|
|
Здравейте ( Вход | Регистрация )
02/10/2020, 21:29
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Изгонени
Съобщения: 8 828
Регистриран: 20/04/2019
Потребител # 519
|
Здравейте!
В предишни теми някои ме питаха каква е връзката между корона вируса, политиката, глобалния контрол и разплащателните средства, тоест парите. Ми ето я: https://bnr.bg/post/101350507/evroto-ne-sam...i-a-i-digitalno https://www.mediapool.bg/etsb-shte-zapochne...news312743.html https://www.investor.bg/novini/130/a/ecb-pr...to-evro-313042/ Представете си сега, че вече няма парѝ кеш. Че за да купувате и продавате, като фирма или домакинство, юридическо или частно лице, трябва да сте в дигиталната система на електронното Правителство, в случая на ЕК. Което рано или късно ще е факт за целия ни свят. Какво ще правите? Ако не се регистрирате, и не сте под контрола на тази Матрица, оставате извън Системата, и... ми нямате с какво да пазарувате, да се разплащате, да си плащате сметките, да се лекувате, лекарства, гориво, храна, вода, всичко. Как ще оцелеете? Аз не знам. Вие ми кажете. Засега има все още варианти, но скоро те ще отпаднат. Като начало в Еврозоната, в Европа, в САЩ и Британия... накрая навсякъде. Ето ви го глобалният контрол, чрез дигиталните парѝ. А връзката с КОВИД-19? В инфото е дадена - заради пандемията все повече хора пазаруват, живеят и работят онлайн. Дигиталните кинти са удобство не, но необходимост в такава среда, на изолоция. Което отваря още един щрих по въпроса защо и за какво е използван този вирус, коронования. Впрочем, ако не беше той, щеше да е друг, все тая. Апропо, в същата връзка, днес борсите гръмнаха заради друга новина, ето: https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-k...-raboti-6115692 Преди минути съобщиха, че състоянието на Тръмп се е влошило. Ето го и политическият отглас на вируса - може да отстрани, макар и временно, най-овластената политическа фигура в съвременния свят! Отделно последиците от това. Като се замисля, този вирус може да бъде използван за какво ли не, за всичко. Удобен е за какви ли не гадости, както в политиката, така и за всякакви други действия относно ограбване и контрол над хората, че и за по-лошо. Вече дори не е важно дали е реален. Вече е дигитален! Прекрасно средство за власт, контрол и манипулации. И оправдание за машинациите на елита и властта навсякъде. Едно от които са именно дигиталните парѝ. Когато парите навсякъде станат електронни, всички хора ще станат тотално зависими роби на тези, които контролират Системата, на администраторите на Матрицата. А кои са те? Ми в първото инфо се мъдри една от тях, Лагард. Кохортата е голяма, легион са. Не че не се знаят вече, но ще спра дотук, за да не отиваме в спекулациите на конспиративните теории. Та на въпроса: Виждате ли връзка между еврозоната и политиката, вируса, дигиталните парѝ и мераците за тотален глобален контрол над хората от група манипулатори? Аз - да. А вие? Това съобщение е било редактирано от lati1960 на 02/10/2020, 21:32 -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
![]() |
03/10/2020, 20:01
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Съобщения: 3 124
Регистриран: 02/06/2017
От: Варна Потребител # 45
|
Здравейте! В предишни теми някои ме питаха каква е връзката между корона вируса, политиката, глобалния контрол и разплащателните средства, тоест парите. Ми ето я: https://bnr.bg/post/101350507/evroto-ne-sam...i-a-i-digitalno https://www.mediapool.bg/etsb-shte-zapochne...news312743.html https://www.investor.bg/novini/130/a/ecb-pr...to-evro-313042/ Представете си сега, че вече няма парѝ кеш. Че за да купувате и продавате, като фирма или домакинство, юридическо или частно лице, трябва да сте в дигиталната система на електронното Правителство, в случая на ЕК. Което рано или късно ще е факт за целия ни свят. Какво ще правите? Ако не се регистрирате, и не сте под контрола на тази Матрица, оставате извън Системата, и... ми нямате с какво да пазарувате, да се разплащате, да си плащате сметките, да се лекувате, лекарства, гориво, храна, вода, всичко. Как ще оцелеете? Аз не знам. Вие ми кажете. Засега има все още варианти, но скоро те ще отпаднат. Като начало в Еврозоната, в Европа, в САЩ и Британия... накрая навсякъде. Ето ви го глобалният контрол, чрез дигиталните парѝ. А връзката с КОВИД-19? В инфото е дадена - заради пандемията все повече хора пазаруват, живеят и работят онлайн. Дигиталните кинти са удобство не, но необходимост в такава среда, на изолоция. Което отваря още един щрих по въпроса защо и за какво е използван този вирус, коронования. Впрочем, ако не беше той, щеше да е друг, все тая. Апропо, в същата връзка, днес борсите гръмнаха заради друга новина, ето: https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-k...-raboti-6115692 Преди минути съобщиха, че състоянието на Тръмп се е влошило. Ето го и политическият отглас на вируса - може да отстрани, макар и временно, най-овластената политическа фигура в съвременния свят! Отделно последиците от това. Като се замисля, този вирус може да бъде използван за какво ли не, за всичко. Удобен е за какви ли не гадости, както в политиката, така и за всякакви други действия относно ограбване и контрол над хората, че и за по-лошо. Вече дори не е важно дали е реален. Вече е дигитален! Прекрасно средство за власт, контрол и манипулации. И оправдание за машинациите на елита и властта навсякъде. Едно от които са именно дигиталните парѝ. Когато парите навсякъде станат електронни, всички хора ще станат тотално зависими роби на тези, които контролират Системата, на администраторите на Матрицата. А кои са те? Ми в първото инфо се мъдри една от тях, Лагард. Кохортата е голяма, легион са. Не че не се знаят вече, но ще спра дотук, за да не отиваме в спекулациите на конспиративните теории. Та на въпроса: Виждате ли връзка между еврозоната и политиката, вируса, дигиталните парѝ и мераците за тотален глобален контрол над хората от група манипулатори? Аз - да. А вие? Какво по-хубаво от това кеша да изчезне? Ще е проблем само за тези, които нямат доказани доходи. Дори ще бъде добре и за възрастните хора. Щат не щат ще бъдат принудени да научат нещо ново, което ще ги пази от деменция. https://www.investor.bg/evropa/334/a/nachal...-london-267799/ |
