|
|
Здравейте ( Вход | Регистрация )
29/11/2021, 23:58
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 969
Регистриран: 07/04/2020
Потребител # 592
|
Сетих се нещо.
Може ли някой/и да направят едно проучване: да изгледат всички предавания на български телевизии от началото на епидемията /за две години/ и да извадят на лист хартия ФАКТИТЕ - всички числа за ковид предаването /заразяването/, които се показват на екрана. Да си вземат и червен и зелен химикал/молив и да напишат съответно/предимно числата за броя позитивни и броя излекувани. Ще ми се да видя колко до сега за две години са прихванали ковида, ако може -някаква груба закръглена цифра дори, но една. И тая цифра да се прибави към броя на ваксинираните и да се определи по възможност броя на запозналите се с ковида. Не съм математик, не ме интересуват формули. Интересува ме само цифрата от телевизиите. Дали някой вече не го е направил...е, не това с електронното правителство, което го очакваме, а една проста аритметика. -------------------- Промоция:
Вечерята дай на врага си...след 5 пием |
![]() |
30/11/2021, 01:14
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 1 980
Регистриран: 02/06/2017
От: Амстердам Потребител # 37
|
Сетих се нещо. Може ли някой/и да направят едно проучване: да изгледат всички предавания на български телевизии от началото на епидемията /за две години/ и да извадят на лист хартия ФАКТИТЕ - всички числа за ковид предаването /заразяването/, които се показват на екрана. Да си вземат и червен и зелен химикал/молив и да напишат съответно/предимно числата за броя позитивни и броя излекувани. Ще ми се да видя колко до сега за две години са прихванали ковида, ако може -някаква груба закръглена цифра дори, но една. И тая цифра да се прибави към броя на ваксинираните и да се определи по възможност броя на запозналите се с ковида. Не съм математик, не ме интересуват формули. Интересува ме само цифрата от телевизиите. Дали някой вече не го е направил...е, не това с електронното правителство, което го очакваме, а една проста аритметика. ![]() Какво точно искаш да изясниш?Или търсиш под вола теле? |
30/11/2021, 03:52
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 10 242
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 19
|
За обща информация, това е картинката в България за днес: ![]() България е на трето място в Европа по брой смъртни случаи, асоциирани с ковид, след Унгария (460) и Украйна (297). С тези темпове перлата на първенството е в кърпа вързана и само въпрос на време. Наистина много смешно, направо да умреш от смях в съответствие с потока мъдрости и хумор, дето го леят знаещите и разбиращите. Които не бивало да бъдат наричани (автентичен цитат): "антиваксъри, конспиратори, ганьовци, невежи, слабоумни, терористи, безсърдечни и т.н." Това съобщение е било редактирано от Shade на 30/11/2021, 03:54 -------------------- Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
- |
30/11/2021, 20:50
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Съобщения: 969
Регистриран: 07/04/2020
Потребител # 592
|
За обща информация, това е картинката в България за днес: ![]() 1/ България е на трето място в Европа по брой смъртни случаи, асоциирани с ковид, 2/ Които не бивало да бъдат наричани (автентичен цитат): "антиваксъри, конспиратори, ганьовци, невежи, слабоумни, терористи, безсърдечни и т.н." 1/ Би ли ми казал кога България не е била на първо място по смъртни случаи НЕасоциирани с ковида и кога сме били на първо място по организация на болничната помощ - реторичен въпрос 2/ Ако ме наречеш антиваксърка, конспираторка, ганьовка, невежа, слабоумна, терористка и безсърдечна аз ще те нарека ваксаджия, кон с капаци, селянкур, простак, убиец и педерас! Сори :-) нищо лично :-) -------------------- Промоция:
Вечерята дай на врага си...след 5 пием |
30/11/2021, 21:49
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Потребител # 19
|
1/ Би ли ми казал кога България не е била на първо място по смъртни случаи НЕасоциирани с ковида и кога сме били на първо място по организация на болничната помощ - реторичен въпрос 2/ Ако ме наречеш антиваксърка, конспираторка, ганьовка, невежа, слабоумна, терористка и безсърдечна аз ще те нарека ваксаджия, кон с капаци, селянкур, простак, убиец и педерас! Сори :-) нищо лично :-) Предостатъчно е само да представиш списъка на никовете от форума, които стоят над манипулацията, наречена ковид. Този списък сам по себе си казва повече от петнадесетината думи, дето си ги изредила. Това съобщение е било редактирано от Shade на 30/11/2021, 22:06 -------------------- Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
- |
03/12/2021, 20:51
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Изгонени
