test
IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Орбанизация!, Накъде отиваме?
biggeorge
коментар 19/09/2018, 23:44
Копирай адреса: #1

Кремълска мурзилка
Група: Изгонени
Съобщения: 2 317
Регистриран: 02/06/2017
От: Зона 51
Потребител # 51

Преди дни Европейският парламент гласува решение, според което Унгария, премиерствана вече десетилетие от Виктор Орбан, подлежи на санкции за нарушаване на основни европейски ценности.
Българските евродепутати от ГЕРБ и БСП се опълчиха на своите партийни "семейства" (респективно ЕНП и ПЕС), за да застанат на страната на Орбан; единствено Светослав Малинов (ЕНП) и Сергей Станишев (ПЕС) подкрепиха европейските си колеги.
Ден по-късно лидерът на БСП Нинова публично подкрепи Орбан и заклейми европейските депутати, гласували против неговата политика.
С това си решение Европейския парламент се опита да накаже Виктор Орбан или поне да му размаха пръст, че така както управлява той в Унгария не се прави в ЕС.
Само че докато се занимават с Унгария еврочиновниците пропускат същите процеси в цяла Европа.
Пропускат и некадърната миграционна политика на Брюксел.
Вместо да екстрадират всички мигранти по родните им места, те се опитват да ги интегрират, когато е повече от очевидно, че самите мигранти не искат да се интегрират в европейските общества.
Затова хора като Орбан в цяла Европа трупат популярност, докато некадърниците в Брюксел си гонят опашките.
Но това, което се случва в Унгария е просто поредния случай на самозабравил се политик с тъмно комунистическо минало.
В цяла Европа и по света тече процес на орбанизация, при който управлението на държавите попада в ръцете на корумпирани, алчни, властолюбиви психопати с мислене изпълнено с агресия и омраза.
Но какво става в България?
У нас арестуват журналисти, свалят се предавания, затварят се бизнесмени, поскъпват основни продукти, докато управляващите си въртят далаверите и си прибират комисионните от едрия и средния бизнес.
След 10 години е видно, че управлението на ГЕРБ е пълен провал, въпреки нагласените икономически статистики, подправените рейтинги и манипулираните изборни резултати.
Вече е ясно, че Бойко Борисов е бездарен, с ограничено мислене и без ръководни качества.
Ако не са пропагандните медии да го величаят и слугинажа около него да го помпят колко е велик, досега всички щяха да са го забравили.
Не искам да казвам, че е некадърник, но си го мисля.
Цветан Цветанов е изпълнен с толкова омраза, че само като го гледам и ме побиват тръпки на отвращение.
Този човек толкова мрази българския народ, че би го удавил в капка вода.
Онзи ден гледах Цецка Цачева в "Лице в лице" по bTV и си мислех, че и 100 години да е Министър на правосъдието няма да може да направи съдебна реформа.
Направо не искам да коментирам останата пасмина от ГЕРБ, защото само ще си изгубя времето.
Дори и прехвалената Мария Габриел не знае какво точно работи.
Във всяко интервю, което дава и по нещата, които казва си личи, че като Еврокомисар по цифрова икономика и цифрово общество работи в услуга на големите корпорации, а не в полза на обикновените Интернет потребители.
Не знам дали взема комисионна, но след като тя приключи своята "работа" свободния Интернет ще е само спомен.
Тримата патриоти пък ми приличат на Сталин, Хитлер и Мао.
Чудят се как и къде в България да създадат проблем, който след това услужливо да разрешат.
Сидеров, Каракачанов и Симеонов си мечтаят за граждански конфликт, за да могат да извлекат политически дивиденти от това.
И те като Цветан Цветанов се хранят от омразата, която самите те насаждат.
Всъщност за мен те не са трима патриоти, а трима побойници.
Сигурно като са били в училище са тормозили съучениците си, биели са се в час и са насилвали където и когото могат.
Лошото за тях е, че сега няма с кого да се сбият, затова от време на време се бият по между си.
От друга страна Корнелия Нинова е такъв популист, че е готова и душата си на Дявола да продаде, за да я харесват хората.
В момента тя толкова жадува за властта, че е готова да се коалира и с най-големия си враг само и само да е в управлението на страната.
ДПС пък нарочно от време на време се дразнят с Патриотите, за да поддържат имиджа си на опозиция, като така удължават политическия си живот.
Всички български политици са толкова орбанизирани, че който и да вземе властта ще ни чака такава диктатура, от която ще плачем с кървави сълзи.
А най-дразнещото е, че всички говорят за изборите за Европарламент и за местна власт през 2019 г.
А как ще оцелеят хората до тогава?
Един Бог знае!
Обикновените хора да мрат, нали са лош човешки материал!
Как ли ще свърши тази орбанизация на света?
Към настоящият момент глутница вълци са се събрали около кошарата наречена ЕС и чакат да дойде подходящия момент за пиршество.
Овцете да му мислят!