03/10/2020, 20:53
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 7 699
Регистриран: 08/06/2017
Потребител # 81
|
Внимавай, какво си пожелаваш, щото си тръгнал да гориш юргана, заради нЕколко бълхи... и току виж, си запалил цялата къща. Лати е напипал проблем, но не може да го формулира щото мисли като "матричар". Навремето, когато царете се сменяли като носни кърпички, и всеки бил по-кофти от предния, хората тачели златото, щото можело да го укриеш от държавата, а самото злато съдържало в себе си стойност, която не зависела от царя. Така се били разбрали хората тогава — златото и среброто да са ценни. Когато царете се кротнали, хората почнали да ползват държавната валута (медните и други монети без злато и сребро в тях), а когато държавата вече не зависила тотално от един само човек, хората почнали да харесват и книжните пари. Въпрос на доверие, че "главата" нЕма да прави пакости бързо и яростно. В момента, когато все пак нЕкой политик успявал да го докара до върховен тиранин, хората веднага се пренасочвали от неговата валута към някаква друга или някакъв друг заместител. Хитлер го докарал накрая до ръчни колички с марки и цигарена валута (цигарите станали пари, и заменили райхсмарките). Комунистите пък, докарали хората да търсят начин да си пълнят мазетата натурално, и да изобретят "връзките" и "услугите". На днешно време, алтернативата на държавните валути(държавното електронно банкиране) са криптовалутите в комбинация с достъп до интеренет.
Това съобщение е било редактирано от Питето на 03/10/2020, 21:03 -------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
" при толкова много бъдеще направо не виждам смисъл да се връщам към миналото." 2017 една българка |
03/10/2020, 21:55
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
Внимавай, какво си пожелаваш, щото си тръгнал да гориш юргана, заради нЕколко бълхи... и току виж, си запалил цялата къща. Лати е напипал проблем, но не може да го формулира щото мисли като "матричар". Навремето, когато царете се сменяли като носни кърпички, и всеки бил по-кофти от предния, хората тачели златото, щото можело да го укриеш от държавата, а самото злато съдържало в себе си стойност, която не зависела от царя. Така се били разбрали хората тогава — златото и среброто да са ценни. Когато царете се кротнали, хората почнали да ползват държавната валута (медните и други монети без злато и сребро в тях), а когато държавата вече не зависила тотално от един само човек, хората почнали да харесват и книжните пари. Въпрос на доверие, че "главата" нЕма да прави пакости бързо и яростно. В момента, когато все пак нЕкой политик успявал да го докара до върховен тиранин, хората веднага се пренасочвали от неговата валута към някаква друга или някакъв друг заместител. Хитлер го докарал накрая до ръчни колички с марки и цигарена валута (цигарите станали пари, и заменили райхсмарките). Комунистите пък, докарали хората да търсят начин да си пълнят мазетата натурално, и да изобретят "връзките" и "услугите". На днешно време, алтернативата на държавните валути(държавното електронно банкиране) са криптовалутите в комбинация с достъп до интеренет. Ти също си напипал важен проблем, но точно него избягваш да формулираш. Става дума за това, че дори царете, даже днешните, са длъжници на някакви полуанонимни "матричари", чиято Матрица бълва кинти, заеми, дългове, книжа и всякакви средства по контрола над простосмъртните. И не само царете, управниците впрочем. Днес всеки дължи парѝ на всеки, и на кого ли не. Дори не е престижно да нямаш заем. /За държавите въобще не говорим, те са до уши в това!/ Да споделя, че отвсякъде ме гледат накриво, понеже съм единствен в средата си, който не дължи на никого. Банкерката ми непрекъснато бута пред мен едни дипляни и договори с изгодни условия по заеми, но едва ли ще доживее да ги подпиша. Само че аз съм ненормална аномалия в днешната финансова лудница. Всеки тегли, харчи, и... не плаща, ако може да мине. Дори държави се надяват да изкръшкат. Ти самият си фен на тази страдегия - теглѝ, харчѝ и не плащай. Така че може би ще ни обясниш като финансов експерт как ще свърши тая работа, с всеобщата задлъжнялост. Какво пише в твоя учебник по това? -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
03/10/2020, 22:25
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
Това, вярващите, мноооого обичате да слагате вашите думи в чуждите уста. Като се почне от измислените богове, та накрая опря до мен. Къде съм писал да не се плаща? Има си рискове, ма и те се смятат, а най-хубавото е, че това с дълговете няма да свърши. Дълговете са вид доверие, при това на много основно ниво. Дори свързват днес и утре така, както религиите не могат. А и "заема" е също като ножа — един го ползва като сатър, друг го ползва като скалпел, всеки според акъла си.
В тази посока, вярващите още не сте си върнали главницата, камо ли лихвите. Онзи дето го разпнаха, като се остави да го разпнат ви даде заем от любов, повярва във вас че ще можете да върнете любов, пък вие войни, сатрапии, пачки (банката на Ватикана), десятъци и куп подобни, та хайде първо си оправете дълговете свише, че после гледайте държавните и другите финансови дългове. -------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
" при толкова много бъдеще направо не виждам смисъл да се връщам към миналото." 2017 една българка |
04/10/2020, 19:32
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
