен начин.

Това съобщение е било редактирано от Shade на 20/07/2019, 18:40

--------------------
-
ЛС
biggeorge
коментар 20/07/2019, 17:17
Копирай адреса: #10

Кремълска мурзилка
Потребител # 51

Във влаковете няма полицаи от много години.
Има един или двама кондуктори.
А и това беше пътнически влак, а не бърз.
В този влак имаше само един кондуктор и той беше смяната от Пловдив до Стара Загора.

--------------------
ЛС
Shade
коментар 20/07/2019, 17:25
Копирай адреса: #11

Advanced Member
Потребител # 19

Цитат(Тарантула @ 20/07/2019, 08:00) *
Оплакване, полиция? Това е най-нормалната постъпка. Шамарът и да го беше изял никой нямаше да разбере, така че не се колебай следващият път. Аз един така го повалих на земята с плесница, изнерви ме само, че продължи да се хили там паднал...

Нормална - друг път. Усилия да пишеш и описваш нещо, за което нямаш свидетели, и всичко дотам.
Това с плесницате е чудесно. Нещастникът се е хилил насила в безизходен опит да се загърне в дрипите на самочувствието си.

--------------------
-
ЛС
biggeorge
коментар 20/07/2019, 17:26
Копирай адреса: #12

Кремълска мурзилка
Потребител # 51

Цитат(Shade @ 20/07/2019, 18:02) *
С бой, казваш, нещата не се оправят, но се оправят с много приказки и хленчене. Бива, нямам възражения. good.gif

Оправят се с разследване, арест, съд и затвор.
А не със саморазправа.
Един изнасилвач няма да бъде поправен с един бой.
Даваш съвети, но не беше на моето място.

--------------------
ЛС
biggeorge
коментар 20/07/2019, 17:28
Копирай адреса: #13

Кремълска мурзилка
Потребител # 51

Да, щом нямам свидетели е дума срещу дума.
А ако бях тръгнал да го бия щях аз да изляза виновен.

Това съобщение е било редактирано от biggeorge на 20/07/2019, 17:29

--------------------
ЛС
Shade
коментар 20/07/2019, 18:06
Копирай адреса: #14

Advanced Member
Потребител # 19

Цитат(biggeorge @ 20/07/2019, 08:28) *
Да, щом нямам свидетели е дума срещу дума.
А ако бях тръгнал да го бия щях аз да изляза виновен.

Разбира се, това напълно оправдава нуждата от многословни слабохарактерни обяснения от рода на "Няма! Не искам! Не искам, пък!"
По повод дума срещу дума при липса на свидетели, сещам се за един разказ на Чехов (губят ми се име и подробности), но ставаше въпрос за жена с белези от бой, обвиняваща насилника, който възразява: "Да, има следи от бой. Вероятно сама се е била".

--------------------
-
ЛС
Shade
коментар 20/07/2019, 18:13
Копирай адреса: #15

Advanced Member
Потребител # 19

Цитат(biggeorge @ 20/07/2019, 08:26) *
Даваш съвети, но не беше на моето място.

Разбира се, прав си. На твое място със сигурност и аз щях да хленча безпомощно като ученичка.
Така че тук ще ти дам правилния съвет: В подобна деликатна ситуация е невъзможно да се смени купето, така че няма какво друго да се прави, освен "Ох, ох, моля те недей...!"

--------------------
-
ЛС
Тарантула
коментар 20/07/2019, 18:46
Копирай адреса: #16

Плетачка на дантели
Потребител # 15

Демек за сексуален тормоз няма ти се вържат, но че си го набил ще те вкарат в затвора? Що за глупости???
Другият път да си знаеш: или му се оставяш или го натупваш.
ЛС
D-rA
коментар 20/07/2019, 20:54
Копирай адреса: #17

Advanced Member
Съобщения: 2 294
Регистриран: 20/03/2017
Потребител # 4

Цитат(biggeorge @ 19/07/2019, 17:21) *
Намеренията ми бяха да поспя по време на пътуването,