Това съобщение е било редактирано от biggeorge на 20/09/2018, 00:02

--------------------
Go to the top of the page
ЛС

Start new topic
Отговор
New
коментар 20/09/2018, 02:47
Копирай адреса: #2

Advanced Member
Група: Редовни потребители
Съобщения: 5 037
Регистриран: 22/03/2017
Потребител # 7

Имаш ли повече инфо, в какво се състоят по-точно нарушенията в Унгария?

Доводът на нашите политици е, че не може ЕС да се меси във вътрешните работи на страната. А вътрешните работи, в случая, доколкото разбирам са, че в Унгария не се спазват закони, свързани с правата на човека. Т.е. нашите политици смятат, че да не се спазват законите на страната, това си е лична, нейна работа и ЕС няма право да се намесва в това.
Много нагло от тяхна страна. Не мога да повярвам, че се обявяват толкова открито в защита на погазването на закони. w00tbrows.gif

--------------------
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно". Уолтър Липман
ЛС
Радио Ереван
коментар 20/09/2018, 09:53
Копирай адреса: #3

Advanced Member
Съобщения: 3 124
От: Варна
Потребител # 45

Цитат(New @ 20/09/2018, 03:47) *
Имаш ли повече инфо, в какво се състоят по-точно нарушенията в Унгария?

Доводът на нашите политици е, че не може ЕС да се меси във вътрешните работи на страната. А вътрешните работи, в случая, доколкото разбирам са, че в Унгария не се спазват закони, свързани с правата на човека. Т.е. нашите политици смятат, че да не се спазват законите на страната, това си е лична, нейна работа и ЕС няма право да се намесва в това.
Много нагло от тяхна страна. Не мога да повярвам, че се обявяват толкова открито в защита на погазването на закони. w00tbrows.gif

Вотът в Европейския парламент последва внасянето за обсъждане вчера на осъдителен доклад от евродепутатката Джудит Сарджентини. Докладът илюстрира систематично погазване на граждански свободи, на неприкосновеността на съдебната власт, натиск над медиите и академичните среди и издевателства над бежанци от страна на унгарските власти.
Описаното в доклада би трябвало да се докаже. Няма как автоматично да се приеме за истина. Както се изразяват адвокатите, искът е неоснователен и недоказан. smile.gif Нашите депутати явно са на това мнение.
ЛС
Thursday Next
коментар 20/09/2018, 14:04
Копирай адреса: #4

видна мотика
Група: Administrators
Съобщения: 4 040
Регистриран: 19/03/2017
Потребител # 3

Цитат(Радио Ереван @ 20/09/2018, 09:53) *
Описаното в доклада би трябвало да се докаже. Няма как автоматично да се приеме за истина. Както се изразяват адвокатите, искът е неоснователен и недоказан. smile.gif Нашите депутати явно са на това мнение.

Да разбирам ли, че твоята презумпция е, че не е доказано? Въз основа на какво градиш тази презумпция? Ти чете ли доклада?

--------------------
I'm sarcastic and have a smartass attitude. It's a natural defense against drama, bullshit and stupidity.
ЛС
Радио Ереван
коментар 20/09/2018, 19:05
Копирай адреса: #5

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(Thursday Next @ 20/09/2018, 15:04) *
Да разбирам ли, че твоята презумпция е, че не е доказано? Въз основа на какво градиш тази презумпция? Ти чете ли доклада?

Не съм и няма и да го прочета.
Всеки си има право на мнение, дори депутатите. Така са преценили. Дали преценката им е правилна е друг въпрос.
ЛС
Thursday Next
коментар 21/09/2018, 09:55
Копирай адреса: #6

видна мотика
Потребител # 3

Цитат(Радио Ереван @ 20/09/2018, 19:05) *
Не съм и няма и да го прочета.
Всеки си има право на мнение, дори депутатите. Така са преценили. Дали преценката им е правилна е друг въпрос.