Това, вярващите, мноооого обичате да слагате вашите думи в чуждите уста. Като се почне от измислените богове, та накрая опря до мен. Къде съм писал да не се плаща? Има си рискове, ма и те се смятат, а най-хубавото е, че това с дълговете няма да свърши. Дълговете са вид доверие, при това на много основно ниво. Дори свързват днес и утре така, както религиите не могат. А и "заема" е също като ножа — един го ползва като сатър, друг го ползва като скалпел, всеки според акъла си. В тази посока, вярващите още не сте си върнали главницата, камо ли лихвите. Онзи дето го разпнаха, като се остави да го разпнат ви даде заем от любов, повярва във вас че ще можете да върнете любов, пък вие войни, сатрапии, пачки (банката на Ватикана), десятъци и куп подобни, та хайде първо си оправете дълговете свише, че после гледайте държавните и другите финансови дългове. Къде го чукаш, къде се пука. Що ни намесваш вярващите в тая работа, с дълговете и заемите? Християните имаме заповед да не взимаме заеми, точно по причина, която посочих, уточнена и от Оня от Кръста: На когото дължиш, нему роб ставаш! Но не за туй идеше реч. Казах, че днес всеки дължи парѝ, на някого. И не всеки си плаща навреме. Между другото, в България наскоро прегласуваха закона за давност по дълговете, да не ровя, но мисля пак срокът е 10 г., поправѝ ме, ако греша. Това законче е просто - ако съумееш да се покриеш да не плащаш за този период, дългът ти отпада, губи давност. Хайде сега да помислим кои хорица могат да изкръшкат от ония, колекторите, с дебелите вратове? Давах по това как са опростени десетки, стотици милиони дълг на Пеевски, на братя Домусчиеви, и други от аверите на властта. Можеш да си направиш експеримент - изтеглѝ 100 000 заем, и опитай да не го плащаш 10 години. Какво мислиш, че ще се случи? На държавно ниво е същото. Ако някоя не плаща, или е политически некоректна, спрямо Матричарите на кинтите и глобалната власт, се случва същото, каквото и на отделния човек, когато не си плаща - бой, рязане на уши, носове, или както го е написал нашият велик класик, цитирайки Стамболов: Всичко се постига со кротце, со благо, и со малко кютек! Впрочем, виж какво се случва с турската лира напоследък. Ердоган може да се прави на велик паша, че и султан. Но и най-великият султан без кинти от Матрицата е просто една куха празна чалма. Ще ти дам и друго жокерче: Замислѝ се защо Америка на може да се справи все още с Иран и Северна Корея? Просто е: Защото и двете държави са извън глобалната финансова система. Извън глобалната Матрица. Поне засега това ги прави независими. Вече друг въпрос на каква цена, за хората в тях, обикновените. -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
04/10/2020, 22:38
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
Как да не ви намесвам бе, та един вярващ е успял да изтъргува цял бог, ма тъпо парче за некакви си жълти сребърници, а на по-късен етап, водачите на същата религия държат най-голямата банка... А и за робуването на дълговете, още Солон го е отменил, ма вашите писачи на божието упътване, като не са чели история, де да го знаят... А това с боя и рязането на ушите, ти верно вЕрваш на всичко, стига да не е всичката истина, а?
-------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
05/10/2020, 20:39
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
Как да не ви намесвам бе, та един вярващ е успял да изтъргува цял бог, ма тъпо парче за некакви си жълти сребърници, а на по-късен етап, водачите на същата религия държат най-голямата банка... А и за робуването на дълговете, още Солон го е отменил, ма вашите писачи на божието упътване, като не са чели история, де да го знаят... А това с боя и рязането на ушите, ти верно вЕрваш на всичко, стига да не е всичката истина, а? Прощавай, но това не го разбрах: "а на по-късен етап, водачите на същата религия държат най-голямата банка... " За "тъпото парче" и "жълтите сребърника" - о кей, прав си. Но, за коя банка говориш? Също не ми стана ясно в какво точно ни обвиняваш вярващите, конкретно християните? Ние нямаме банки. Що касае рязането на уши и други телесни части, можеш лично да разбереш за какво иде реч, ако вземеш заем от квартални мутри и лихвари, и после откажеш да го платиш, или не можеш. Пробвай. Моят съвет е да опиташ да си застраховаш ушите, носа, пръстите, а защо не и живота в крайна сметка. Ако нямаш кинти за няколко стотин процента лихва. Впрочем, същите мутри, пардон - колектори, ще ти ги изпратят, ако дължиш и на банките, че и на държавните институции, на теца, енергото, газта, за всичко. България е малка страна. Ролите отдавна са разпределени, всички търчат напред-назад за пустите му кинти, само посмей да не си плащаш! И, не разбрах - ти за опрощаването на дълговете ли си, или който пие, да си плаща? -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
05/10/2020, 20:51
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
А-а-а, нормално да не ме разбереш. То всеки факт дето не изнася на вярата не е факт и не се разбира...
Ей я религията във факти, а не в библейски приказки: "Банка Ватикана става успешна и печеливша банка. До 1990-те години банката е инвестирала около 10 милиарда щатски долара в чуждестранни компании. Част от успеха на банката се дължи на това, че предлага някои незаконни услуги; за 5% банката пере пари на индустриалци или на приближени на Католическата църква. Скандалът с прането на пари става известен през 1968 г. заради промяна в италианските финансови разпоредби, които осигуряват по-голяма прозрачност. За да се предотврати скандал, който би възникнал, ако обществеността научи мащаба на спекулациите и операциите на Банка Ватикана, папа Павел VI назначава Микеле Синдона за папски финансов съветник, който да разпродаде собственост, да премести парите отвъд океана и скрие целия размер на богатството на Ватикана. Синдона е главният виновник за значителния приток на пари, когато започва да пере парите от хероин на престъпното семейство Гамбино (взимайки 50%-ен дял) чрез пирамидалната корпорация „Мабуси“. Това пране се осъществява чрез помощта и на друг банкер, Роберто Клави, който е мениджър на „Банко Амброзиано“. Интересно е, че и двамата са били членове на Ложа П2 (масонска ложа). " -------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
06/10/2020, 19:28
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