Вероятно си хванал първия влак около 5 сутринта - явно са те възприели като нощна птица, а и както Shade пише не си показал враждебност.Или пък кондуктора не е бил твой тип Ъ sunbathing.gif

--------------------
ЛС
biggeorge
коментар 20/07/2019, 21:44
Копирай адреса: #18

Кремълска мурзилка
Потребител # 51

С ранният влак отидох, с предиобедния се върнах.
Според мен БДЖ знаят за проблема, но не знам защо не го уволнят или поне да сигнализират на МВР, за да започне разследване.
Иска ми се да вярвам, че са го сложили на дневен влак, защото на нощен влак този човек ще бъде много опасен.
Враждебност показах, но не и агресивност.
За разлика от мен той беше агресивен.
Кондукторът не е ничий тип - той е насилник.

--------------------
ЛС
biggeorge
коментар 20/07/2019, 21:58
Копирай адреса: #19

Кремълска мурзилка
Потребител # 51

Преди месец имаше случай на агресия във влак, но тогава ставаше дума за пътници без билет.
Пътници без билет със заплахи към кондуктор във влак
Ако си бях позволил да бъда агресивен към него той можеше да направи много неща, като например да се обади на полицията и да се оплаче от мен или също да бъде агресивен като отговор на моята агресия.
Ако аз го бях набил щяха да останат следи по него, с които той можеше да докаже, че е бил бит от мен.
Аз исках да стигна до крайната си гара без да пострадам и без да бъда арестуван.
Но си права - другия път като пътувам ще седна в купе с повече хора, така че да не оставам насаме със сексуално агресивни хора.

--------------------
ЛС
biggeorge
коментар 20/07/2019, 22:03
Копирай адреса: #20

Кремълска мурзилка
Потребител # 51

Аз обмислих възможността да се преместя в друго купе в друг вагон, но той пак щеше да ме намери и не беше ясно как ще реагира. dry.gif

--------------------
ЛС
The_Purifier
коментар 20/07/2019, 22:15
Копирай адреса: #21

Advanced Member
Съобщения: 559
Потребител # 28

Преди 10-15 години имаше полицаи във вагоните на групи от по двама-трима човека. Качваха се и слизаха по големите гари, а понякога ако се изчакваха влакове, проверяваха из купетата чат-пат. В пътническите влакове не помня да е имало полиция. Много зле е станало положението явно. Във връзка със случая, който публикува, забелязах и някои носталгични коментари по новинарските сайтове, че докато наборните войници са пътували с този транспорт, е имало още един левел на сигурност. Сега е станало опасно да се пътува дори с някои автобусни линии.

--------------------
ЛС
biggeorge
коментар 21/07/2019, 00:35
Копирай адреса: #22

Кремълска мурзилка
Потребител # 51

Вече навсякъде е опасно.
Не си в безопасност нито по улиците, нито в дома си, нито в обществения транспорт.
Като тръгнеш на някъде не знаеш дали ще стигнеш до крайната си дестинация.

--------------------
ЛС
Shade
коментар 21/07/2019, 06:45
Копирай адреса: #23

Advanced Member
Потребител # 19

Цитат(biggeorge @ 20/07/2019, 13:03) *
Аз обмислих възможността да се преместя в друго купе в друг вагон, но той пак щеше да ме намери и не беше ясно как ще реагира. dry.gif

След като те намери, несъмнено са изключени други варианти освен или да изгони от купето другите пътници, за да те "масажира" на четири очи, или да настоява за групов масаж. Груповият масаж ли те притеснява, та след обмислянето на възможността реши да останеш в същото купе?