Аха. Значи не си го чел, но знаеш, че не съдържа доказателства. И говориш за някакъв неоснователен иск, от което си правя извода, че не правиш разлика между парламент и съд. Не, такива неинформирани и отказващи да се информират хора нямат право на мнение.

--------------------
I'm sarcastic and have a smartass attitude. It's a natural defense against drama, bullshit and stupidity.
ЛС
Радио Ереван
коментар 21/09/2018, 13:51
Копирай адреса: #7

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(Thursday Next @ 21/09/2018, 10:55) *
Аха. Значи не си го чел, но знаеш, че не съдържа доказателства. И говориш за някакъв неоснователен иск, от което си правя извода, че не правиш разлика между парламент и съд. Не, такива неинформирани и отказващи да се информират хора нямат право на мнение.

Ако бях депутат, щях да го прочета.
Те са го прочели и са взели решение по вътрешно убеждение.
Когато се вземе решение за санкции, има сходство с произнасянето на присъда. Затова се изразих така. Сега разбра ли ме?
ЛС
Thursday Next
коментар 21/09/2018, 21:35
Копирай адреса: #8

видна мотика
Потребител # 3

Цитат(Радио Ереван @ 21/09/2018, 13:51) *
Ако бях депутат, щях да го прочета.
Те са го прочели и са взели решение по вътрешно убеждение.
Когато се вземе решение за санкции, има сходство с произнасянето на присъда. Затова се изразих така. Сега разбра ли ме?

Аз съм те разбрала отдавна, но продължавам да се дивя на нежеланието ти да разбереш дори елементарни неща. Прочетох доклада. Не е преведен на български. Това означава, че поне Бюреков не е разбрал нищо от него. Другите ще да са разбрали има-няма 30 %. Не виждам на какво отгоре твърдиш, че те са взели информирано решение.

Това сходство е измислено от теб и няма нищо общо с международното право. Почвам да се чудя ти къде си си завоювал дипломата.

--------------------
ЛС
Радио Ереван
коментар 22/09/2018, 13:45
Копирай адреса: #9

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(Thursday Next @ 21/09/2018, 22:35) *
Аз съм те разбрала отдавна, но продължавам да се дивя на нежеланието ти да разбереш дори елементарни неща. Прочетох доклада. Не е преведен на български. Това означава, че поне Бюреков не е разбрал нищо от него. Другите ще да са разбрали има-няма 30 %. Не виждам на какво отгоре твърдиш, че те са взели информирано решение.

Това сходство е измислено от теб и няма нищо общо с международното право. Почвам да се чудя ти къде си си завоювал дипломата.

Какво като не е преведен на български? Има преводачи. Хората са се запознали с него преди да гласуват. Ако не вярваш, докажи обратното.

Измислено е, но аз не съм в съдебната зала и мога да правя такова сравнение.

Кажи си направо, че не ти харесва Орбан и политиката на Унгария.

Това съобщение е било редактирано от Радио Ереван на 22/09/2018, 14:50
ЛС
Thursday Next
коментар 22/09/2018, 16:22
Копирай адреса: #10

видна мотика
Потребител # 3

О, пардон, превели са го, сега го намерих. Искаш ли да го прочетеш и да се убедиш сам какво са подкрепили така наречените от теб "мислещи" депутати?

Какво означава "кажи си", да не би досега да си бил с впечатлението, че крия факта, че не одобрявам политиката на Орбан? Ти сигурно одобряваш 35 процедури за възлагане на обществени поръчки за милиони евро да бъдат "случайно" спечелени от зетя на премиера, а? И над 36 % от обявените такива процедури да имат само по един оферент? Това не ти ли напомня на нашето миризливо блатце? И не отговаря ли на въпроса ти защо голяма част от родните депутати в ЕП са гласували в подкрепа на Орбан?

--------------------
ЛС
Радио Ереван
коментар 22/09/2018, 16:57
Копирай адреса: #11

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(Thursday Next @ 22/09/2018, 17:22) *
О, пардон, превели са го, сега го намерих. Искаш ли да го прочетеш и да се убедиш сам какво са подкрепили така наречените от теб "мислещи" депутати?

Какво означава "кажи си", да не би досега да си бил с впечатлението, че крия факта, че не одобрявам политиката на Орбан? Ти сигурно одобряваш 35 процедури за възлагане на обществени поръчки за милиони евро да бъдат "случайно" спечелени от зетя на премиера, а? И над 36 % от обявените такива процедури да имат само по един оферент? Това не ти ли напомня на нашето миризливо блатце? И не отговаря ли на въпроса ти защо голяма част от родните депутати в ЕП са гласували в подкрепа на Орбан?