Съобщения: 8 828
Регистриран: 20/04/2019
Потребител # 519
|
Предостатъчно е само да представиш списъка на никовете от форума, които стоят над манипулацията, наречена ковид. Този списък сам по себе си казва повече от петнадесетината думи, дето си ги изредила. Мистър, преди да сочиш с пръст никовете, които не ти изнасят, бъди поне кавалер в случая, разговаряш с дама! Ако не знаеш какво значи, ще ти обясня, няма проблеми. Иначе, по темата: Преди време правих сметката, за която става дума в темата. За България. Която общо взето препокрива и света. Та, принципно нещата стоят така - от началото на пандемията имаме малко под1 милион заразени, плюс малко над ваксинирани. Като прибавивим преболедувалите, плюс контактите на тези три категории, заедно с лицата с антитела, то, подчертавам го дебело, за пореден път: ВЕЧЕ НЯМА НУЖДА ОТ НИКАКВА ВАКСИНАЦИЯ!!! Защо? Щото всички вече би трябвало или да сме преболедували, или да имаме антитела, или да сме ваксинирани. Важна обаче забележка. Която оборва всякакви тези за налична реална пандемия - великите здравни и научни шамани и до днес ни убеждават, че, дори да се боцнем, и то три пъти, трябва след 6-9 месеца отново, с очаквани нови ваксини, срещу нови щамове, и така безкрай. Тоест, по техните признания ваксините не предпазват 100%, дори близко, само били една добра бариера, по-добра, ако ги няма. Егати! Хайде метлата, щото ми писна от тия глупости! Стига лъжи! Като искате да изпростявате някои, и да вярвате на тия тъпотии, давайте. Проблемът е, че на базата на такива като вас едни тарикати си напазаруваха виртуална пандемия, чрез която действително убиват хора и си спретнаха невероятни, астрономически печалби, каквито светът не познава! И точно такива като теб и други поддръжници подхранвате тази античовешка манипулация, също нямаща равна в историята. Засрамете се! Това съобщение е било редактирано от lati1960 на 03/12/2021, 21:17 -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
03/12/2021, 21:28
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Потребител # 19
|
Мистър, преди да сочиш с пръст никовете, които не ти изнасят, бъди поне кавалер в случая, разговаряш с дама! Ако не знаеш какво значи, ще ти обясня, няма проблеми. Иначе, по темата: Преди време правих сметката, за която става дума в темата. За България. Която общо взето препокрива и света. Та, принципно нещата стоят така - от началото на пандемията имаме над 1 милион заразени, плюс толкова ваксинирани. Като прибавивим преболедувалите, плюс контактите на тези три категории, заедно с лицата с антитела, то, подчертавам го дебело, за пореден път: ВЕЧЕ НЯМА НУЖДА ОТ НИКАКВА ВАКСИНАЦИЯ!!! Защо? Щото всички вече би трябвало или да сме преболедували, или да имаме антитела, или да сме ваксинирани. Важна обаче забележка. Която оборва всякакви тези за налична реална пандемия - великите здравни и научни шамани и до днес ни убеждават, че, дори да се боцнем, и то три пъти, трябва след 6-9 месеца отново, с очаквани нови ваксини, срещу нови щамове, и така безкрай. Тоест, по техните признания ваксините не предпазват 100%, дори близко, само били една добра бариера, по-добра, ако ги няма. Егати! Хайде метлата, щото ми писна от тия глупости! Стига лъжи! Кати искате да изпростявате някои, и да вярвате на тия тъпотии, давайте. Проблемът е, че на базата на такива като вас едни тарикати си напазаруваха виртуална пандемия, чрез която действително убиват хора и си спретнаха невероятни, астрономически печалби, каквито светът не познава! И точно такива като теб и други поддръжници подхранвате тази античовешка манипулация, също нямаща равна в историята. Засрамете се! Само да ти обърна внимание на два факта: 1. Не съм аз онзи, който присвоява епитети и определения на опонентите си и съответно изобщо не съм отвърнал на грубостта на споменатата дама, която ми заявява в прав текст: "Ще те нарека ваксаджия, кон с капаци, селяндур, простак, убиец и педераст". Единствено съм й препоръчал да представи списъка на антиваксърите във форума. Би било забавно, защото на фона на горната класификация ще изпъква ясно кой от "анти" никовете коя от изредените категории представя. 2. Съгласен съм с теб, че "ВЕЧЕ НЯМА НУЖДА ОТ НИКАКВА ВАКСИНАЦИЯ!!!". След като ти го твърдиш, значи наистина няма такава нужда. Слуховете за нетраен имунитет към към ковид и случаи на последващи преболедувания, свързани с мултиплициране на хронични патологични усложения на вътрешни органи, са чисти лъжи и манипулации. Лъжи и манипулации са също така статистиките, според които при ваксинираните преобладаващо отсъстват симптоми на ковид или заболяването преминава меко, уж водещо до намаляване на вероятността за развитие на хронични патологични усложнения. Единственото което е потвърдено със сигурност чрез интерпретиране на официални публикации и прецизни математически изчисления към тях е, че смъртността в резултат на ваксиниране е по-висока от смъртността в резултат на тежко преминаване на болестта. Така че нямам възражения. Това съобщение е било редактирано от Shade на 03/12/2021, 22:19 -------------------- Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