Това съобщение е било редактирано от Shade на 21/07/2019, 08:17

--------------------
-
ЛС
Thursday Next
коментар 21/07/2019, 15:23
Копирай адреса: #24

видна мотика
Група: Administrators
Съобщения: 4 029
Регистриран: 19/03/2017
Потребител # 3

Жорка, ти да не си се отдал на писане на еротични разказчета и сега да ги изпробваш върху нас? a4dff7b7.gif

Ако не, не виждам защо след

Цитат
Поръча ми, докато го няма аз да се съблека, за да може да ми огледа тялото и гърба

ти просто не си отишъл в друго купе, където има хора, ами си седял в това и си го чакал да се върне.

--------------------
I'm sarcastic and have a smartass attitude. It's a natural defense against drama, bullshit and stupidity.
ЛС
Тарабас
коментар 21/07/2019, 16:03
Копирай адреса: #25

Обикновен кавал
Потребител # 18

Нищо лошо не виждам. На сички ни се еве.
Ако не те е кефил или не си падаш по униформени, кажи му директно или се премести.

--------------------
ЛС
biggeorge
коментар 21/07/2019, 21:45
Копирай адреса: #26

Кремълска мурзилка
Потребител # 51

Цитат(Shade @ 21/07/2019, 07:45) *
Груповият масаж ли те притеснява, та след обмислянето на възможността реши да останеш в същото купе?

Притесни ме вероятността кондуктора да стане агресивен и да ме убие, ако забележи, че се опитвам да се преместя в друго купе в друг вагон.
Аз бях в предпоследното купе на последния вагон и можех да се преместя само напред, т.е. трябваше да се движа след него без той да ме забележи.
Обмислих рисковете и реших да остана в същото купе и да не доближавам вратите на вагоните, за да не се озова на релсите.
Ако един човек е сексуален насилник има голяма вероятност да бъде и физически насилник или убиец.
В подобна ситуация е важно жертвата да не проявява агресивност и да не се провокира насилие в насилника.
Щом успях да се прибера жив и здрав в къщи без да бъда изнасилен, значи съм изкарал много голям късмет.

--------------------
ЛС
biggeorge
коментар 21/07/2019, 21:49
Копирай адреса: #27

Кремълска мурзилка
Потребител # 51

Цитат(Тарабас @ 21/07/2019, 17:03) *
Нищо лошо не виждам. На сички ни се еве.

Ако същото, което ми се случи на мен се случи и на детето ти или на някой от другите ти роднини дали ще да напишеш това?
Не, разбира се! dry.gif
На чужд гръб и сто тояги са малко.

--------------------
ЛС
biggeorge
коментар 21/07/2019, 21:51
Копирай адреса: #28

Кремълска мурзилка
Потребител # 51

Цитат(Thursday Next @ 21/07/2019, 16:23) *
Жорка, ти да не си се отдал на писане на еротични разказчета и сега да ги изпробваш върху нас? a4dff7b7.gif

Чудя се дали би казала същото и на детето си? dry.gif

--------------------
ЛС
Alexfield
коментар 22/07/2019, 08:06
Копирай адреса: #29

Шеф на водопад
Група: Администратори
Съобщения: 2 956
Регистриран: 17/03/2017
Потребител # 1

В твоя случай наистина си имал голям късмет - взимаш грешно след грешно решение и въпреки това да ти се е разминало. Този ден е трябвало да пуснеш тото или поне да изтъркаш едно лотарийно билетче.

--------------------
Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
ЛС
Thursday Next
коментар 22/07/2019, 08:12
Копирай адреса: #30

видна мотика
Група: Administrators
Съобщения: 4 029
Регистриран: 19/03/2017
Потребител # 3

Цитат(biggeorge @ 21/07/2019, 21:51) *
Чудя се дали би казала същото и на детето си? dry.gif

Ако и тя като теб започне да пише посредствени еротични разказчета, със сигурност ще ѝ го кажа.

Тя е на 14, но за разлика от теб знае как да избягва ситуации, в които се чувства заплашена или в дискомфорт. Нищо не би я убедило да остане сама в купе, ако усети подобен тип нежелано внимание от когото и да било. Не знам ти защо си останал. И тая тъпня как те било страх да не те убие я разправяй на старата ми шапка.

