|
|
Здравейте ( Вход | Регистрация )
24/05/2020, 11:19
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 1 911
Регистриран: 01/11/2019
От: France Потребител # 556
|
|
![]() |
09/07/2020, 20:42
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Изгонени
Съобщения: 8 828
Регистриран: 20/04/2019
Потребител # 519
|
-------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
09/07/2020, 20:48
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 2 294
Регистриран: 20/03/2017
Потребител # 4
|
Само линк, без коментар е в нарушение на правилата тук. Няма да го махна, но коментирай "катапулта" на президента - слаб пилот ли е, или елементарна марионетка.
Оставаше да извика след всичките изговорени глупости "БКП да живей" и всичко щеше да е точно.Кого защитава Радев? И какво защитават всички "протестери"? -------------------- |
10/07/2020, 22:05
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
Само линк, без коментар е в нарушение на правилата тук. Няма да го махна, но коментирай "катапулта" на президента - слаб пилот ли е, или елементарна марионетка. Оставаше да извика след всичките изговорени глупости "БКП да живей" и всичко щеше да е точно.Кого защитава Радев? И какво защитават всички "протестери"? Сори, Док, но не ме искат някои тук. Затова няма да коментирам повече. А след като е нарушение да давам само инфо, и това спирам, с цялото ми уважение към теб лично, и с благодарност персонално! Бъди здрав! --------------------- Накрая по въпроса за протестите ще кажа само едно: След като една власт почне да кара с автобуси поддръжници от провинцията и след като полицията почне да варди даден държавник, това означава, че идва краят му в управлението. Примери бол, само ще маркирам основните у нас: Тодор Живков, Петър Младунов, Андрей Луканов, Филип Димитров, Жан Виденов, Иван Костов, Сергей Станишев, Пламен Орешарски... Дали скоро към списъка ще е и любимият ви Бойко Борисов, предстои да разберем. Вечни хора няма, вечна власт също. Не взимам страна в боричканията на наследниците на БКП и ДС кой да продължи да ограбва България, но се сещам за едно подходящо сравнение направено от коментатор днес по изявленията на г-н Премиера, а то беше в смисъл: Борисов и ГЕРБ са като огромна Тиква в политиката и управлението, която така се е разпростряла в двора на Държавата, така е задушила всичко, че вече нищо не вирее в него. Ако има все още добри стопани на този "двор", те трябва да я махнат тази "тиква", за да може пак да посадят други разнообразни култури, иначе целият двор ще обрасне покрай тиквата с плевели и бурени. Край на цитата. Повече няма какво да кажа. За разумните е ясно. А с тролове, енджиота и такива на ясла покрай Тиквата зелена и буйна, няма смисъл да се спори. Бурените също са тлъсти и зелени, но не стават за ядене. Това е разликата. Който разбрал, разбрал. Със здраве на всички! И се погрижете за Тиквата! Иначе след време пак ще дойда тук, за да ви обясня какво става с един двор, в който растат само бурени. Тлъсти и огромни, но бурени. Добре дошли в Чакалнята, на глобалния Буренак! Това съобщение е било редактирано от lati1960 на 10/07/2020, 22:07 -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
11/07/2020, 05:45
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Съобщения: 2 418
Регистриран: 02/05/2020
Потребител # 593
|
Сори, Док, но не ме искат някои тук. Затова няма да коментирам повече. Стиви, но пък има хора, които искат да ти четат коментарите, затова мисля, че не е честно да не коментираш. Може не всички от четящите да са съгласни с теб, но това не значи, че не трябва да коментираш - различни гледни точки винаги има и те провокират мисленето, иначе ако всички сме съгласни с всичко, няма да има движение напред. Цитат Не взимам страна в боричканията на наследниците на БКП и ДС кой да продължи да ограбва България, но се сещам за едно подходящо сравнение направено от коментатор днес по изявленията на г-н Премиера, а то беше в смисъл: Борисов и ГЕРБ са като огромна Тиква в политиката и управлението, която така се е разпростряла в двора на Държавата, така е задушила всичко, че вече нищо не вирее в него. Ако има все още добри стопани на този "двор", те трябва да я махнат тази "тиква", за да може пак да посадят други разнообразни култури, иначе целият двор ще обрасне покрай тиквата с плевели и бурени. Край на цитата. Вчера, докато се разхождахме, си мислех колко много красиви паркове са направили, нещо, което преди да дойдат на власт ГЕРБ го нямаше, дали като ги свалите, това ще продължи или пак всичко ще бъде запуснато, както едно време!? Не знам какви ще бъдат тези "разнообразни култури", които ще бъдат насадени, изобщо не знам ... , хубаво е да бъдат полезни, но нещо вярата ми в политическото светло бъдеще се е поизчерпала отдавна и допусканията ми са, че пак добре известни ни бурени горят от нетърпение да порастат из целия двор. Това съобщение е било редактирано от Dani на 11/07/2020, 05:51 -------------------- "Худшие религиозные споры с буддистами: им говоришь, что Будды нет, а они кивают, улыбаются." /от интернет/
|
11/07/2020, 13:24