- |
05/12/2021, 19:27
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Изгонени
Съобщения: 8 828
Регистриран: 20/04/2019
Потребител # 519
|
Само да ти обърна внимание на два факта: 1. Не съм аз онзи, който присвоява епитети и определения на опонентите си и съответно изобщо не съм отвърнал на грубостта на споменатата дама, която ми заявява в прав текст: "Ще те нарека ваксаджия, кон с капаци, селяндур, простак, убиец и педераст". Единствено съм й препоръчал да представи списъка на антиваксърите във форума. Би било забавно, защото на фона на горната класификация ще изпъква ясно кой от "анти" никовете коя от изредените категории представя. 2. Съгласен съм с теб, че "ВЕЧЕ НЯМА НУЖДА ОТ НИКАКВА ВАКСИНАЦИЯ!!!". След като ти го твърдиш, значи наистина няма такава нужда. Слуховете за нетраен имунитет към към ковид и случаи на последващи преболедувания, свързани с мултиплициране на хронични патологични усложения на вътрешни органи, са чисти лъжи и манипулации. Лъжи и манипулации са също така статистиките, според които при ваксинираните преобладаващо отсъстват симптоми на ковид или заболяването преминава меко, уж водещо до намаляване на вероятността за развитие на хронични патологични усложнения. Единственото което е потвърдено със сигурност чрез интерпретиране на официални публикации и прецизни математически изчисления към тях е, че смъртността в резултат на ваксиниране е по-висока от смъртността в резултат на тежко преминаване на болестта. Така че нямам възражения. Веднага заявявам, че по т. 1 съм пръв кандидат за антиваксър, не съм го крил от самото начало на тази пишман пандемия. Тотален антиваксър. Кардинален. Непримирим. Бройкай ме. И, да подчертая, въобще не се обиждам от което. Напротив. Открито заявявам, че не ми пука за скапаната им "пандемия" и гадните им лайняни "ваксини", и че никога няма да ме боцнат манипулаторите ненормални, които ни вкараха в тази грозна изродясала Матрица! Е, сега по-ясно ли е? Надявам се. По т. 2. Всичи ала-бализми по същото отдавна не ме интересуват и не им обръщам сериозно внимание. Продължавам да живея живота си доколкото е възможно нормално извън тази нова "нормалност", в която ни набутаха изперкалите нещастници от пишман "елита" човешки, изживяващи се /като/ богове на земята. Нека се насладят на последните си мигове слава на този свят, това ще им остане. После отиваме всички на Съд! Там ще им обясня някои неща пак, и не аз, а Един Друг, но вече ще е късно за тях. Така че, играйте си игрите, не ми дреме. Аз не съм в пандемия, нито в новата реалност наложена от тези тарикати. Пребивавам отдавна в истинската Свобода на Божията Истина, от която никой не може да ме извади с лъжи, измами и принуда. Отделно: Светът и хората ще продължаваме да боледуваме и умираме, до новото идване на Господ в нашия свят, както е писано и обещано. Да се спекулира с това и да се използва за манипулиране, плашене и ограбване на човеците, е чисто сатанинско дело, които го вършат, ще си понесат последствията, като му дойде времето. Жалко за умни, интелигентни, образовани и ерудирани хора като теб и други тук, които им се връзвате и чрез подкрепата си ги насърчавате да продължат тази най-страшна и мащабна измама в историята на човечеството до сега! Наистина жалко! Нищо лично към теб, обратното, с цялото ми уважение, бъди здрав! Въпреки напъните на идиотите, които работят срещу това! Крайно време е да осъзнаете някои в какво ви набутаха. -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
06/12/2021, 02:49
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Потребител # 19
|
...с цялото ми уважение, бъди здрав! Въпреки напъните на идиотите, които работят срещу това! Крайно време е да осъзнаете някои в какво ви набутаха. Благодаря за пожеланието! Здрав съм, живея си живота, върша си работата, помагам и в отглеждането на внуците, и дори идея си нямам кой в какво ме бил набутал. Но по-важното е, че ти си го осъзнал. Това съобщение е било редактирано от Shade на 06/12/2021, 02:53 -------------------- Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
- |
06/12/2021, 10:52
Копирай адреса:
|
|
|
Форумен идиот
Съобщения: 3 011
Потребител # 26
|
|
Buitenlander Цитат(ByBa @ 29/11/2021, 22:58) Сетих се нещо.
Може ли някой/и да нап... 30/11/2021, 01:14