А-а-а, нормално да не ме разбереш. То всеки факт дето не изнася на вярата не е факт и не се разбира... Ей я религията във факти, а не в библейски приказки: "Банка Ватикана става успешна и печеливша банка. До 1990-те години банката е инвестирала около 10 милиарда щатски долара в чуждестранни компании. Част от успеха на банката се дължи на това, че предлага някои незаконни услуги; за 5% банката пере пари на индустриалци или на приближени на Католическата църква. Скандалът с прането на пари става известен през 1968 г. заради промяна в италианските финансови разпоредби, които осигуряват по-голяма прозрачност. За да се предотврати скандал, който би възникнал, ако обществеността научи мащаба на спекулациите и операциите на Банка Ватикана, папа Павел VI назначава Микеле Синдона за папски финансов съветник, който да разпродаде собственост, да премести парите отвъд океана и скрие целия размер на богатството на Ватикана. Синдона е главният виновник за значителния приток на пари, когато започва да пере парите от хероин на престъпното семейство Гамбино (взимайки 50%-ен дял) чрез пирамидалната корпорация „Мабуси“. Това пране се осъществява чрез помощта и на друг банкер, Роберто Клави, който е мениджър на „Банко Амброзиано“. Интересно е, че и двамата са били членове на Ложа П2 (масонска ложа). " Най-лесно е да кажа: Не съм католик. И с това спорът ни да приключи. И - да, не съм католик. Не знам защо християнството се идентифицира винаги с Ватикана, когато някой иска да го очерни и обругае. Не че няма проблеми и в Православието, и в Протестанството. Впрочем, всички църкви и познати ни религии днес са обвързани тясно със светската власт и средството ѝ за управление в света ни - парѝте. Перат мръсни парѝ както евреи, така и католици, протестанти, православни, особено руснаци от последните /руската мафия в Америка е на голяма почит в това отношение/, мюсюлмани също, китайци, японци, всички. Няма да открия топлата вода като напомня, че днес богът на този свят е чичко паричко. И не само за религиозните. Но ти си наясно с това нещо, нали така. Четеш учебници по въпроса. И моите искрени уважения заради това. Обаче. Понеже намеси вярата в разговора, това вече е друг филм. Не е редно да изхвърляме бебето с мръсната вода, ако ме разбираш. По света навсякъде сред корумпирани и нечестни религиозни фанатици и лицемери има чат-пат и добри, честни хорица, които не се занимават с глупости, а тихо и кротко си вярват и чакат изпълнението на обещанията от древните текстове. Смея да претендирам, че и аз съм един от тях. Ние нямаме банки, нито се занимаваме с такива скверни дела. Не перем пари, не продаваме дрога, не търгуваме с хора и деца, нито крадем, мамим или заблуждаваме някого. Трудим се в света, за хляба. И някои от нас се справят не лошо. Имам познати собственици на бизнес, на фирми, агенции, печатници... Но вършат всичко по правилата от онази Книга, дебелата - не кради, не лъжи, не убивай, не пожелавай чуждото... Плащат добри заплати на служителите си, осигуряват ги реално, грижат се за тях и семействата им, децата им, и така. Какво лошо в това? Не разбрах. Това съобщение е било редактирано от lati1960 на 06/10/2020, 19:30 -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
06/10/2020, 20:03
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
|
Така-а-а, стиснахме си ръцете, че религиите са се вързали към властта и парите, наопаки на онова, дето приказват. Сега остава да уточним в какво точно вярват тези, дето се връзват на приказките на религиите. Отделно, че парите са средство, като камъка, като пироните, и ...и още куп неща, дето сега няма да ги описвам, та как така едно средство може да е лошо и да страниш от него. Пак опряхме до собствени възгледи спрямо нещата. Ми парите са това, което ти смяташ че са. Дигиталните също. Виж, разликата между дигитални пари, крипто валутите, книжните пари и сребърниците са нещо като разликите между сатър, мачете, кухненски нож и скалпел... и акъла на тези, дето ги държат. И престани да скачаш на посоки, (де са дигитални пари, де е Нютон, де е "не съм католик") когато срещнеш трудности, нали уж "трънливия път" е правилния, пък ти все гледаш по широкото и по нанадолнището.
Това съобщение е било редактирано от Питето на 06/10/2020, 20:04 -------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
07/10/2020, 19:12
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
Така-а-а, стиснахме си ръцете, че религиите са се вързали към властта и парите, наопаки на онова, дето приказват. Сега остава да уточним в какво точно вярват тези, дето се връзват на приказките на религиите. Отделно, че парите са средство, като камъка, като пироните, и ...и още куп неща, дето сега няма да ги описвам, та как така едно средство може да е лошо и да страниш от него. Пак опряхме до собствени възгледи спрямо нещата. Ми парите са това, което ти смяташ че са. Дигиталните също. Виж, разликата между дигитални пари, крипто валутите, книжните пари и сребърниците са нещо като разликите между сатър, мачете, кухненски нож и скалпел... и акъла на тези, дето ги държат. И престани да скачаш на посоки, (де са дигитални пари, де е Нютон, де е "не съм католик") когато срещнеш трудности, нали уж "трънливия път" е правилния, пък ти все гледаш по широкото и по нанадолнището. О кей, съгласен, стискаме си ръцете с горното. Само с едно не съм съгласен, че няма разлика между дигиталните пари и останалите - кеш, книжни, монети, и т. н. Разлиата е една, но е огромна, нарича се ТОТАЛЕН КОНТРОЛ. Докато останалите кинти можеш да ги изкарваш, притежаваш и харчиш извън контрола, е, поне донякъде извън контрола на властта, най-общо казано, то с дигиталните не е така. Ставайки част от дигиталната финансова система, а оттам и в глобалната властова Матрица, ти вече си под абсолютния контрол на тези, които контролират и управляват тази система. Можеш да бъдеш направляван, манипулиран, насочван, дори изнудван, тормозен, ограбван от "матричарите" по всяко време и всякакъв начин, ако не си послушен и коректен член на Матрицата. Преди светът ни да стане едно глобално село чрез интернет мрежите, донякъде имахме относителната свобода да сме малко встрани