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
Стиви, но пък има хора, които искат да ти четат коментарите, затова мисля, че не е честно да не коментираш. Може не всички от четящите да са съгласни с теб, но това не значи, че не трябва да коментираш - различни гледни точки винаги има и те провокират мисленето, иначе ако всички сме съгласни с всичко, няма да има движение напред. Вчера, докато се разхождахме, си мислех колко много красиви паркове са направили, нещо, което преди да дойдат на власт ГЕРБ го нямаше, дали като ги свалите, това ще продължи или пак всичко ще бъде запуснато, както едно време!? Не знам какви ще бъдат тези "разнообразни култури", които ще бъдат насадени, изобщо не знам ... , хубаво е да бъдат полезни, но нещо вярата ми в политическото светло бъдеще се е поизчерпала отдавна и допусканията ми са, че пак добре известни ни бурени горят от нетърпение да порастат из целия двор. Не е упрек, просто мнение, но смятам, че това е погрешно мислене. И ще се обоснова. С ГЕРБ и Борисов, или без тях, обществото така или иначе ще се развива и ще върви напред. И основната заслуга не е на нашите прескъпи управници, а е следствие от външен натиск, от ЕС и Брюксел най-вече, по това спор няма. Така че паркове така или иначе щеше да има, дори без Борисов и ГЕРБ. Впрочем, имаше си и преди, аз лично и преди 2010 г. съм се разхождал в Борисовата градина, в Западен парк, в Южния, и т. н. Не беше по-зле от сега. Имай предвид също, че което се прави, е само заради евро фондовете и далаверата с тях, това щяха да сторят и други на власт. Тоест, пак заслугата е отвън, с външни средства, не на нашата власт. Всичко това в скоби, впрочем. По същество ще ти направя нещо като прогноза, базирана на опита от миналото, което очаквам пак да се повтори. Говорим пак за парѝ, естествено. Относителното "благоденствие" на България през управлението на ГЕРБ и Борисов се дължи изключително на две основни причини - ограбване на обществото и КОЛОСАЛЕН ДЪЛГ!!! Размерът на последния се крие от обществеността, защото вече е толкова голям, че дори лихвите по него са проблем на бюджета. И какво решават умните глави около и начело с премиера? Периодично правят активно мероприятие, чрез каквото дойде Орешарски, и гръмнаха КТБ. Сега ще пробват същото - за малко да са на власт други, най-добре гадните комуняги, и на тях да се припишат всички негативи, които излязат по истината за състоянието на хазната, бюджета, длъга, икономиката, и всичко останало. Ако добре се заслушаш в изказванията на г-н Борисов, няма как да не забележиш, че всяко второ изречение е обвинение срещу БКП, комунистите, Орешарски, Виденов, и всички останали, които са виновни за всички лоши неща, които любимия ни премиер опитва да оправи, но тези все му пречели! Той не е виновен никога за нищо. Сега му трябва нов виновник, щото положението отново е напечено. И заради пандемията, оттам срива в икономиката, заради новите взети заеми и дълг, които потънаха пак по сметките и офшорките на текива като Домусчиеви, Пеевски и цялата тая кохорта около властта... И разделят обществото, противопоставях хората, за да се измъкнат от ситуацията. Някои им вярвате, други ги подкрепят заради итнереси, ваша работа. Впрочем, почти всичко, което "изградиха" ГЕРБ и Борисов, или се срина, или повреди, или се напука и нагъна, като Цариградско шосе, магистралите също, пак далавера, крадене, от обръчите, ортаците, и т. н. Да направиш стадион на село с 15 пансионери, или фитнес на махала с 10 старци не е сериозно, меко казано. Ако заради това го подкрепяте този човек, то е жалко и за ваша сметка. Щото истинската сметка ще излезе един ден, но тогава Борисов ще е при родата някъде по Америка, в Барселонските имоти, или кой знае къде, и ще му хванете опинците! Но, ваша работа. След като си ви харесва да живеете така, ваш избор. Ако по-голямата част от обществото иска да продължи по този начин, така ще е. Но това не е моята страна - на мутрите, ченгетата и наследниците на кумунистите и службите, не е моят избор, нито моят живот. Съжалявам. Виждам, че има и други като мен, които опитват на място да сторят нещо по-добро, дано да успеят. А ти бъди здрава! Това съобщение е било редактирано от lati1960 на 11/07/2020, 13:32 -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
12/07/2020, 10:18
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Съобщения: 2 418
Регистриран: 02/05/2020
Потребител # 593
|
Имай предвид също, че което се прави, е само заради евро фондовете и далаверата с тях, това щяха да сторят и други на власт. Тоест, пак заслугата е отвън, с външни средства, не на нашата власт. В Ами анджък де, като стане това, което го иска Радев - да дойде БСП на власт и България да се прилепи към Русия, ще видиш спонсориране от еврофондове на куково лято. -------------------- "Худшие религиозные споры с буддистами: им говоришь, что Будды нет, а они кивают, улыбаются." /от интернет/
|
12/07/2020, 11:35
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
