test
IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Не умирате ли от смях..., при новите новини за нов варiянт на вируса...
iridium
коментар 28/11/2021, 19:12
Копирай адреса: #1

Advanced Member
Група: Редовни потребители
Съобщения: 127
Регистриран: 15/06/2017
От: Spa, Belgique
Потребител # 107

Не умирате ли от смях...
...при новите новиини за нов варiяант на вируса.

Omicron значи.... svirkam si.gif

Откровено, става гротеска този серiaл с Ковид, всички лъжи вече се пукат по шевовете, европеи'ците се усещат как ги манипулират, официялните власти и подчинените им медии се паникиосват пред откриването на машинациите им и некадърността им.

Все още фармацефтечните лаборатории гледат да ударжат фронта с всяване на страх и уж разработването на "нови ваксини" за "нови вариянти".

Не намирaте ли, че става един зле ра3работен научно фантастичен фиLм, развръзката е толкова нескопосана и маските падат.

Това съобщение е било редактирано от iridium на 28/11/2021, 19:27
Go to the top of the page
ЛС

Start new topic
Отговор
evanka
коментар 29/11/2021, 11:46
Копирай адреса: #2

Advanced Member
Съобщения: 1 435
Регистриран: 02/06/2017
Потребител # 40

Ами да, смешничко е. В петък почина още една моя позната, неваксинирана. И като си бях лятото в България дълго ѝ се радвах, защото подозирах, че я виждам за последно.
Че ти е смешно е разбираемо, но че си невежа по отношение на вирусите и мутациите им и в същото време с претенции за образованост, не го разбирам.
Има едно нещо, което никой на тази планета не желае, най-вече лошите капиталисти, Биг Фарма и рептилите .. Това е нестабилността на финансовите пазари. И точно това се случи с този вариант. Никой няма интерес да си го измисля. И никой няма интерес от нови локдауни.
ЛС
biggeorge
коментар 29/11/2021, 16:38
Копирай адреса: #3

Кремълска мурзилка
Група: Изгонени
Съобщения: 2 317
От: Зона 51
Потребител # 51

Как разбра, че твоята позната е умряла точно от коронавирус?
И от кой щам е починала?

Много ме дразнят хора, които пророкуват нещастия, болести и смърт.
Ако сега започна да пиша, че до някакъв период от време ще умре някой веднага ще скочите срещу мен.
А точно това правят журналистите, лекарите и псевдо-математиците! dry.gif
Псевдо-математиците гадаят колко човека ще умрат, журналистите отразяват пророчествата им, а после, за да направят предсказанията им реалност, лекарите убиват пациентите.
Най-големият пророк-терорист е нещастника Витанов.
Един ден този човек ще плати висока цена за псевдо-математическите си предсказания.
Предполагам, че сте забравили, но през април 2020 г. псевдо-математиците порокуваха, че пандемията ще приключи до края на май 2020.
Най-вероятно пандемията вече е свършила, просто ние не сме разбрали. angry.gif

Това съобщение е било редактирано от biggeorge на 29/11/2021, 17:13

--------------------
ЛС
evanka
коментар 29/11/2021, 18:01
Копирай адреса: #4

Advanced Member
Съобщения: 1 435
Потребител # 40

Цитат(biggeorge @ 29/11/2021, 15:38) *
Как разбра, че твоята позната е умряла точно от коронавирус?
И от кой щам е починала?

Много ме дразнят хора, които пророкуват нещастия, болести и смърт.
Ако сега започна да пиша, че до някакъв период от време ще умре някой веднага ще скочите срещу мен.
А точно това правят журналистите, лекарите и псевдо-математиците! dry.gif
Псевдо-математиците гадаят колко човека ще умрат, журналистите отразяват пророчествата им, а после, за да направят предсказанията им реалност, лекарите убиват пациентите.
Най-големият пророк-терорист е нещастника Витанов.
Един ден този човек ще плати висока цена за псевдо-математическите си предсказания.
Предполагам, че сте забравили, но през април 2020 г. псевдо-математиците порокуваха, че пандемията ще приключи до края на май 2020.
Най-вероятно пандемията вече е свършила, просто ние не сме разбрали. angry.gif

Почина от ковид, защото беше положителна за корона вирус и без хронични болести.
Неваксиниран възрастен човек в България какъв шанс има да оцелее при 100% вероятност да се зарази? То не е необходимо да си Нострадамус за да го "предскажеш".
За Витанов съм съгласна с теб. И мен ме дразни. Прави се на Хари Селдън, но с кратки прогнози и ги коригира в движение според накъде ще тръгнат кривите.
Единственото умно нещо, което съм чела за развоя на тази епидемия е онзи млад микро-биолог Георги Маринов.
Още през март 2020 обясни как ще се развият нещата и защо ваксините няма да спрат епидемията. И в момента точно това става. Още преди появата на новия вариант и при 75-80% ваксинирано население в много страни, епидемията си върви.
ЛС
biggeorge
коментар 29/11/2021, 21:36
Копирай адреса: #5

Кремълска мурзилка
Група: Изгонени
Съобщения: 2 317
От: Зона 51
Потребител # 51

Цитат
Неваксиниран възрастен човек в България какъв шанс има да оцелее при 100% вероятност да се зарази?

Зависи от имунитета на човека.
Аз си мисля, че дори и на 100 % да се ваксинира цялото човечество вируса ще продължи да се разпространява, да мутира и да се развива.
Ваксините не предпазват от заразяване, а от тежко боледуване.
Обаче какво ще стане ако на всеки 6 месеца се ваксинираме?
Това е форма на зависимост.

--------------------
ЛС
Shade
коментар 03/12/2021, 10:19
Копирай адреса: #6

Advanced Member
Съобщения: 10 242
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 19

Цитат(biggeorge @ 29/11/2021, 11:36) *
Обаче какво ще стане ако на всеки 6 месеца се ваксинираме?
Това е форма на зависимост.

Има сигурен начин да останеш независим: не се ваксинираш изобщо. И умираш от смях, наблюдавайки как ваксинираните масово мрат като мухи, напръскани с мухозол.

--------------------
Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
-
ЛС
Бай Ганьо
коментар 03/12/2021, 13:00
Копирай адреса: #7

Форумен идиот
Съобщения: 3 011
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 26

Иска ти се да сме като вас, но не сме.
Ние не копаем гробове предварително за да сме готови, когато ваксината тръшне ваксинираните.
Ние не плашим никого.
Решил си, ваксинирал си се.
Уважавайте решението на другомислещите.
Толкоз ли е трудно?
ЛС

Отговори в темата
- - evanka   Ами да, смешничко е. В петък почина още една моя позната, неваксинирана. И като ...   29/11/2021, 11:46
|- - biggeorge   Как разбра, че твоята позната е умряла точно от коронавирус? И от кой щам е почи...   29/11/2021, 16:38
|- - evanka   Цитат(biggeorge @ 29/11/2021, 15:38) Как разбра, че твоята позната е ум...   29/11/2021, 18:01
|- - biggeorge   ЦитатНеваксиниран възрастен човек в България какъв шанс има да оцелее при 100% в...   29/11/2021, 21:36
|- - Shade   Цитат(biggeorge @ 29/11/2021, 11:36) Обаче какво ще стане ако на всеки ...   03/12/2021, 10:19
|- - Бай Ганьо   Иска ти се да сме като вас, но не сме. Ние не копаем гробове предварително за да...   03/12/2021, 13:00
|||- - Catpuccino   Какво става?   05/12/2021, 14:27

Closed TopicStart new topic

Олекотена версия Сега е: 31/05/2026, 19:34