![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 191
Регистриран: 02/06/2017
Потребител # 42
![]() |
Какво ще се случи на 02.04. в 10.00 ч.
Ъ? -------------------- Колкото повече...толкова повече...
|
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Форумен трол
Съобщения: 1 019
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 26
![]() |
Някъде нещо се е случило вече.
Другаде още не е. Но ще се случи. |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Потребител # 42
![]() |
обявеното се случи на 1.04 ... не зная кой чу и колко разбра
![]() тежко повредена, а влюбеността в идиотизма е безмерна ... за територията говоря ![]() Това съобщение е било редактирано от Catpuccino на 03/04/2021, 00:59 -------------------- Колкото повече...толкова повече...
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 234
Потребител # 14
![]() |
... да преценяваш какъв ще е ответния удар според степента на оскърблението е развлечение за ситите и щастливите ... ... но! "кочина", "територия" ... нарочно натискаш копчетата! ... Засрами се! :.) |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Потребител # 42
![]() |
...засрамено да попитам...лесничко е
![]() ново копче..нарочно ![]() -------------------- Колкото повече...толкова повече...
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 14
![]() |
... като говорим за копчета, да питам нещо - колко години са необходими? ... 30? 70? 110? ... в тази рамка - неопределен период от време ... ... искаш промяна? - спрете самоподдържащата се система! ... спрете да гласувате за Конрад Аденауер ... спрете да "избирате" ... или счупете рамката :.) ... ... да, DW ще изразят умерено огорчение ... може би дори ще им стане неприятно, докато ние си мислим, че все пак е трагедия, макар и от малък мащаб … ... сизифовско усилие ... |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Потребител # 42
![]() |
-------------------- Колкото повече...толкова повече...
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 14
![]() |
Цитат просто защото не съм умна ![]() Болезнената истина ... ... какво беше сега това?!? ... състезание по самоунижение? ... азиатска ирония? ... ... просто виж парите - ХСС в ролята си на спонсор и гуру на ГЕРБ и финасирането на твоите ... дори още по-интересни в това отношение са републиканците ... ... като едни грижовни родители, DW нежно ни насочват към касите в Kaufland ... ... ама ти нарочно ги пишеш тези работи! ... за носа ме водиш ... ... в такъв случай ще позлобея малко :.) След тоя резултат симпатизантите на "Демократична България" могат спокойно да спрат да блокират Орлов мост и отново да почнат да блокират откритите веган фюжън барове с леки разядки с чия и рукола и лайв пърформанси на Иво Димчев. И да си крещят в лицата колко са якиии, копелееееееееееееееееееее. |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Потребител # 42
![]() |
Нарочно се заяждаш
![]() ![]() ...защото пишейки така ... започвам да си мисля, че си привърженик на Пет звезди ![]() Нещата са по-простички според мен (както винаги)... да се спре мисленето в категорията „градска десница” и да си преместим главите от 20 в 21 век ![]() Ъ? -------------------- Колкото повече...толкова повече...
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 14
![]() |
... просичко е да ... забеляза ли че в капитал няма нито ред за 60 годишнината от първия пилотиран полет в Космоса? ... за това пък ни усведомяват най-подробно за всяко спъване на Байдън ... ... 21-ви век? :.) ... ... но да се върнем на "моите" - понеже вотът за "моите" е отчасти непрестижен - дори името им не се споменава ... но, във вотът за "Демократична България" не присъства този елемент, нещо повече - хора, които гласуват за ДБ, афишират избора си ... ... агресивно, като веганите и притежателите на БМВ ... ... прости ми! - guilty pleasure :.) ... |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Потребител # 42
![]() |
Ами аз пък нямам нищо против да съм агресивна
![]() ![]() Валидно ли е за класацията ти, заядливецо прикрит ![]() Никога не съм можела да си обясня защо като гласуваш за някого трябва да го държиш в тайна ![]() Тази прословута тайна на вота, кому е необходима? Знаеш ли...обясни моля на агресивните парвенюта ![]() -------------------- Колкото повече...толкова повече...
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 2 303
Потребител # 19
![]() |
Ами аз пък нямам нищо против да съм агресивна ![]() ![]() Валидно ли е за класацията ти, заядливецо прикрит ![]() Никога не съм можела да си обясня защо като гласуваш за някого трябва да го държиш в тайна ![]() Тази прословута тайна на вота, кому е необходима? Знаеш ли...обясни моля на агресивните парвенюта ![]() Може ли аз да отговоря? С дълбокомъдрения стил на колегата, за когото ти неотдавна обяви, че само той те разбирал: ![]() ... жабите са земноводни... така пише в учебника по биология ... ... според Лао Дзъ, ако не знаеш накъде си тръгнал, пристигаш някъде другаде ... ... днес е облачно, но не вали ... -------------------- Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
- |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 14
![]() |
Когато не знаете къде се слага запетая ... слагайте многоточие... Така хем няма да личи ... че сте неграмотни ... хем ще изглеждате някак загадъчни ... :.) - - - Цитат Знаеш ли...обясни моля на агресивните парвенюта ... нима целият свят се състои от два типа хора - наставници и подчинени? ... ... не бих могъл да обясня - не гласувам :.) ... |
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 17/04/2021, 02:21 |
![]() |
![]() |