![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 718
Регистриран: 03/01/2022
Потребител # 705
![]() |
И едва скоро научих, че имало украинци.
Абе, това не са ли като нашите "македонци" ? дето ни крадът история и идентичност. ЛъжеИвайло, лъжеАсен, лъжебългарин, лъжеруснак. Че всички говорят руски там. Ако Америка я е грижа за ценности и демокрация, - ей ти Саудитска Арабия и Северна Корея. Вкарай войски в Саудия, и Северна Корея, освободи ги ! |
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 173
Регистриран: 12/08/2017
Потребител # 158
![]() |
Много карашик експозето ти, братó. И аз ще отговоря в този стил, че да (евентуално не да) се разберем.
![]() Първо да уточним какво значи "обичам": "увлечен съм, влюбен съм, обиквам, залюбвам, харесвам, нрави ми се, пленен съм, придаден съм, луд съм по, по вкуса ми е, пристрастен съм, възлюбвам, обожавам, боготворя". Второ кое от тия чувства изпитваш към цял един народ и по каква причина, след като не си живял там и изобщо не ги познаваш отблизо? Трето и четвърто е има ли някой, който да обича ВСИЧКИ от дадена страна и да мрази ВСИЧКИ от другите страни. НЯМА ТАКЪВ, по-скоро всички са склонни да се мразят и да се плюят и имат топли чувства към ограничен кръг от хора, независимо от каква народност са. Няма кой да ти открадне идентичността ако ти не се откажеш от нея и земеш, че залюбиш не хората около теб, а някои съвсем непознати далеч, далеч от тебе. Няма към кого да се обърнеш в случай на нужда освен към най-близките си, тоест кръвните ти роднини и ограничен брой приятели, но само ако обичаш тях и те обичат теб. Ами ако се окаже, че близките ти обичат други? Още по-малко няма как да очакваш добро от хора, които и хабер си нямат от твоята обич, действията им не се движат от чувства, а от интереси и задължения и вероятно обичат някого, но най-малко теб. Защото изобщо нямат представа че съществуваш и не им пука за теб. |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() видна мотика
![]() ![]() ![]() Група: Administrators
Съобщения: 2 376
Регистриран: 19/03/2017
Потребител # 3
![]() |
Е бива ли така да съсипваш на човека панегириците с рационална мисъл, а?
![]() -------------------- I'm sarcastic and have a smartass attitude. It's a natural defense against drama, bullshit and stupidity.
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 173
Регистриран: 12/08/2017
Потребител # 158
![]() |
Ъммм...щот съ надявам и мен да заобича на принципа "убий мъ, убичъм тъ!"