--------------------
I'm sarcastic and have a smartass attitude. It's a natural defense against drama, bullshit and stupidity.
ЛС
Тарантула
коментар 22/07/2019, 10:59
Копирай адреса: #31

Плетачка на дантели
Потребител # 15

Какво щеше да ти направи сред хора, не разбирам!

Кофти филми гледаш. Сексуалните маниаци са извратени типове, слабохарактерни и съвсем не толкова убийци. Особено на мъж едва ли се биха осмелили да посегнат сред публика. Страхливци са. С повишен и твърд тон от твоя страна, щеше да изчезне.
ЛС
Shade
коментар 22/07/2019, 15:32
Копирай адреса: #32

Advanced Member
Потребител # 19

Цитат(biggeorge @ 21/07/2019, 12:45) *
Притесни ме вероятността кондуктора да стане агресивен и да ме убие, ако забележи, че се опитвам да се преместя в друго купе в друг вагон.

Е, чак да те убие. Най-много да те наебе, както си го предразполагал с вида си на плаха кошута.

--------------------
-
ЛС
Питето
коментар 22/07/2019, 16:03
Копирай адреса: #33

Advanced Member
Потребител # 81

Жоре, ти що не си купиш една кола? Така де, има си колани и въздушни възглавници за разлика от автобусите, няма похотливи кондуктори като във влаковете, полиция по пътищата има (не е като във влаковете), камери тук-таме, абе сигурност отвсякъде. Ще пътуваш по-спокойно, без да те натиска разписанието, че ако има и мераклии за споделено пътуване, може да ти излиза много евтино. А да, и багажника побира много повече от два куфара ...

--------------------
ЛС
Тарабас
коментар 22/07/2019, 17:26
Копирай адреса: #34

Обикновен кавал
Потребител # 18

На всеки може да се случи, но всеки след случката ше чака тариката да се върне и да види, дали шгу наеве.

--------------------
ЛС
Alexfield
коментар 24/07/2019, 09:16
Копирай адреса: #35

Шеф на водопад
Потребител # 1

Ако вземе двама-трима мераклии за споделено пътуване, сещаш ли се какво пиле може да го окълве, какъвто е плах кошут bangin.gif

--------------------
ЛС
trаnsalp
коментар 25/07/2019, 12:37
Копирай адреса: #36

Advanced Member
Съобщения: 13 791
Регистриран: 09/06/2017
Потребител # 89

Намеренията ми бяха да поспя по време на пътуването, но не се получи точно както го планирах.
Веднага след като влака потегли при мен дойде кондуктора Т.Д., провери ми билета и ми каза, че после ще дойде да си поговорим.
.....

Въпросите ми не са само към жените, за които знам, че често им се случват подобни ситуации, а и към мъжете.

На мен ми се е случвало. Прибирах се пеша късно, към 1 през нощта. Към студ град бях. Един спира да го опътя. Казах му, но той трудно схващал, та ако мога да му покажа, пък хем и щял да ме закара, били сме в една посока. Ами добре казвам, че и далечко беше. Обяснявам му по време на път, стигаме долу горе донякъде, спира и започва да приказва за масажи също. Бутам му леко ръката, да не го обидя, ама той нещо не ме разбра. Хванах я здраво, ама много здраво и му казвам "ще ме закараш ли нататък или да слизам". Казва " какви мускули имаш, от какво се притесняваш?". Поглеждам го. Тръгва, мълчим докрая. На слизане ми се извини. Спомням си, че много гнусно се чувствах.
Те са толкова плахи, за какъв тормоз говорим. Каква полиция да викаш.