Няма да ти троша хатъра. Дай линк.

Не одобрявам, но това не засяга мен, а унгарският народ. Като са го избрали, ще му сърбат попарата. Сигурен съм, че са го скалъпили така, че формално законът да не е нарушен. Ще ти издам една тайна. И аз не харесвам Орбан (копелето пристигна с частен самолет на мача в Разрад), но одобрявам външната му политика.
Мдааа, ограда, саниране и какво ли още не...
Ами утре, ако от ЕС ни го начукат на нас? Това ще ни възстанови ли откраднатите пари и ще накаже ли крадците? Ако отговорът е да, веднага се съгласявам с теб.
ЛС
Thursday Next
коментар 23/09/2018, 10:10
Копирай адреса: #12

видна мотика
Потребител # 3

Да, част от нашите силно мислещи евродепутати са гласували точно от страх, че може да сме следващите, щото знаят за какви измами и корупция става дума на територията.

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc...+DOC+XML+V0//BG

--------------------
ЛС
New
коментар 23/09/2018, 15:31
Копирай адреса: #13

Advanced Member
Потребител # 7

А аз много силно се надявам да сме следващите. Надеждата ми е единствено в ЕС, че може да разбута това блато в България.

--------------------
ЛС
Радио Ереван
коментар 24/09/2018, 20:28
Копирай адреса: #14

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(New @ 23/09/2018, 16:31) *
А аз много силно се надявам да сме следващите. Надеждата ми е единствено в ЕС, че може да разбута това блато в България.

Струва ми се, че няма да сме. Слушкаме и папкаме каквото ни дадат. Нещо подобно на времето когато сме били в СИВ.
ЛС
New
коментар 24/09/2018, 21:37
Копирай адреса: #15

Advanced Member
Потребител # 7

Папкаме, ама неправилните хора го храносмилат и това е проблемът.

--------------------
ЛС
Радио Ереван
коментар 25/09/2018, 11:52
Копирай адреса: #16

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(New @ 24/09/2018, 22:37) *
Папкаме, ама неправилните хора го храносмилат и това е проблемът.

Така винаги е било.
ЛС
New
коментар 25/09/2018, 15:19
Копирай адреса: #17

Advanced Member
Потребител # 7

Било е, но трябва да се промени.

--------------------
ЛС
Радио Ереван
коментар 27/09/2018, 09:20
Копирай адреса: #18

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(New @ 25/09/2018, 16:19) *
Било е, но трябва да се промени.

Не е това начина.
ЛС
New
коментар 27/09/2018, 13:57
Копирай адреса: #19

Advanced Member
Потребител # 7

А кой е начинът?

--------------------
ЛС
Радио Ереван
коментар 30/09/2018, 11:09
Копирай адреса: #20

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(New @ 27/09/2018, 14:57) *
А кой е начинът?

На теория начинът е да се промени мисленето на хората и особено на политиците. Това важи за всички държави, не само за България, но особено за бедни страни като нашата. В Германия колкото и да откраднат, остава и за народа, и даже и за имигрантите да хрантутят. Който и да дойде, драпа за кокала. Има изключения.
На практика засега начин няма.
ЛС
New
коментар 30/09/2018, 14:54
Копирай адреса: #21

Advanced Member
Потребител # 7

А как се променя мисленето? Санкциите биха ли го променили?

--------------------
ЛС
Радио Ереван
коментар 30/09/2018, 18:28
Копирай адреса: #22

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(New @ 30/09/2018, 15:54) *
А как се променя мисленето? Санкциите биха ли го променили?

Труден въпрос.
Според мен не.
ЛС
New
коментар 02/10/2018, 01:45
Копирай адреса: #23

Advanced Member
Потребител # 7

А според мен да. Ако определени санкции не помагат, значи трябва да се увеличи размерът им.

--------------------
ЛС
Радио Ереван
коментар 02/10/2018, 10:30
Копирай адреса: #24

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(New @ 02/10/2018, 02:45) *
А според мен да. Ако определени санкции не помагат, значи трябва да се увеличи размерът им.