Ами анджък де, като стане това, което го иска Радев - да дойде БСП на власт и България да се прилепи към Русия, ще видиш спонсориране от еврофондове на куково лято. Това са лъжите на Борисов, Гешев и централата на ГЕРБ. Последното издихание на обречените. Както и тази, че Радев искал цялата власт. А са лъжи, защото по Конституция президентът не може да стори друго, освен за 2-3 месеца да сформира служебен кабинен, чията единствена цел да проведе едни честни, почтени, прозрачни и неманипулирани избори. Нищо друго! Самият Радев го заяви това нееднократно, също че нито той персонално, нито протестите имат за цел да променят европейския и атлантически избор на България. Изявленията на самите протестиращи го потвърждават. Повечето от тях са с дясна ориентация, същите, или децата на тези, които преди шест години пак протестираха, от което се възползва самият Борисов, за да се върне на власт. И ги измами. Тези хора няма как да искат страната ни да променя външната си ориентация. Идеята на протеста е друга - промяна начините и принципите на властта вътре, с първа стъпка отстраняване на мутрите и ченгетата от властта. Това е, най-кратко. Спрете да плашите хората с тая Русия! Радев впрочем е американски възпитаник, все го забравят някои. Нито той, нито някой друг в обществото иска преориетация на държавата. Проблемите са вътре, затова хората са на улицата. И този път май няма да има мърдане. Дано се иде докрай, и най-после да се приключи с тихия, пълзящ и мутренски комунизъм у нас, крайно време е. Комунисти като Борисов, мутри и ченгета от служибите и ДС не могат да сложат край на това. Нужно е ново начало без тези. Това искат хората, по-голямата част от обществото. И ще стане. Въпросът е дали с бой и насилие, или мирно, по демократичен и законен път. Всичко е в ръцете на Конституционния Съд първо, и после в решението на самия Борисов и кликата около него. Ако наистина е толкова загрижен за държавата, да си подаде кротко оставката. И да се следват демократичните процедури по Конституция. Като е толкова уверен, че народът още го иска, пак ще го избере, нали така. Какъв му е проблемът? Това съобщение е било редактирано от lati1960 на 12/07/2020, 11:41 -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
12/07/2020, 16:03
Копирай адреса:
|
|
|
Форумен идиот
Съобщения: 2 922
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 26
|
Борисов нямаше топки да се справи с крадливите олигарси и дребните мошеници по места.
Като Костов, който имаше цялата власт, но не направи нищо да отвори досиетата и да направи лустрацията. Не знам защо и какви са причините. Изглежда всички са в кюпа. Но сваляне на правителство с бунтове дава лош сигнал за инвеститорите. Никой няма да инвестира в такава държава. Но и да реши да инвестира, народът няма да позволи. Ние сме обречени, защото глупави, завистливи и прости. Борисов може и да е крал като другите, но поне построи нещо за тъпия народ. Рашидов не го обичат интелектуалците, защото им каза в прав текст що за народ са. Това се отнася и за Борисов. С две думи: няма кой да управлява България. А и няма смисъл. Да я продават и да се свършва. Това съобщение е било редактирано от Бай Ганьо на 12/07/2020, 16:03 |
12/07/2020, 16:38
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Съобщения: 3 124
Регистриран: 02/06/2017
От: Варна Потребител # 45
|
Борисов нямаше топки да се справи с крадливите олигарси и дребните мошеници по места. Като Костов, който имаше цялата власт, но не направи нищо да отвори досиетата и да направи лустрацията. Не знам защо и какви са причините. Изглежда всички са в кюпа. Но сваляне на правителство с бунтове дава лош сигнал за инвеститорите. Никой няма да инвестира в такава държава. Но и да реши да инвестира, народът няма да позволи. Ние сме обречени, защото глупави, завистливи и прости. Борисов може и да е крал като другите, но поне построи нещо за тъпия народ. Рашидов не го обичат интелектуалците, защото им каза в прав текст що за народ са. Това се отнася и за Борисов. С две думи: няма кой да управлява България. А и няма смисъл. Да я продават и да се свършва. Казваш, щом сме си го избрали, нека да го изтърпим да си изкара мандата? Сега инвеститорите се редят на опашка и може да ги уплашим. Ако отидеш в ресторант където знаеш от опит, че част от менюто е съставено от буламачи, няма ли да поръчаш нещо, което не си опитвал? Може и то да е буламач, но какъв друг избор имаш? Да смениш ресторанта ли? Много го направиха. |
12/07/2020, 16:44
Копирай адреса:
|
|
|
Форумен идиот
Потребител # 26
|
Бизнесът търси стабилност.
Никой няма да инвенстира там където няма такава. Това е основно правило. Явно не го знаем. |
12/07/2020, 18:22
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
|
|
12/07/2020, 18:42
Копирай адреса:
|
|
|
Форумен идиот
Потребител # 26
|
Мандатът е 4 години.
Има причини да е толкоз. Ако вие не можете да чакате толкоз, променете го на 1 или 2 или 3 години. Но ти би ли се ангажирал да управляваш държава за мандат от 2 години да речем? Само този факт, че мандатът в една държава е двугодишен ще ви пратят в графата на глупаците. Дори тъпите комунисти отчитаха петилетки. |
12/07/2020, 19:39
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