от прожектора на управляващия конгломерат на властта, без значение социалния ни статус. Днес вече всички сме осветлени до степен, че дори личният ни живот е на показ в мрежите, да не говорим за останалото. И, още нещо много важно: То и досега донякъде е така, но, когато парите станат дигитални, те вече не са под наш контрол. В момента можеш да си ги изтеглиш, да ги прахосаш, да ги проиграеш на покер, да ги запалиш ако щеш, каквото пожелаеш. Но дигиталните... не. Те вече не са твои реално. Те са там, в мрежата, да, можеш да боравиш с тях, ако си коректен към глобалната Матрица, но, при най-малкото съмнение, че не си, каквито и средства да имаш, вече не са твои, могат и ще ти ги блокират. С големите играчи дори на политическо и управленско ниво и днес е така, донякъде. Но, през офшорки, крупни банкови картели, и т. н. има начини едрите акули да изкръшкат. Наскоро излезе инфото за огромните средства от престъпна дейност, изпрани през най-крупните банкерски кръгове и банки: https://www.mediapool.bg/svetovni-banki-sa-...news312279.html Не че е нещо ново това, ето: https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika...li_v_mashtabna/ В САЩ е публична тайна, че нарко доларите се перат от най-големите и сериозни американски банки и фондове. Видно е, че не само в Америка е така, това е глобално явление. Ако обаче навсякъде парите станат дигитални, в една обща глобална финансова мрежа, тогава... Тогава ще има предимства по борба с корупцията на всички нива и навсякъде. Но, като се досещам кой и кои ще контролират Матрицата, това ще бъде използвано за съвсем други цели, именно по тоталния контрол над хората, бизнеса, управлението, на всичко и всички. И точно това се задава. -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
14/10/2020, 04:15
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 1 002
Регистриран: 27/06/2017
От: Far Far Away Потребител # 123
|
--- Като ви слуша (чете) човек, ще излезе, че вие едва ли не само с кеш плащате, а парите ви стоят в дюшека и по джобовете. За удобство е направена цялата работа: да не ви тежат хилядите и милионите, като ходите и пазарувате с тях. Разлиата е една, но е огромна, нарича се ТОТАЛЕН КОНТРОЛ. Докато останалите кинти можеш да ги изкарваш, притежаваш и харчиш извън контрола, е, поне донякъде извън контрола на властта, най-общо казано, то с дигиталните не е така. Ставайки част от дигиталната финансова система, а оттам и в глобалната властова Матрица, ти вече си под абсолютния контрол на тези, които контролират и управляват тази система. Можеш да бъдеш направляван, манипулиран, насочван, дори изнудван, тормозен, ограбван от "матричарите" по всяко време и всякакъв начин, ако не си послушен и коректен член на Матрицата. ... Това съобщение е било редактирано от agrippa на 14/10/2020, 04:16 |
15/10/2020, 17:48
Копирай адреса:
|
|
|
Advanced Member
Потребител # 519
|
Като ви слуша (чете) човек, ще излезе, че вие едва ли не само с кеш плащате, а парите ви стоят в дюшека и по джобовете. За удобство е направена цялата работа: да не ви тежат хилядите и милионите, като ходите и пазарувате с тях. Съгласен. Така трябва да се разбират нещата. За съжаление не се разбират така. Не и точно от тези, които ги контролират, вкл. през Мрежата. Вече го писах, ще го повторя, за повече яснота - както вируса Ковид-19 се използва за политически, икономически, финансови и други цели по контрола и манипулацията на населението навсякъде по света, в полза на елита и безмерните му печалби и неограничена, безконтролна власт, така ще стане и с т. нар. дигитални или е-парѝ. Това имах предвид. Ще го река и иначе: Да, Питето е прав/а, вие също по същаство - за удобството, сигурността, и всичко останало. Тоест, не са проблем самите електронни разплащателни средства, вкл. е-парите. Проблемът са тези, които ги правят и контролират, вкл. през Мрежата. Това имах предвид. Впрочем, същото се отнася с всяко друго нещо на този свят, вкл. с модерните технологии и научни открития, във всяка област и на всички нива. Важното е за какво се използва дадено нещо, а не че то само по себе си е проблем или че е лошо. Това съобщение е било редактирано от lati1960 на 15/10/2020, 17:57 -------------------- Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
|
18/10/2020, 18:01
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 1 002
Регистриран: 27/06/2017
От: Far Far Away Потребител # 123
|
Съгласен. Така трябва да се разбират нещата. За съжаление не се разбират така. Не и точно от тези, които ги контролират, вкл. през Мрежата. Вече го писах, ще го повторя, за повече яснота - както вируса Ковид-19 се използва за политически, икономически, финансови и други цели по контрола и манипулацията на населението навсякъде по света, в полза на елита и безмерните му печалби и неограничена, безконтролна власт, така ще стане и с т. нар. дигитални или е-парѝ. Това имах предвид. Ще го река и иначе: Да, Питето е прав/а, вие също по същаство - за удобството, сигурността, и всичко останало. Тоест, не са проблем самите електронни разплащателни средства, вкл. е-парите. Проблемът са тези, които ги правят и контролират, вкл. през Мрежата. Това имах предвид. Впрочем, същото се отнася с всяко друго нещо на този свят, вкл. с модерните технологии и научни открития, във всяка област и на всички нива. Важното е за какво се използва дадено нещо, а не че то само по себе си е проблем или че е лошо. Е, така е, и ти си прав. Човека е същия, какъвто е бил в библейски времена: слаб, съблазним, подкупен, понякога подъл и алчен и тнт. И са го правили вече държавите: запор на банковите сметки за да спасим държавата, данък богатство, шпиониране на доходите и тнт. Затова има сметка да сме от по-бедните, щото парите ще се преливат в тази посока или аз така си мисля. Да се надяваме, че еша ще остане легален поне през нашия живот и след пандамията поне малко ще го реабилитират. Аз го ползвам само за джобни пари и дребни покупки. |
Тарабас Последната седмица беше много богата от към новини за общото съжителсво между хо... 03/10/2020, 13:25

