test
IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> А вие какви хора сте?, За събирането на вещи и моженето без тях.
agrippa
коментар 09/07/2017, 01:46
Копирай адреса: #1

Advanced Member
Група: Редовни потребители
Съобщения: 1 002
Регистриран: 27/06/2017
От: Far Far Away
Потребител # 123

Да ви питам какви хора сте по отношение на вещоманията и плюшкинизма, така да се каже. Притежавате ли няколко камиона багаж, имущество, като мене. Събирате ли почти всичко, което може би да ви потрябва, и по-вероятно няма да потрябва, не е било потърсено в близките няколко години? Складирате ли го на вилата, на село, в мазето или другаде, щото ви е жал да го изхвърлите/рециклирате или подарите.

Или пък сте минималист, задоволявате се с малко и не държите вещи повече от един куфар или колкото се събират в колата най-много? Разкажете ни тука по-подробно за тия неща.

Това съобщение е било редактирано от agrippa на 09/07/2017, 01:47
Go to the top of the page
ЛС

Start new topic
Отговор
Cury
коментар 09/07/2017, 07:35
Копирай адреса: #2

Мистър изненада
Група: Редовни потребители
Съобщения: 987
Регистриран: 01/06/2017
От: София
Потребител # 12

Събирам вещи като всеки, то се получава някак от самосебе си. Но като цяло гледам да не са съвсем ненужни джунджурии. Най-често събирам наистина полезни неща, които са ми останали от някаква дейност. Обаче после с кеф изхвърлям в масови чистки ако намеря тези неща след няколко години и установя, че за това време не само, че не съм ги ползвал, а даже и съм забравил, че ги има. Т.е. практикувам нещо като карантина за полезните неща и ако в срока на тази карантина не ми се наложи да ги ползвам - изхвърлям.
Go to the top of the page
ЛС

Отговори в темата
- - Cury   Събирам вещи като всеки, то се получава някак от самосебе си. Но като цяло гледа...   09/07/2017, 07:35

Reply to this topicStart new topic

Олекотена версия Сега е: 17/04/2026, 11:07