Мандатът е 4 години. Има причини да е толкоз. Ако вие не можете да чакате толкоз, променете го на 1 или 2 или 3 години. Но ти би ли се ангажирал да управляваш държава за мандат от 2 години да речем? Само този факт, че мандатът в една държава е двугодишен ще ви пратят в графата на глупаците. Дори тъпите комунисти отчитаха петилетки. Всъщност, никой не е по-голям от Държавата. Над нея е само Господ. В този смисъл са смешни напъните на г-н Борисов да ни убеди, че без него и ГЕРБ страната ни ще пропадне и ще защине. Няма. България ще я има, напук точно на такива като Костов, Станишев, Борисов, да не изреждем тези преди тях. Всички до един от котилото на БКП и ДС. В този смисъл си прав, че няма воля да се прочисти управлението на всички нива от бившите комунисти, техните наследници, мутрите и ченгетата, които управляват навсякъде и сега. Срещу това протетестират хората в момента, и аз ги подкрепям. Впрочем, подкрепа получиха и от Лондон, което лично мен ме изненада. Което пък е сигнал към самия Борисов, дано го разбере. Иначе нищо лично против него. Но, да уточним нещо важно: Когато технократ остане извън властта, за него не е проблем да се върне към старото си поприще. Примери има много. Икономистът ще се върне да преподава в университета, или ще създаде бизнес, адвокатът кантора, финансистът ще иде пак в банката, или ще консултира... Но, какво ще прави една мутра или едно ченге, ако е аут от властта? Замислете се! Тези живеят именно покрай далаверата от политиката и управлението, като рекетират, мамят и ограбват обществото. Перспективата да излязат от властта не стои пред тях. Тези не могат без властта. Разбирате ли? И няма да я дадат без бой. В този контекст, въпреки ентусиазма на протестите навън, аз съм умерен скептик и неприкрит песимист, че ГЕРБ, Борисов, Гешев и цялата тая мафия обучена от ДС в залите на Симеоново ще си иде ей така, без съпротива. Няма начин. Оттук-нататък въпросът е останали ли са още съпротивителни сили в самото ни общество? Дано, моля се за това. Но, дали? Съмнявам се. Повърхностните ми наблюдения показват, че мутренизацията, чалгализацията, циганизацията, шуробаджанащината, корупцията и ченгенизацията са повсеместни навсякъде и тотално са отровили българското общество. До степен, че то вече е обречено на дълго пребиваване под мутренско и ченгеджийско управление. Има и още един проблем - че същата тази клика, от бивши комунисти, комсомолски секретари, ченгета, доносници и подлоги на службите са подкрепяни отвън от глобалните центрове на власт, и от Вашингтон, и от Брюксел, че и от Москва, разбира се. Удобни са им, за съжаление, повече от достойните и честни хора. Така че достойните, честни, почтени и морални хора, които искат истинска промяна, не са много. Вижда се и по броя на протестиращите, най-вече в провинцията. Хората така са се примирили и свикнали с властта на мутрите и ченгетата, че я приемат за нещо нормално и естествено. Оттук-нататък какво? Дори да си подаде оставката премиера, какво следва? Избори след няколко месеца, те така или иначе ще дойдат. ГЕРБ вече няма да са такъв хегемон, но пак ще спечелят вероятно, пак ще влязат почти същите като досега в следващия парламент, с някои нови лица, като чалгаджията Трифонов, може би и други... И, какво? Променил се Илия, огледал се, пак си в тия. Истината е, че властта навсякъде е представителна извадка на по-голямата част от обществата. В тази връзка малцината морално чисти и неизцапани хора у нас няма как да бъдат избрани да управляват. Няма от кого! И, какво правим? Ми пак същото, като досега - същите на власт, същия живот, пак чалга, циганизация, ченгета навсякъде и над всичко и всички... Парадоксът е, че макар да протестират сега, хората масово не желаят истинската, позитивната промяна, на общество без корупция, лъжи, измами, далавери и крадене. Щото като ги спре катаджията, да могат да се бръкнат с 50 кинта, и да се отърват, най-елементарното давам. Но с всичко останало е така, стигайки до Съдебната система, и нагоре. Мнението ми е, че в обществото ни няма истинска воля за реална промяна, така мисля. Оттук-нататък всичко е шоу и политическо надиграване, кой пак да раздава порциите и да бърка в казана с обществената манджа, както ни учи любимият гарант на етническия мир у нас доктор донецт професор Ахмед Соколов Доган. Това е положението. Много се надявам хората навън да ме опровергаят, да видим. Това съобщение е било редактирано от lati1960 на 12/07/2020, 19:42 -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
12/07/2020, 20:40
Копирай адреса:
|
|
|
Форумен идиот
Потребител # 26
|
Но, какво ще прави една мутра или едно ченге, ако е аут от властта? Замислете се! Тези живеят именно покрай далаверата от политиката и управлението, като рекетират, мамят и ограбват обществото. Перспективата да излязат от властта не стои пред тях. Тези не могат без властта. Разбирате ли? И няма да я дадат без бой. Тук грешиш. Борисов два пъти си подаде оставката. Ще я подаде и трети път. Проблемът е, че пак ще го изберат, просто защото няма кой друг. |
12/07/2020, 20:50
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
|
|