--------------------
ЛС
agrippa
коментар 28/07/2019, 05:06
Копирай адреса: #37

Advanced Member
Съобщения: 1 002
Регистриран: 27/06/2017
От: Far Far Away
Потребител # 123

Цитат(Тарантула @ 20/07/2019, 10:46) *
...
Другият път да си знаеш: или му се оставяш или го натупваш.
Или после го съдиш за много пари, така че да му дойде акъла и вече да не посяга. А ти с парите си спретваш една екскурзия, ама не с влак, а с нещо по-луксозно и безопасно.
ЛС
trаnsalp
коментар 29/07/2019, 16:03
Копирай адреса: #38

Advanced Member
Потребител # 89

Цитат(agrippa @ 28/07/2019, 06:06) *
Или после го съдиш за много пари, така че да му дойде акъла и вече да не посяга. А ти с парите си спретваш една екскурзия, ама не с влак, а с нещо по-луксозно и безопасно.

Айде пак до пари опряхме. Че и на съд! Еми сбъркан е човекът, защо е тоя съд?! За пари ли?

--------------------
ЛС
Тарантула
коментар 29/07/2019, 21:18
Копирай адреса: #39

Плетачка на дантели
Потребител # 15

Не. Съдът не се води за пари. Прави се за да се вземат мерки и не се случва повече. За да се наказват подобни постъпки. И защото си е в правото.
Докато си мълчим и не афишираме такива действия, ще ги има. Върху теб, нас, близките, децата ни. Парите са последното важно.

Това съобщение е било редактирано от Тарантула на 29/07/2019, 21:19
ЛС
trаnsalp
коментар 30/07/2019, 13:21
Копирай адреса: #40

Advanced Member
Потребител # 89

Цитат(Тарантула @ 29/07/2019, 22:18) *
Не. Съдът не се води за пари. Прави се за да се вземат мерки и не се случва повече. За да се наказват подобни постъпки. И защото си е в правото.
Докато си мълчим и не афишираме такива действия, ще ги има. Върху теб, нас, близките, децата ни. Парите са последното важно.

Много хора се задяват, всеки според предпочитанията си, Ако започнем да се съдим за всичко, трябва от съда да не излезем. То натам върви де.

Тук е мястото да кажа за една позната. Изнасилена! Започнала работа, предупредили я, че шефа си търси момичета / беше на 25/. Обаче тя от салам не се плашеше, щото си ги търсеше. И така. Шефа я извикал на командировка, двамата в хотел. Ама тя не се усъмнила. После взел една стая, обаче имало две легла и тя пак не се усъмнила. Вечерта я "изнасилил". Ако и се отдаде случай, съм сигурен, че ще го осъди. Също като "насилената" от Кубрат.

Вчера научих за едно момиче на 15, че искала две неща от мъжа до себе си - да има пари, и да е добър в леглото. Викам, ами да стане проститутка, щом това цени и търси в живота. Няма смисъл да си губи времето с лъжи.

И тя ще е "тормозена" ако е изгодно. Не, че става въпрос за пари.

Това съобщение е било редактирано от trаnsalp на 30/07/2019, 13:52

--------------------
ЛС
agrippa
коментар 01/08/2019, 05:31
Копирай адреса: #41

Advanced Member
Съобщения: 1 002
Регистриран: 27/06/2017
От: Far Far Away
Потребител # 123

Цитат(Тарантула @ 29/07/2019, 13:18) *
Парите все още са инструмент, определящ поведението ни. Страх от глоби, страх от безпаричие, страх от задължаване. Много хора затова ги е страх да пипат, понякога даже да погледнат или направят по-неприлична шега, закачка, щото ги е страх да не ги осъдят (често паричното обезщетение урежда спора, щото затвора е с по-лоши последици). Само го констатирам, макар и да не е характерно в България. Някои общества така са го измислили и приели, със всичките му плюсове и минуси.
ЛС
Lilia
коментар 01/08/2019, 22:00
Копирай адреса: #42

Advanced Member
Съобщения: 39
Регистриран: 05/03/2019
Потребител # 508

Не са глупости!

Това е ФАКТ, ФАКТИ. сякаш напипа болния ?, който си задавам от известно време.

Cамо че е точно обратното - ако е свързано със сексуалноста (каквото и да е) - ще те тикнат, дори и само да си му ударил плесник.

