test
IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Извънземни!, Какво бихте направили, ако ги срещнете?
biggeorge
коментар 12/10/2018, 23:59
Копирай адреса: #1

Кремълска мурзилка
Група: Изгонени
Съобщения: 2 317
Регистриран: 02/06/2017
От: Зона 51
Потребител # 51

Гледах повторно филмът Arrival / Първи контакт (2016). rolleyes.gif
Предишният път просто не ми беше интересен.
Сега мисля, че филма е страхотен. sun.gif
След като го изгледах се запитах какво ли би станало, ако извънземни наистина дойдат на Земята?
Как ли ще реагират хората?
Дали ще последва глобална война или ще има мирно съвместно съществуване? ph34r.gif
Ще можем ли да осъществим контакт с извънземните?
Дали те ще унищожат нас или ние ще унищожим тях?
Вие какво бихте направили, ако дойдат извънземни? cool1.gif
Как си представяте, че изглеждат?
Бихте ли искали да се срещнете лично с тях?
Ако се срещнете с извънземни какво ще им кажете?
Ако дойдат извънземни и поискат да заминете с тях на тяхната планета - ще се съгласите ли? misli.gif
Какво бихте избрали да вземете със себе си при едно такова пътуване?
И какво ще ви липсва от планетата Земя?
question.gif

--------------------
Go to the top of the page
ЛС

Start new topic
Отговор
Радио Ереван
коментар 25/09/2020, 14:31
Копирай адреса: #2

Advanced Member
Съобщения: 3 124
От: Варна
Потребител # 45

Аз съм ги срещал многократно. Идват някъде от майната си и искат да се заселят тук в България. Налага се да ги гоня, както Динко гони емигрантите. Връзвам ги със свински опашки и ги изпращам до кораба (чинията) им.
Високи са по два метра и половина, но като ги ритна в корема се навеждат, за да мога да ги прасна и в лицето. Народът казва, бий за да те уважават, а те не са и хора, поради което не нося наказателна отворност. Дори животни не са.
Предлагали са ми разбира се, но докато ме няма, кой ще брани страната ни от тях?
Бих взел Бойко, Гешев и Портних, че да се успокои народът.
Ще ми липсва форумът. smile.gif
ЛС
Питето
коментар 25/09/2020, 17:31
Копирай адреса: #3

Advanced Member
Група: Редовни потребители
Съобщения: 7 699
Регистриран: 08/06/2017
Потребител # 81

Само да не кацне нЕкое 60-70сантиметрово извънземно, и да те "сгъне надве" с ритник, че... нЕмаш кораб, дето да се качиш и да бегат, не за друго.
Абе ти хубаво ги биеш да те уважават, ама тука имаме и друга традиция за уважението, дето повече я уважаваме от боя. Хем на един по-висок етап на уважение, може да пропете "Излел е Дельо хайдутин".

--------------------
"Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
" при толкова много бъдеще направо не виждам смисъл да се връщам към миналото." 2017 една българка
ЛС
Радио Ереван
коментар 25/09/2020, 22:10
Копирай адреса: #4

Advanced Member
Съобщения: 3 124
От: Варна
Потребител # 45

Цитат(Питето @ 25/09/2020, 18:31) *
Само да не кацне нЕкое 60-70сантиметрово извънземно, и да те "сгъне надве" с ритник, че... нЕмаш кораб, дето да се качиш и да бегат, не за друго.
Абе ти хубаво ги биеш да те уважават, ама тука имаме и друга традиция за уважението, дето повече я уважаваме от боя. Хем на един по-висок етап на уважение, може да пропете "Излел е Дельо хайдутин".

Имам един принцип още от младеж. Не започвай бой с човек, който не можеш да набиеш или да надбягаш.
ЛС

Отговори в темата
- biggeorge   Извънземни!   12/10/2018, 23:59
- - Радио Ереван   Аз съм ги срещал многократно. Идват някъде от майната си и искат да се заселят т...   25/09/2020, 14:31
|- - Питето   Само да не кацне нЕкое 60-70сантиметрово извънземно, и да те "сгъне надве...   25/09/2020, 17:31
||- - Радио Ереван   Цитат(Питето @ 25/09/2020, 18:31) Само да не кацне нЕкое 60-70сантиметр...   25/09/2020, 22:10

Reply to this topicStart new topic

Олекотена версия Сега е: 17/04/2026, 12:19