agrippa Една добре подредена легенда и повод за празнуване.
https://youtu.be/rl0VSZFgohY 24/05/2020, 16:49
Тарабас Цитат(agrippa @ 24/05/2020, 16:49) Една добре подредена легенда и повод... 24/05/2020, 19:06
ЕксГорски Цитат(agrippa @ 24/05/2020, 16:49) Една добре подредена легенда и повод... 24/05/2020, 19:23
Riki Имам приятелки в чужбина. Оказа се, че децата на нито една от тях, не говорят бъ... 20/06/2020, 16:48
ЕксГорски Цитат(Riki @ 20/06/2020, 16:48) Имам приятелки в чужбина. Оказа се, че ... 20/06/2020, 21:20

Тарабас Български е просто думичка. Светът на нациите умря отдавна. Животът е прекалено ... 21/06/2020, 14:48

ЕксГорски Цитат(Riki @ 21/06/2020, 14:13) Значи ......не че ти се бъркам , но за ... 21/06/2020, 15:22
Тарабас Говорят, четат и пишат. Учихме ги у дома. В училищата предлагат също курсове на ... 21/06/2020, 08:07
Riki И пишат!
Разбирам, че когато са малко, а във вашия случай и 3 дечица няма о... 21/06/2020, 14:08
Тарабас Е, пишат колкото да попълнят формуляр или писмо. Филолози няма да стават, това и... 21/06/2020, 14:49
Тарабас Ами и аз съм така. И децата и те. Говорим си на два езика и ги вкарваме и в едно... 21/06/2020, 18:13
lati1960 Цитат(ЕксГорски @ 24/05/2020, 12:19) Честит да ни е най-българският (и ... 09/07/2020, 20:42
D-rA Само линк, без коментар е в нарушение на правилата тук. Няма да го махна, но ком... 09/07/2020, 20:48