Радио Ереван Цитат(Питето @ 03/10/2020, 17:27) Колко елегантно си написал, че едни 5... 03/10/2020, 20:08

lati1960 Цитат(Радио Ереван @ 03/10/2020, 21:08) Процентът по отношение на водат... 03/10/2020, 21:30

Радио Ереван Цитат(lati1960 @ 03/10/2020, 22:30) В случая и двамата сте прави. Но. Р... 04/10/2020, 21:51

lati1960 Цитат(Радио Ереван @ 04/10/2020, 22:51) Ами аз нали това написах. Проце... 05/10/2020, 19:43

Радио Ереван Цитат(lati1960 @ 05/10/2020, 20:43) Да, това сме българите. Много оплак... 07/10/2020, 19:32
Радио Ереван Цитат(Тарабас @ 03/10/2020, 14:25) Последната седмица беше много богата... 03/10/2020, 20:04
Радио Ереван Цитат(lati1960 @ 02/10/2020, 22:29) Здравейте!
В предишни теми няк... 03/10/2020, 20:01
Питето Внимавай, какво си пожелаваш, щото си тръгнал да гориш юргана, заради нЕколко бъ... 03/10/2020, 20:53

lati1960 Цитат(Питето @ 03/10/2020, 21:53) Внимавай, какво си пожелаваш, щото си... 03/10/2020, 21:55

Питето Това, вярващите, мноооого обичате да слагате вашите думи в чуждите уста. Като се... 03/10/2020, 22:25

lati1960 Цитат(Питето @ 03/10/2020, 23:25) Това, вярващите, мноооого обичате да ... 04/10/2020, 19:32

Питето Как да не ви намесвам бе, та един вярващ е успял да изтъргува цял бог, ма тъпо п... 04/10/2020, 22:38

lati1960 Цитат(Питето @ 04/10/2020, 23:38) Как да не ви намесвам бе, та един вяр... 05/10/2020, 20:39

Питето А-а-а, нормално да не ме разбереш. То всеки факт дето не изнася на вярата не е ф... 05/10/2020, 20:51

lati1960 Цитат(Питето @ 05/10/2020, 21:51) А-а-а, нормално да не ме разбереш. То... 06/10/2020, 19:28

Питето Така-а-а, стиснахме си ръцете, че религиите са се вързали към властта и парите, ... 06/10/2020, 20:03

lati1960 Цитат(Питето @ 06/10/2020, 21:03) Така-а-а, стиснахме си ръцете, че рел... 07/10/2020, 19:12

agrippa Цитат(lati1960 @ 07/10/2020, 11:12) ---
Разлиата е една, но е огромна, ... 14/10/2020, 04:15

Питето Не бе, някои хора ВЯРВАТ, че ако държат нещо в ръка значи го контролират, а ако ... 14/10/2020, 07:49

lati1960 Цитат(agrippa @ 14/10/2020, 05:15) Като ви слуша (чете) човек, ще излез... 15/10/2020, 17:48

agrippa Цитат(lati1960 @ 15/10/2020, 09:48) Съгласен. Така трябва да се разбира... 18/10/2020, 18:01

lati1960 Цитат(agrippa @ 18/10/2020, 19:01) Е, така е, и ти си прав. Човека е съ... 18/10/2020, 18:44

Радио Ереван Цитат(Питето @ 03/10/2020, 21:53) Внимавай, какво си пожелаваш, щото си... 04/10/2020, 22:04

Питето Ще почнат да ползват други начини за разплащане. По-тъпото е, че заради мерака д... 04/10/2020, 22:32

Радио Ереван Цитат(Питето @ 04/10/2020, 23:32) Ще почнат да ползват други начини за ... 04/10/2020, 22:56

Питето И като са отсвирили кеша, вече нямат престъпници, далавераджии и корупция ли... 05/10/2020, 08:54

Радио Ереван Цитат(Питето @ 05/10/2020, 09:54) И като са отсвирили кеша, вече нямат ... 05/10/2020, 15:13

Питето 1 Ма това заради липсата на кеш, или заради някаква друга промяна в правораздава... 08/10/2020, 17:43

lati1960 Цитат(Питето @ 08/10/2020, 18:43) 1 Ма това заради липсата на кеш, или ... 08/10/2020, 18:01

Питето Е то, нали светата матрица с твоя бог начело води света, що тука питаш накъде е/... 08/10/2020, 20:25

lati1960 Цитат(Питето @ 08/10/2020, 21:25) Е то, нали светата матрица с твоя бог... 10/10/2020, 19:16

lati1960 Цитат(Shade @ 11/10/2020, 23:05) А какво мислят по въпроса банкерите, к... 11/10/2020, 22:17

lati1960 Цитат(Shade @ 11/10/2020, 23:34) Банкерите не мислят толкова едностранч... 12/10/2020, 18:36

lati1960 Цитат(Питето @ 11/10/2020, 23:46) Биткойните... факт.
Не говоря за тях... 12/10/2020, 19:10

Питето Само дето това цялото си е твое си мнение, а не факт. Аре малко история, ама ист... 12/10/2020, 21:08

lati1960 Цитат(Питето @ 12/10/2020, 22:08) Само дето това цялото си е твое си мн... 13/10/2020, 18:24

Питето Дебелата ти книга... то и детските приказки са дебели книги, ма вътре само прика... 14/10/2020, 22:09

lati1960 Цитат(Питето @ 14/10/2020, 23:09) Дебелата ти книга... то и детските пр... 15/10/2020, 17:55

Питето Ми излез от религиозната матрица, почни да приемаш реалността и фактите, пък пос... 15/10/2020, 20:22

lati1960 Цитат(Питето @ 15/10/2020, 21:22) Ми излез от религиозната матрица, поч... 16/10/2020, 18:20

Питето Класика за вЕрващи и проводеници: Не ме гледай какво правя, ами слушай какво ти ... 18/10/2020, 13:32

lati1960 Цитат(Питето @ 18/10/2020, 14:32) Класика за вЕрващи и проводеници: Не ... 18/10/2020, 18:58