Големите по размер санкции могат да доведат до разочарование от ЕС и от напуснането му. Естествено, че ще се изкара виновен той, а не нашите управляващи.
ЛС
New
коментар 02/10/2018, 16:19
Копирай адреса: #25

Advanced Member
Потребител # 7

Ако има по-добра опция, вместо ЕС, то да, има такава опасност. Само, че не се сещам коя е опцията.

--------------------
ЛС
Радио Ереван
коментар 02/10/2018, 21:53
Копирай адреса: #26

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(New @ 02/10/2018, 17:19) *
Ако има по-добра опция, вместо ЕС, то да, има такава опасност. Само, че не се сещам коя е опцията.

Няма по-добра опция, но това тях не ги интересува.
ЛС
New
коментар 03/10/2018, 04:02
Копирай адреса: #27

Advanced Member
Потребител # 7

Абе, не мисля, че не ги интересува. Все пак трябва да се закачат на ново кранче да цоцат, нали?!

--------------------
ЛС
Радио Ереван
коментар 03/10/2018, 12:04
Копирай адреса: #28

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(New @ 03/10/2018, 05:02) *
Абе, не мисля, че не ги интересува. Все пак трябва да се закачат на ново кранче да цоцат, нали?!

Ако няма да са управляващи или са управляващи без да цоцат, за какво им е ЕС?
ЛС
New
коментар 03/10/2018, 14:36
Копирай адреса: #29

Advanced Member
Потребител # 7

На управляващите не им трябва. На държавата и трябва. На хората им трябва. Защото друга алтернатива нямаме. Поне аз не знам за такава.

--------------------
ЛС
Радио Ереван
коментар 03/10/2018, 14:51
Копирай адреса: #30

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(New @ 03/10/2018, 15:36) *
На управляващите не им трябва. На държавата и трябва. На хората им трябва. Защото друга алтернатива нямаме. Поне аз не знам за такава.

Хубу де, ама на тях не им пука.
ЛС
New
коментар 03/10/2018, 16:47
Копирай адреса: #31

Advanced Member
Потребител # 7

За да направят специални постъпки да излязат от ЕС, трябва да имат алтернативен вариант, който да е съблазнителен и за хората, не само за тях, защото народа все пак ще иска гаранции. Алтернатива, обаче няма. Така, че единствено остава да се подчинят на Съюза.

--------------------
ЛС
Радио Ереван
коментар 05/10/2018, 19:22
Копирай адреса: #32

Advanced Member
Потребител # 45

Цитат(New @ 03/10/2018, 17:47) *
За да направят специални постъпки да излязат от ЕС, трябва да имат алтернативен вариант, който да е съблазнителен и за хората, не само за тях, защото народа все пак ще иска гаранции. Алтернатива, обаче няма. Така, че единствено остава да се подчинят на Съюза.

За какво да стоят, като този ЕС, ще им пречи да крадат?
ЛС
Alexfield
коментар 06/10/2018, 11:14
Копирай адреса: #33

Шеф на водопад
Група: Администратори
Съобщения: 2 990
Регистриран: 17/03/2017
Потребител # 1

Цитат(Радио Ереван @ 05/10/2018, 20:22) *
За какво да стоят, като този ЕС, ще им пречи да крадат?

Пак ти се губи причинно-следствената връзка.
За да крадеш трябва да има какво да крадеш. Като излезеш от ЕС, няма да има какво да крадеш.
Както ти каза:
Цитат(Радио Ереван @ 04/10/2018, 14:46) *
Не им трябва морков от ЕС, като има остен.
Извън ЕС няма, морков, но няма и остен. Крадат само в тяхната си градина.

Българската градина се краде от 1944-та година насам - има-няма 74 години. През това време "градината" е фалирала 3 пъти по Тошово време: 1960-та, 1978-ма и 1987-ма. 4-ти път при Луканов - 1990-та. И 5-ти път при Виденов - 1996-та.
Няма нищо за крадене в градината България. Така че, ако сглупим да излезем от ЕС, просто ще си докараме следващия фалит.