lati1960 Тези дни у нас протича нещо като революция, а медиите отразяват това сякаш някак... 11/07/2020, 12:58

Shade Не съм кóпал задълбочено по въпроса кой е по-лошият и кой по-добрият между Борис... 11/07/2020, 17:26

lati1960 Цитат(Shade @ 11/07/2020, 18:26) Не съм кóпал задълбочено по въпроса ко... 11/07/2020, 21:29

lati1960 Цитат(Dani @ 14/07/2020, 20:12) Бръм, бръм , нищо няма да стане, помни ... 14/07/2020, 21:13

lati1960 Няма да коментирам, понеже е абсолютно тенденциозно и невярно. Меко казано. Вина... 16/07/2020, 20:23

Ask Днес прокуратурата публикува записи на разговори на Божков с някои добре известн... 15/07/2020, 10:17

lati1960 Цитат(Ask @ 15/07/2020, 11:17) Днес прокуратурата публикува записи на р... 15/07/2020, 20:39

Ask Стиви, ти повтаряш 1 към 1 думите на Радев и Нинова от преди седмица. Само че, Н... 16/07/2020, 09:28

Радио Ереван Цитат(Ask @ 16/07/2020, 10:28) Стиви, ти повтаряш 1 към 1 думите на Рад... 16/07/2020, 11:18

Ask Хайде пак да ти го напиша - Пламен Узунов е съветник на Президента по борбата с ... 16/07/2020, 19:14

Радио Ереван Цитат(Ask @ 16/07/2020, 20:14) Хайде пак да ти го напиша - Пламен Узуно... 16/07/2020, 19:24

Ask Хайде пак да повторя:"...Урежда съдебни спорове в интерес на бизнесмен, уре... 17/07/2020, 07:52

Радио Ереван Цитат(Ask @ 17/07/2020, 08:52) Хайде пак да повторя:"...Урежда съд... 17/07/2020, 12:43

Ask Да бе,да! Всичко е вършил за ползу роду, м? Хайде да не се баламосваме. Това... 17/07/2020, 18:36

Радио Ереван Цитат(Ask @ 17/07/2020, 19:36) Да бе,да! Всичко е вършил за ползу р... 17/07/2020, 19:47

lati1960 Цитат(Радио Ереван @ 17/07/2020, 20:47) Никъде не излезе в медиите така... 18/07/2020, 21:20

Радио Ереван Цитат(lati1960 @ 18/07/2020, 22:20) Има и още нещо, извинявам се за нам... 19/07/2020, 12:04

lati1960 Цитат(Радио Ереван @ 19/07/2020, 13:04) Според мен е пълна глупост да с... 19/07/2020, 20:52

lati1960 Веднага се извинявам, ако съм оставил подобни съмнения. И пояснявам: Не защитава... 17/07/2020, 20:22

lati1960 Ще дам за пример скандинавските страни, понеже там е факт нов и различен модел н... 17/07/2020, 20:23

Бай Ганьо Хората искаха наказани олигарси и корумпирани политици.
Гешев единствен от всичк... 15/07/2020, 10:28

lati1960 Цитат(Бай Ганьо @ 15/07/2020, 11:28) Хората искаха наказани олигарси и ... 15/07/2020, 21:03

Бай Ганьо Той си е ходил няколко пъти.
Не виждам причина да го е страх да си отиде още вед... 15/07/2020, 22:43

D-rA Има и още нещо - Радев върна първия избор на Гешев за гл.прокурор и измисли тога... 15/07/2020, 22:56

Радио Ереван Цитат(D-rA @ 15/07/2020, 23:56) Има и още нещо - Радев върна първи... 16/07/2020, 19:53

Радио Ереван Цитат(Бай Ганьо @ 15/07/2020, 11:28) Хората искаха наказани олигарси и ... 16/07/2020, 14:51

Бай Ганьо A ти от къде знаеш, че няма повдигнато такова обвинение?
Повдигнати му са 17 или... 16/07/2020, 16:45

Радио Ереван Цитат(Бай Ганьо @ 16/07/2020, 17:45) A ти от къде знаеш, че няма повдиг... 16/07/2020, 19:46

Shade Още по-грешно място за отговор. Ще бъда благодарен на модераторите, ако изтрият ... 11/07/2020, 17:24

lati1960 Цитат(Shade @ 11/07/2020, 18:24) Още по-грешно място за отговор. Ще бъд... 11/07/2020, 21:36

lati1960 Цитат(Dani @ 11/07/2020, 06:45) Стиви, но пък има хора, които искат да ... 11/07/2020, 13:24