Питето Общи приказки в друга посока. Толкоз за знанията ти спрямо икономика, пари, заем... 18/10/2020, 20:32

lati1960 Цитат(Питето @ 18/10/2020, 21:32) Общи приказки в друга посока. Толкоз ... 19/10/2020, 18:52

Питето Ми мерак да контролират криптовалутите, значи че в момента не могат да ги контро... 19/10/2020, 21:34

lati1960 Цитат(Питето @ 19/10/2020, 22:34) Ми мерак да контролират криптовалутит... 20/10/2020, 19:08

Питето твое си мнение, а не факт. Ако беше толкова лесно за проследяване, нямаше да има... 20/10/2020, 20:35

lati1960 Цитат(Питето @ 20/10/2020, 21:35) твое си мнение, а не факт. Ако беше т... 23/10/2020, 19:10

Питето Давам ти факт, как обикновените хора заобикалят контрола в мрежата, а ти обясняв... 23/10/2020, 20:53

lati1960 Цитат(Питето @ 23/10/2020, 20:53) Давам ти факт, как обикновените хора ... 25/10/2020, 19:30

Питето Би трябвало да подслушват наред, за да знаят кой е неудобен (или е станал неудоб... 26/10/2020, 21:23

lati1960 Цитат(Питето @ 26/10/2020, 21:23) Би трябвало да подслушват наред, за д... 28/10/2020, 18:32

Питето Пак са те излъгали щото лесно вярваш. Двата милиона доносници... имат огромен бр... 30/11/2020, 23:11

lati1960 Цитат(Питето @ 30/11/2020, 23:11) Пак са те излъгали щото лесно вярваш.... 01/12/2020, 19:20

Радио Ереван Цитат(Питето @ 08/10/2020, 18:43) 1 Ма това заради липсата на кеш, или ... 08/10/2020, 20:18

Питето Шси купа фирма за пране и ще продавам банкнотите като картини — подписвам като х... 08/10/2020, 20:28

Радио Ереван Цитат(Питето @ 08/10/2020, 21:28) Шси купа фирма за пране и ще продавам... 08/10/2020, 20:33

Радио Ереван Цитат(Питето @ 08/10/2020, 21:28) Шси купа фирма за пране и ще продавам... 08/10/2020, 20:43

Питето Трябва да има критичен обем незаконност, щото иначе или законите ще ти натресът ... 09/10/2020, 21:00

Радио Ереван Цитат(Питето @ 09/10/2020, 22:00) Трябва да има критичен обем незаконно... 10/10/2020, 14:07
lati1960 Цитат(Радио Ереван @ 03/10/2020, 21:01) Какво по-хубаво от това кеша да... 03/10/2020, 21:42
wal ЦитатВиждате ли връзка между еврозоната и политиката, вируса, дигиталните парѝ и... 03/10/2020, 21:39
lati1960 Цитат(wal @ 03/10/2020, 22:39) За теб съм сигурен.
Между еврозоната и п... 04/10/2020, 19:35
Потребител ЦитатЗдравейте!
В предишни теми някои ме питаха каква е връзката между коро... 04/10/2020, 03:39
lati1960 Цитат(Потребител @ 04/10/2020, 04:39) ... по-хубаво е ... но, не е довъ... 04/10/2020, 19:53
Потребител ЦитатЯ дай да караме по темата. ...
... защо не? ... и все пак има значение ко... 05/10/2020, 17:40
lati1960 Цитат(Потребител @ 05/10/2020, 18:40) ... защо не? ... и все пак има зн... 05/10/2020, 19:37
ByBa Съгласна съм с теб, че ни се НАЛАГА нов световен ред.......щем или не щем....
И... 24/10/2020, 00:14
lati1960 Цитат(ByBa @ 24/10/2020, 01:14) Съгласна съм с теб, че ни се НАЛАГА нов... 24/10/2020, 20:22
agrippa Да, дигитализацията на финансовата система може да е използвана за всичко, което... 29/11/2020, 21:36
Питето Че то това, комунистите го играха още след 1944-та година и не им трябваха ни ба... 30/11/2020, 14:35

lati1960 Цитат(Питето @ 30/11/2020, 14:35) Че то това, комунистите го играха още... 02/12/2020, 18:08

Питето Твое си мнение е, че биткойна щял да гръмне. Всъщност, има вероятност, ама надал... 02/12/2020, 18:21

lati1960 Цитат(Питето @ 02/12/2020, 18:21) Твое си мнение е, че биткойна щял да ... 02/12/2020, 21:24

lati1960 Цитат(Питето @ 02/12/2020, 18:21) Твое си мнение е, че биткойна щял да ... 03/12/2020, 17:59

Питето Финансовата простотия е пирамидата, а не биткойна. Дори не знаеш основата на тов... 05/12/2020, 22:44

lati1960 Цитат(Питето @ 05/12/2020, 22:44) Финансовата простотия е пирамидата, а... 08/12/2020, 22:00

Питето Браво, успя да се вместиш в приемлив брой редове.
Пука им на онези във Вашингто... 08/12/2020, 23:55

lati1960 Цитат(Питето @ 08/12/2020, 23:55) Браво, успя да се вместиш в приемлив ... 09/12/2020, 18:36

Бай Ганьо Не разбирам защо те е страх от заеми.
Заемът ти осигурява висок стандарт тук и с... 10/12/2020, 08:13

lati1960 Цитат(Бай Ганьо @ 10/12/2020, 08:13) Не разбирам защо те е страх от зае... 10/12/2020, 17:57

Питето Тънка разлика: богатите хора и богатите държави знаят как да ползват заемите и к... 10/12/2020, 23:12

Радио Ереван Цитат(Питето @ 10/12/2020, 23:12) Тънка разлика: богатите хора и богати... 11/12/2020, 15:49

Бай Ганьо Не са глупаци, а поемат по-големият риск.
С една дума техните грижи и претиснени... 11/12/2020, 16:17

Радио Ереван Цитат(Бай Ганьо @ 11/12/2020, 16:17) Не са глупаци, а поемат по-големия... 11/12/2020, 20:08