Това съобщение е било редактирано от Lilia на 01/08/2019, 22:06
ЛС
Persian
коментар 25/08/2019, 21:56
Копирай адреса: #43

Advanced Member
Съобщения: 1 209
Потребител # 17

Попадал съм на някакви педераси някога във влаковете, но набързо оправях нещата.
Обикновено те са страхливи и не е нужно да викаш ченгета. Достатъчно бях да се завра между жените и да им спомена, те ще го оправят.
Нали знаеш като си отворят устата какво течение става, направо ще го издухат от влака smile.gif
Но аз не им казвах, а само се завъртах с такъв поглед, че човек може да си помисли, че са ми майки и педалите изчезваха на момента.

Те не разбират от дума, но разбират от груба дума.
Казваш им, че предпочиташ масажи от жени, а не от мъже.
Като почне да настоява и да ти обяснява, колко по-добре ще ти го направи, тогава му се озъбваш и му повтаряш казаното, ако пак не разбере, тогава му отговаряш - А бе, аз колко пъти да повтарям, но думите вече трябва да ти бъдат в комбинация с ръцете и краката.
Така се прави на млади години smile.gif
ЛС
Тарантула
коментар 26/08/2019, 12:48
Копирай адреса: #44

Плетачка на дантели
Потребител # 15

За каква територия, държава ми говориш?
Обикновено (логично и нормално) ще те оплача, съдя и "тикна" дори само ако си ме заплашил с тормоз (сексуален или къвтоидае). Мога да те нашамаря и защита, но няма да ти се размине. В "бяла" държава.
ЛС
biggeorge
коментар 26/08/2019, 19:27
Копирай адреса: #45

Кремълска мурзилка
Потребител # 51

Казваш, че така се прави на млади години. rolleyes.gif
А какво се прави на стари години?
И какво се прави, ако в купето ти седни възрастен маниак?

Някой, който се прави на свестен, но не е.
Аз само слушам простотиите на хората, но предпочитам да не вземам участие. grin.gif

--------------------
ЛС
Persian
коментар 26/08/2019, 19:46
Копирай адреса: #46

Advanced Member
Съобщения: 1 209
Потребител # 17

Цитат(biggeorge @ 26/08/2019, 20:27) *
А какво се прави на стари години?
И какво се прави, ако в купето ти седни възрастен маниак?

Няма кой да те забележи на стари години, та къде ли да ти обърне внимание smile.gif
Но ако се случи, освен да се заговорите за кой кво е правил на младини, друго не виждам smile.gif
ЛС
Alexfield
коментар 27/08/2019, 13:27
Копирай адреса: #47

Шеф на водопад
Потребител # 1

В купето ти седи възрастен маниак, който е кондуктор на влака? korabche.gif
Оплете се май, а?

--------------------
ЛС
Радио Ереван
коментар 02/10/2019, 14:56
Копирай адреса: #48