ЕксГорски Shade : А именно маркиране на онова, което имаш предвид, с няколко кратки изрече... 11/07/2020, 19:35

lati1960 Цитат(ЕксГорски @ 11/07/2020, 20:35) Shade : А именно маркиране на онов... 11/07/2020, 21:46

lati1960 Цитат(Dani @ 12/07/2020, 11:18) Ами анджък де, като стане това, което г... 12/07/2020, 11:35

Бай Ганьо Борисов нямаше топки да се справи с крадливите олигарси и дребните мошеници по м... 12/07/2020, 16:03

Радио Ереван Цитат(Бай Ганьо @ 12/07/2020, 17:03) Борисов нямаше топки да се справи ... 12/07/2020, 16:38

Бай Ганьо Бизнесът търси стабилност.
Никой няма да инвенстира там където няма такава.
Това... 12/07/2020, 16:44

Радио Ереван Цитат(Бай Ганьо @ 12/07/2020, 17:44) Бизнесът търси стабилност.
Никой н... 12/07/2020, 18:22

Бай Ганьо Мандатът е 4 години.
Има причини да е толкоз.
Ако вие не можете да чакате толкоз... 12/07/2020, 18:42

lati1960 Цитат(Бай Ганьо @ 12/07/2020, 19:42) Мандатът е 4 години.
Има причини д... 12/07/2020, 19:39

Бай Ганьо Цитат(lati1960 @ 12/07/2020, 19:39) Но, какво ще прави една мутра или е... 12/07/2020, 20:40

Радио Ереван Цитат(Бай Ганьо @ 12/07/2020, 21:40) Проблемът е, че пак ще го изберат,... 12/07/2020, 20:50

lati1960 Цитат(Бай Ганьо @ 12/07/2020, 21:40) Тук грешиш.
Борисов два пъти си п... 12/07/2020, 20:54

lati1960 Цитат(Dani @ 13/07/2020, 14:26) Хайде сега да кажеш кой ще я реализира ... 13/07/2020, 20:11

lati1960 Цитат(Dani @ 14/07/2020, 20:16) Дааа, след едно 50-100 години и това м... 14/07/2020, 20:53

wal ЦитатАко не ти е проблем, иди и разговаряй с тях, и ще разбереш, че не са там по... 14/07/2020, 20:51

lati1960 Цитат(wal @ 14/07/2020, 21:51) Никакъв проблем не е да разговарям с все... 14/07/2020, 21:26

Питето Щото бизнеса и инвеститорите се убиха да идват, когато управляваха комунистите. ... 12/07/2020, 19:24

lati1960 Цитат(Питето @ 12/07/2020, 20:24) Щото бизнеса и инвеститорите се убиха... 12/07/2020, 20:02

Радио Ереван Цитат(Питето @ 12/07/2020, 20:24) Щото бизнеса и инвеститорите се убиха... 12/07/2020, 20:41

lati1960 Цитат(Радио Ереван @ 12/07/2020, 21:41) Тук нямаме различия, но аз тайн... 12/07/2020, 21:04

Радио Ереван Цитат(lati1960 @ 12/07/2020, 22:04) Кой тогава, приятелю?
Че не се сеща... 12/07/2020, 23:14

lati1960 Цитат(Радио Ереван @ 13/07/2020, 00:14) Добре де, може би съм наивник н... 13/07/2020, 20:29

Радио Ереван Цитат(lati1960 @ 13/07/2020, 21:29) Съгласен съм, че точно това е модер... 13/07/2020, 20:36

lati1960 Цитат(Радио Ереван @ 13/07/2020, 21:36) Има и трети вариант. Правителст... 13/07/2020, 21:11

Радио Ереван Цитат(ByBa @ 12/07/2020, 22:28) Не мога да разбера....логиката ти....
... 12/07/2020, 23:26

Радио Ереван Цитат(D-rA @ 13/07/2020, 00:42) Единственият който има финансовия ... 13/07/2020, 13:47

Питето То, и Ал Капоне са го осъдили за неплатени данъци... а преди това е нямал осъдит... 13/07/2020, 15:23

Радио Ереван Цитат(Питето @ 13/07/2020, 16:23) То, и Ал Капоне са го осъдили за непл... 13/07/2020, 16:52

Питето Наивно отношение, но ти си знаеш. За мен, хора в неговото положение са неприемли... 13/07/2020, 21:07

Радио Ереван Цитат(Питето @ 13/07/2020, 22:07) Наивно отношение, но ти си знаеш. За ... 13/07/2020, 21:17