Питето В смисъл, за да им отпуснеш некой лев, трябва да ти докажат, че не им трябват па... 11/12/2020, 21:51

Радио Ереван Цитат(Питето @ 11/12/2020, 21:51) В смисъл, за да им отпуснеш некой лев... 11/12/2020, 22:07

Питето Важно е за кредиторите, дето ти работиш с тях. Има и други кредитори, дето не т... 12/12/2020, 09:58

Радио Ереван Цитат(Питето @ 12/12/2020, 09:58) Важно е за кредиторите, дето ти работ... 12/12/2020, 12:01

Радио Ереван Цитат(Бай Ганьо @ 10/12/2020, 08:13) Не разбирам защо те е страх от зае... 10/12/2020, 23:41

Бай Ганьо Всички богаташи работят на принципа на банките.
Ако в един момент всички кредито... 11/12/2020, 10:17

Радио Ереван Цитат(Бай Ганьо @ 11/12/2020, 10:17) Всички богаташи работят на принцип... 11/12/2020, 15:48

Радио Ереван Цитат(Бай Ганьо @ 11/12/2020, 16:18) Той и Максуел беше като тях, но ка... 11/12/2020, 19:47

Питето Аха, света и вселената се въртят около твоите стотинки ша знаеш. Баце, всичко де... 10/12/2020, 23:20

lati1960 Ще опитам да ти отговоря по реда на кашата, която си забъркал по-горе, дано да у... 11/12/2020, 18:52

Бай Ганьо Цитат(lati1960 @ 11/12/2020, 18:52) Тоест, обикновените хорица, които с... 11/12/2020, 20:25

lati1960 Цитат(Бай Ганьо @ 11/12/2020, 20:25) Обикновените хорица явно са получа... 12/12/2020, 14:39

ЕксГорски Цитат(lati1960 @ 11/12/2020, 18:52) Тоест, обикновените хорица, които с... 11/12/2020, 21:31

lati1960 Цитат(ЕксГорски @ 11/12/2020, 21:31) Какво ще ни дадеш, историьо,
от по... 12/12/2020, 14:50

Питето Милостива нация сме си, щото този е умрял щастлив и в апогея си. А е бил щастлив... 12/12/2020, 21:12

Радио Ереван Цитат(Питето @ 12/12/2020, 21:12) Милостива нация сме си, щото този е у... 12/12/2020, 21:30

Питето Егати щастието — да живееш и да виждаш как мечтите ти и всичко дето си се борил ... 13/12/2020, 09:13

Радио Ереван Цитат(Питето @ 13/12/2020, 09:13) Егати щастието — да живееш и да вижда... 13/12/2020, 12:25

Питето Ми на човека това му е било приоритет (Че, Пушкин, Вапцаров, Ботев...), що трябв... 13/12/2020, 13:37

Радио Ереван Цитат(Питето @ 13/12/2020, 13:37) Ми на човека това му е било приоритет... 13/12/2020, 15:59

lati1960 Цитат(Питето @ 12/12/2020, 21:12) Милостива нация сме си, щото този е у... 13/12/2020, 21:00

Питето Би трябвало да знаеш как е. Все пак ти вярваш в един, дето го разпнали (еквивале... 13/12/2020, 22:06

lati1960 Цитат(Питето @ 13/12/2020, 22:06) Би трябвало да знаеш как е. Все пак т... 14/12/2020, 17:47

Питето Ониз дето го разпнали, умрял щастлив (ставаше дума дали може някой да го растрел... 14/12/2020, 22:05

lati1960 Цитат(Питето @ 14/12/2020, 22:05) Ониз дето го разпнали, умрял щастлив ... 15/12/2020, 19:00

Питето Това дето са описали в светите ви инструкции са човешките страхове на писачите и... 15/12/2020, 21:20

lati1960 Цитат(ЕксГорски @ 13/12/2020, 00:25) Вапцаров като поет е голям, много ... 13/12/2020, 20:49

Радио Ереван Цитат(lati1960 @ 11/12/2020, 18:52) По последното също не си прав, поне... 12/12/2020, 12:13

lati1960 Цитат(Радио Ереван @ 12/12/2020, 12:13) Отново си прав и не си прав. Об... 12/12/2020, 14:47

Радио Ереван Цитат(lati1960 @ 12/12/2020, 14:47) Съгласявам се, но и аз донякъде. Им... 13/12/2020, 11:53

lati1960 Цитат(Радио Ереван @ 13/12/2020, 11:53) Не знам защо си мислиш, че не с... 13/12/2020, 20:26

Радио Ереван Цитат(lati1960 @ 09/12/2020, 18:36) По последното няма да споря, понеже... 10/12/2020, 23:59

lati1960 Цитат(Радио Ереван @ 10/12/2020, 23:59) Прав си и не си прав. Накоро пр... 11/12/2020, 19:12

Радио Ереван Цитат(lati1960 @ 11/12/2020, 19:12) Да, нищо днес няма еднозначен отгов... 11/12/2020, 20:05

lati1960 Цитат(Радио Ереван @ 11/12/2020, 20:05) Е, то няма как да не усетят и ж... 12/12/2020, 14:25

Радио Ереван Цитат(lati1960 @ 12/12/2020, 14:25) По горното сме на едно мнение. Но б... 13/12/2020, 11:51

lati1960 Цитат(Радио Ереван @ 13/12/2020, 11:51) Вината не е само в тях, но и в ... 13/12/2020, 20:10

Радио Ереван Цитат(lati1960 @ 13/12/2020, 20:10) Не само давност. Но и мораториуми, ... 15/12/2020, 21:57

Питето То, това дето "хоратя няма да работят ама ще папкат на корем, а ако работят... 16/12/2020, 08:53
lati1960 Цитат(agrippa @ 29/11/2020, 21:36) Да, дигитализацията на финансовата с... 30/11/2020, 17:51![]() ![]() |
| Олекотена версия | Сега е: 17/04/2026, 13:36 |