lati1960 Цитат(Shade @ 30/11/2021, 21:49) Предостатъчно е само да представиш спи... 03/12/2021, 20:51

lati1960 Цитат(Shade @ 03/12/2021, 21:28) Само да ти обърна внимание на два факт... 05/12/2021, 19:27

Бай Ганьо Цитат(Shade @ 06/12/2021, 02:49) ...и дори идея си нямам кой в какво ме... 06/12/2021, 10:52

lati1960 Цитат(Бай Ганьо @ 06/12/2021, 10:52) По времетона комунизма 99% от хора... 06/12/2021, 12:57

biggeorge Цитат(Shade @ 05/12/2021, 22:55) Ето, поглеждам текущо представените лъ... 06/12/2021, 01:46

biggeorge Ако ти сам не можеш да различиш пропагандата в медиите, аз не мога да ти помогна... 06/12/2021, 10:25

Питето Оказва се, че политиците са една идея по-умни от класическия антиваксър, щото зн... 06/12/2021, 10:59

Питето За темата е почти едно и също (щам и вариант са съседни понятия в класифициране... 20/12/2021, 22:14

Питето С голяма вероятност, да, отнася се. Това му е в основата на обществото. Само по-... 31/12/2021, 11:02
lati1960 Цитат(ByBa @ 30/11/2021, 20:51) Мислех, че ако някой събере цифрите, по... 03/12/2021, 21:06
biggeorge Цитат(нищ по дух @ 03/12/2021, 21:57) Не помня точно от кога, но може д... 04/12/2021, 19:46

Питето На неваксинираните (преобладаващото мнозинство такива) също не им пука и също не... 05/12/2021, 18:23
biggeorge Цитат(Питето @ 04/12/2021, 19:52) В новите ваксини няма вирус, та няма ... 04/12/2021, 21:34

Catpuccino Цитат(biggeorge @ 04/12/2021, 21:34) Следователно ваксинираните са опас... 04/12/2021, 22:27

biggeorge Помните ли африканската чума по свинете?
Кой е виновен за свинската касапница в ... 05/12/2021, 12:05

Питето Точно това, дето го писах. И да затвориш ваксинираните, пак ще го отнесеш щото б... 05/12/2021, 18:33

biggeorge И как точно ще се изолират ваксинирани от неваксинирани и болни от здрави?
Особе... 11/12/2021, 05:14

Питето Ако ти беше у вас, заради локдаун за неваксинирани, онзи къде щеше да киха, а? И... 11/12/2021, 13:49

нищ по дух Цитат(Питето @ 05/12/2021, 18:33) Точно това, дето го писах. И да затво... 11/12/2021, 14:06

нищ по дух Цитат(Питето @ 11/12/2021, 15:15) За списание става, особено ако не се ... 11/12/2021, 17:03

нищ по дух Цитат(Питето @ 11/12/2021, 21:38) Туитър? Това вече са факти...
Това ... 11/12/2021, 23:04

Питето Това, че имаш официален профил в туитър-а, не те прави прав ако напишеш нещо в н... 12/12/2021, 22:01

нищ по дух Цитат(Питето @ 12/12/2021, 22:01) Това, че имаш официален профил в туит... 13/12/2021, 09:47

Питето Извода е, че щом някой може да попадне в опасна среда, то той трябва да бъде пре... 05/12/2021, 18:30
нищ по дух Цитат(Питето @ 04/12/2021, 19:52) Дай го този лекар да се посмеем и да ... 05/12/2021, 11:05
нищ по дух Цитат(Питето @ 04/12/2021, 19:52) Дай го този лекар да се посмеем и да ... 05/12/2021, 13:57
biggeorge Бубе, няма нужда да гледам предавания и да сумирам числа.
То си има сайтове. к... 30/11/2021, 23:11
lati1960 Цитат(biggeorge @ 30/11/2021, 23:11) Бубе, няма нужда да гледам предава... 03/12/2021, 21:15
biggeorge ЦитатВ Израел спират пандемията с четвърта доза
Спират ... бабината си трънкина... 27/12/2021, 12:15
Питето Разбира се че няма да го спрат. Предпазните колани не въртят волана и не предпаз... 27/12/2021, 22:39
biggeorge Какво сложно има не мога да разбера?
Бактерията е клетка.
Вирусът е приблизите... 28/12/2021, 15:31

Питето Това не е чак от такова значение. Вирус, бактерии, бацили, микроскопични животин... 29/12/2021, 17:41![]() ![]() |
| Олекотена версия | Сега е: 31/05/2026, 19:34 |