Бай Ганьо И пак вярваш на правосъдната ни система.
В България нищо не работи както трябва... 13/07/2020, 15:56

Радио Ереван Цитат(Бай Ганьо @ 13/07/2020, 16:56) И пак вярваш на правосъдната ни си... 13/07/2020, 16:54

Бай Ганьо Да, но отново ще са българи.
Както са казали швейцарците: Хубава страна, но за... 13/07/2020, 18:46

wal ЦитатИска ми се да управляват други партии, различни от тези, които са в парламе... 13/07/2020, 19:52

Радио Ереван Цитат(wal @ 13/07/2020, 20:52) Хайде поне една партия ми посочи от тези... 13/07/2020, 20:29

Бай Ганьо А ти на кого се надяваш?
Ако Бойко се изравни по проценти с Нинова, а всички ост... 13/07/2020, 20:57

Радио Ереван Цитат(Бай Ганьо @ 13/07/2020, 21:57) А ти на кого се надяваш?
Ако Бойко... 13/07/2020, 21:14

wal ЦитатНадявам се след като народът след половин година огладнее още, да му дойде ... 14/07/2020, 20:46

Радио Ереван Цитат(wal @ 14/07/2020, 21:46) Да огладнее още не означава ли, че вече ... 14/07/2020, 23:06

lati1960 Цитат(Dani @ 13/07/2020, 14:23) Ама да бе, да бе, то и аз мога да заявя... 13/07/2020, 20:42
Riki Много хубава тема създаде, Горски! Събужда, какво ли не.
Днес си спомних за... 18/07/2020, 10:57
ByBa дааа, днес е роден Апостолът...на свободата...
интересно...някъде тук имаше в т... 18/07/2020, 16:42
Бай Ганьо Като ученик съм виждал кичура коса на Левски.
По една телевизия неотдавна показа... 18/07/2020, 17:00

Радио Ереван Цитат(Питето @ 18/07/2020, 20:39) Как така кому е нужно, ми това с мере... 18/07/2020, 20:07

Питето Който не търси, няма да знае... и обратното. Ето, потрудил си се и знаеш от къд... 18/07/2020, 21:43

Радио Ереван Цитат(Питето @ 18/07/2020, 22:43) Който не търси, няма да знае... и обр... 18/07/2020, 23:13

Питето Наготово е вредно според същия автор. Ей го черно на бяло:
"... А ако ис... 19/07/2020, 13:58

Радио Ереван Цитат(Питето @ 19/07/2020, 14:58) Наготово е вредно според същия автор.... 19/07/2020, 16:35

Питето Исто Токораз. Поне това изрових и сякаш е интересен романа му, ама съм на друга ... 19/07/2020, 21:06

Радио Ереван Цитат(Питето @ 19/07/2020, 22:06) Исто Токораз. Поне това изрових и сяк... 19/07/2020, 21:12

Riki Така е. съгласна съм, НО!
Има си правила. Макар и смахнати, но правила.
И ... 19/07/2020, 16:42

Riki Да.
Но пак опираме до правила. Мед. и юристи трябва да ....одобрят (криониката) 19/07/2020, 21:33

Питето Като тръгне народа нанякъде, тези сами ще застнат начело и ще одобряват с двете ... 20/07/2020, 13:31
Бай Ганьо Да остави какво, защо и на кого?
На този народ, който не знае кога е роден, къде... 19/07/2020, 21:25
lati1960 Сигурни ли сте?
Защото Господ казва така: "И ще познаете Истината, и тя ще ... 19/07/2020, 11:17
Бай Ганьо Хващам се на бас, че ДПС няма да подкрепят Борисов.
Той ще оцелее благодарение ... 19/07/2020, 12:42

Радио Ереван Цитат(Бай Ганьо @ 19/07/2020, 13:42) Хващам се на бас, че ДПС няма да п... 19/07/2020, 13:48
Riki Много емоционално, разбирам те!
Дано се оправдаят очакванията ти.
Левски е ... 19/07/2020, 16:49
lati1960 В същия смисъл ще припомня само част от изказването на негово Превъзходителство ... 19/07/2020, 11:18
wal ЦитатЗнам, че всеки тук няма да хареса някой от изброените, но все отнякъде тряб... 19/07/2020, 19:36
lati1960 Цитат(wal @ 19/07/2020, 20:36) Казваш ни, че Слави, Костя Копейкин и он... 19/07/2020, 20:22![]() ![]() |
| Олекотена версия | Сега е: 17/04/2026, 15:00 |