Advanced Member
Съобщения: 3 124
От: Варна
Потребител # 45

Аз си помислих, че ще си говорим за политика, за пътуването или за времето, затова не се притесних особено, облегнах се на седалката и задрямах.
По едно време кондуктора се върна и започна да ме разпитва дали имам проблеми с гърба, врата, главата и дали имам нужда от масаж.
Каза, че той е изкарал тримесечен курс за масажисти и може да ме консултира, ако имам проблеми.
Отговорих му, че нямам проблеми с гърба, врата, главата и нямам нужда от масаж.
Кондукторът продължи да ме убеждава, че е много добър масажист и от години се занимава с "оправяне" на гърбовете на хора.
Аз не съм особено досетлив, но в един момент дори и аз се усетих, че човека е скрит гей и предложенията за масажи са със сексуална насоченост.
Отказах да ми прави масажи и запазих спокойствие в тази иначе доста притеснителна ситуация.
Той продължи да настоява, аз продължих да отказвам.
Накрая с цялото си нахалство той тръгна да ме опипва по гърба и се опита да си напъха ръката под ризата ми.
Аз запазих спокойствие, отново му повторих, че нямам нужда от масаж и той най-накрая си тръгна, като обеща да се върне.
Поръча ми, докато го няма аз да се съблека, за да може да ми огледа тялото и гърба и да ме консултира и масажира на спокойствие.
Реших, че няма да се събличам и няма да му дам да ме "масажира" каквото и да стане. dry.gif
Облегнах се на седалката и се направих на заспал.
Когато кондуктора се върна и видя, че съм си облечен доста се озадачи.
Явно очакваше да съм гол и готов за "масажи".
Тези номера сигурно минават при малолетни и непълнолетни момчета и циганчета, но при мен човека удари на камък.
Той почака пет минути да се "събудя" и когато отворих очи пак ми предложи масажи.
Отново му отговорих, че нямам нужда от масажи.
Той ме накара да се съблека, за да ми огледа кожата и да прецени какъв масажен гел да ми препоръча.
Вместо да се съблека аз го попитах не ми ли трябва рецепта за този гел, но той отрече това.
Според него гела бил със свободна продажба в аптеките.
Тогава аз му казах, че лекарства без рецепта не купувам и ще се допитам до личната си лекарка.
Като видя, че няма да се съблека тръгна да си ходи и внезапно му хрумна да ме прегръща.
После сексуалният маниак си замина, което беше голямо облекчение
След като се прибрах в нас по живо, по здраво понеже се чувствах омърсен от ръцете му по тялото ми се изкъпах първо със сапун, после с белина и накрая с концентрирана сярна киселина.
Сега не се чувствам много добре, не знам и аз от какво.

Кондукторът Т.Д. каза, че е роден през 1987 г. и работи в БДЖ от 12 години.
За мен той е срам за българските железници и за гей-общността в България.
Ако беше открит гей щеше да прояви интерес към мен и после като установи, че аз нямам интерес към мъже и в частност към него щеше да се оттегли.
Вместо това той се занимава с опипване на мъже във влакове. angry.gif
За съжаление действията му и сексуалния тормоз, който оказва върху пътниците са трудно доказуеми, особено когато се извършват насаме.
Единственият начин да бъде хванат е с таен клиент, но дори тогава сексуалния му тормоз ще бъде труден за доказване в съда.
От тук нататък ако пътувам с влак ще сядам в купе с поне 3-4 човека, за предпочитане жени.
За да има завършен вид темата ми ще ви задам няколко въпроса:

Разбирам те напълно, но ако кодукторът беше супер красива кондукторка, щеше ли да се оплакваш или щеше да се хвалиш? wink.gif
ЛС
biggeorge
коментар 02/10/2019, 16:18
Копирай адреса: #49

Кремълска мурзилка
Потребител # 51

Този въпрос не ми беше хрумвал. rolleyes.gif
Опитвам се да си представя красива кондукторка, която ми налита и ми е много трудно, защото повечето жени-кондуктори са възрастни и не особено привлекателни.
Но да си представим, че примерно Натали Трифонова е станала кондукторка и ми е налетяла във влака ...
Самата идея ме кара да се чувствам тъпо и леко неудобно.
Да се запознаеш и да си поговориш с някого във влака е едно, но да се натискаш и опипваш с непознат мъж или жена във влака е съвсем друго.
И не, няма да се похваля с това. dry.gif
Това, че някой е бил жертва на сексуален тормоз не е повод за хвалба, независимо дали сексуалния маниак е грозен мъж или красива жена.
А и аз не познавам красиви жени, които биха тормозили сексуално мъж.
Обикновено е обратното - колкото по-красива е една жена, толкова повече я тормозят мъжете.
Предлагат й пари за секс, преследват я, опипват я с поглед или с ръка, правят й неприлични предложения, подсвиркват или подвикват след нея.
За мен всичко това е проява на селяндурщина и показва животинска първичност и елементарно мислене.

--------------------
ЛС

3 страници V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic

Олекотена версия Сега е: 17/04/2026, 10:46