test
IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Българин да се наричам.........................
Mukaveev
коментар 30/05/2018, 19:38
Копирай адреса: #1

Advanced Member
Група: Редовни потребители
Съобщения: 1 468
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 34

............Западните страни подхождат към нас с предразсъдъци: „Най-напред заради религията. Ние сме православни, нямаме католическо минало.
След това дълги векове сме били под османско владичество. Езикът ни е близък до руския и в двете световни войни по различни причини сме били съюзници на Германия. Това са ужасни недостатъци при формирането на общественото мнение в други държави”.

„Народът ни не се е развивал като народите на Скандинавския полуостров или в Швейцария, че да стигне до прозрението, че гражданите са държавата и че държавните служители съществуват, за да са му от помощ”, подчертава Сакскобургготски.

Интервю за швейцарското списание „Ди Велтвохе”, цитирано от личния му сайт.

Прав е величеството...... православни сме , игото няма как да го заличим от историята, агите бяха тук 500 г. на стаж , а и Путин говори с език близък до нас , да и с Германия 2 войни се чешахме и сега ?
Меко казано тези ужасни недостатъци който формират западното мнение ......... имат ли годност ? Или няма да могат да ни гледат още дъъъъъълго време , защото сме такива каквито сме ?
Или като приказката , каквото и да го правиш циганина си е циганин.......това короновано същество успя да ме накара да се почувствам циганин. А тия с негативно формираните мнения те не са ли ....... по- цигани ? Ейййййй аман от прасета.....

--------------------
След дъжда, откриваш нова красота, в планинския пейзаж.
В ношната тишина звукът на камбаната е особено чист.
Go to the top of the page
ЛС

Start new topic
Отговор
wal
коментар 30/05/2018, 21:43
Копирай адреса: #2

Advanced Member
Съобщения: 1 610
Регистриран: 10/06/2017
От: Русе
Потребител # 97

Пък аз си мислех,че вече няма хора ,които да му се връзват на приказките на този сенилен старец!!
Били сме значи и в двете световни войни съюзници на Германия!Съгласно критерия на Симеончо с какви предразсъдъци трябва да подхождат към Германия ,Австрия , Унгария, Хърватска?!Езикът на хърватите също е близък до руския.
ЛС
Горския
коментар 30/05/2018, 22:09
Копирай адреса: #3

Advanced Member
Съобщения: 672
Регистриран: 01/06/2017
От: France
Потребител # 36

Цитат(wal @ 30/05/2018, 21:43) *
Пък аз си мислех,че вече няма хора ,които да му се връзват на приказките на този сенилен старец!!

Ако се позамислите малко, може би ще разберете за какво приказва този "сенилен старец" (не по-сенилен от много тук!). Само, че силно се съмнявам, че някой може да съобразява, когато става въпрос за ... български ЦАР Ами ще почакаме - Историята, все пак е ... някаква наука, макар и не съвсем точна!

--------------------
"Когато задуха вятърът на промяната, глупакът строи стена за да си направи зАвет, а умният строи вятърна мелница"
стара китайска мъдрост
ЛС

Отговори в темата
- - wal   Пък аз си мислех,че вече няма хора ,които да му се връзват на приказките на този...   30/05/2018, 21:43
|- - Горския   Цитат(wal @ 30/05/2018, 21:43) Пък аз си мислех,че вече няма хора ,коит...   30/05/2018, 22:09
||||- - wal   ...   02/06/2018, 16:03
|||- - vanbg   .   02/06/2018, 21:43

Closed TopicStart new topic

Олекотена версия Сега е: 01/06/2026, 03:06