![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Newbie
![]() Група: Новобранци
Съобщения: 3
Регистриран: 15/01/2020
Потребител # 565
![]() |
Има ли някой представа тази емотикона от каква програма или приложение е ?
|
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 172
Регистриран: 07/04/2020
Потребител # 592
![]() |
Аз имам нужда също от помощ.....иначе знам какво означава символа, който го няма тук, оприличаващ светкавица.....
Да кажа все пак, търся помощ от специалисти да ми разяснят нещо..... Имам смарт телефон и на него е инсталиран Скайп. Телефона ми обаче не функционира като телефон, а само като електроника, свързана с интернет. Дълги години съм го използвала с тази функция, докато....вече два пъти ми се случва следното, и двата пъти докато спя...... Събуждам се и гледам, пише: Скайпа Ви използва повече power отколкото се очаква..... Да уточня: първия път имах WiFi, но втория път - wifi HOT SPOT was off, т.е. нямах интернет....тогава как се дърпа тази енерги от скайпа ? Какво означава това battery drain, да не ми отнема електричеството от съня, шегувам се, разбира се, но защо тогава скайпа ми тегли повече енергия? Благодаря за вниманието! -------------------- Полицай спира квантов физик.
- Господине, вие знаете ли с каква скорост се движехте? - Не, но затова точно зная къде се намирам... :-) |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Administrators
Съобщения: 1 241
Регистриран: 20/03/2017
Потребител # 4
![]() |
Да уточня: първия път имах WiFi, но втория път - wifi HOT SPOT was off, т.е. нямах интернет....тогава как се дърпа тази енерги от скайпа ? Не е от скайп, а от софтуера който се опитва да се свърже със скайп - всеки опит е изразходване на ресурси - обработка от процесора за скайп заявка и т.н. Процесора ти тегли тока на батерията, след като има зададени функции да се свързва с каквото си му казала... ![]() -------------------- |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 592
![]() |
Не е от скайп, а от софтуера който се опитва да се свърже със скайп - всеки опит е изразходване на ресурси - обработка от процесора за скайп заявка и т.н. Процесора ти тегли тока на батерията, след като има зададени функции да се свързва с каквото си му казала... ![]() ааа, сега разбрах, но не разбрах - тоя софтуер толко ли е прост, че не разбира, че спя? -------------------- Полицай спира квантов физик.
- Господине, вие знаете ли с каква скорост се движехте? - Не, но затова точно зная къде се намирам... :-) |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 2 165
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 19
![]() |
ааа, сега разбрах, но не разбрах - тоя софтуер толко ли е прост, че не разбира, че спя? Би могъл да разбере само ако хъркаш. -------------------- Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
- |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 592
![]() |
Би могъл да разбере само ако хъркаш. :-) Аз сериозно питам.... още умувам над това: Не е от скайп, а от софтуера който се опитва да се свърже със скайп - всеки опит е изразходване на ресурси - обработка от процесора за скайп заявка и т.н. Процесора ти тегли тока на батерията, след като има зададени функции да се свързва с каквото си му казала... Аз нищо не съм му задавала, нито съм го пипала /телефона де/, и най-вече - нямах интернет...тогава как е възможно нещо да задвижи софтуера? Той просто си лежеше кротичко до мен, телефона де.... -------------------- Полицай спира квантов физик.
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 04/03/2021, 11:50 |
![]() |
![]() |