--------------------
Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
ЛС

Отговори в темата
- biggeorge   Орбанизация!   19/09/2018, 23:44
- - New   Имаш ли повече инфо, в какво се състоят по-точно нарушенията в Унгария? Доводът...   20/09/2018, 02:47
|- - Радио Ереван   Цитат(New @ 20/09/2018, 03:47) Имаш ли повече инфо, в какво се състоят ...   20/09/2018, 09:53
|- - Thursday Next   Цитат(Радио Ереван @ 20/09/2018, 09:53) Описаното в доклада би трябвало...   20/09/2018, 14:04
||- - Радио Ереван   Цитат(Thursday Next @ 20/09/2018, 15:04) Да разбирам ли, че твоята през...   20/09/2018, 19:05
||- - Thursday Next   Цитат(Радио Ереван @ 20/09/2018, 19:05) Не съм и няма и да го прочета. ...   21/09/2018, 09:55
|||- - Радио Ереван   Цитат(Thursday Next @ 21/09/2018, 10:55) Аха. Значи не си го чел, но зн...   21/09/2018, 13:51
|||- - Thursday Next   Цитат(Радио Ереван @ 21/09/2018, 13:51) Ако бях депутат, щях да го проч...   21/09/2018, 21:35
|||- - Радио Ереван   Цитат(Thursday Next @ 21/09/2018, 22:35) Аз съм те разбрала отдавна, но...   22/09/2018, 13:45
|||- - Thursday Next   О, пардон, превели са го, сега го намерих. Искаш ли да го прочетеш и да се убеди...   22/09/2018, 16:22
|||- - Радио Ереван   Цитат(Thursday Next @ 22/09/2018, 17:22) О, пардон, превели са го, сега...   22/09/2018, 16:57
|||- - Thursday Next   Да, част от нашите силно мислещи евродепутати са гласували точно от страх, че мо...   23/09/2018, 10:10
|||- - New   А аз много силно се надявам да сме следващите. Надеждата ми е единствено в ЕС, ч...   23/09/2018, 15:31
|||- - Радио Ереван   Цитат(New @ 23/09/2018, 16:31) А аз много силно се надявам да сме следв...   24/09/2018, 20:28
||||- - New   Папкаме, ама неправилните хора го храносмилат и това е проблемът.   24/09/2018, 21:37
||||- - Радио Ереван   Цитат(New @ 24/09/2018, 22:37) Папкаме, ама неправилните хора го хранос...   25/09/2018, 11:52
||||- - New   Било е, но трябва да се промени.   25/09/2018, 15:19
||||- - Радио Ереван   Цитат(New @ 25/09/2018, 16:19) Било е, но трябва да се промени. Не е то...   27/09/2018, 09:20
|||||- - New   А кой е начинът?   27/09/2018, 13:57
|||||- - Радио Ереван   Цитат(New @ 27/09/2018, 14:57) А кой е начинът? На теория начинът е да ...   30/09/2018, 11:09
|||||- - New   А как се променя мисленето? Санкциите биха ли го променили?   30/09/2018, 14:54
||||||- - Радио Ереван   Цитат(New @ 30/09/2018, 15:54) А как се променя мисленето? Санкциите би...   30/09/2018, 18:28
||||||- - New   А според мен да. Ако определени санкции не помагат, значи трябва да се увеличи р...   02/10/2018, 01:45
||||||- - Радио Ереван   Цитат(New @ 02/10/2018, 02:45) А според мен да. Ако определени санкции ...   02/10/2018, 10:30
||||||- - New   Ако има по-добра опция, вместо ЕС, то да, има такава опасност. Само, че не се се...   02/10/2018, 16:19
||||||- - Радио Ереван   Цитат(New @ 02/10/2018, 17:19) Ако има по-добра опция, вместо ЕС, то да...   02/10/2018, 21:53
||||||- - New   Абе, не мисля, че не ги интересува. Все пак трябва да се закачат на ново кранче ...   03/10/2018, 04:02
||||||- - Радио Ереван   Цитат(New @ 03/10/2018, 05:02) Абе, не мисля, че не ги интересува. Все ...   03/10/2018, 12:04
|||||||- - New   На управляващите не им трябва. На държавата и трябва. На хората им трябва. Защот...   03/10/2018, 14:36
|||||||- - Радио Ереван   Цитат(New @ 03/10/2018, 15:36) На управляващите не им трябва. На държав...   03/10/2018, 14:51
|||||||- - New   За да направят специални постъпки да излязат от ЕС, трябва да имат алтернативен ...   03/10/2018, 16:47
|||||||- - Радио Ереван   Цитат(New @ 03/10/2018, 17:47) За да направят специални постъпки да изл...   05/10/2018, 19:22
|||||||- - Alexfield   Цитат(Радио Ереван @ 05/10/2018, 20:22) За какво да стоят, като този ЕС...   06/10/2018, 11:14

Closed TopicStart new topic

Олекотена версия Сега е: 25/05/2026, 17:55