![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 714
Регистриран: 03/01/2022
Потребител # 705
![]() |
Нямал трабант, заз, москвич, газ 69 , и видиш ли мнение имал, ше се изказва.
А знаете ли, че конструктора на Пинцгауер, е избягал конструктор от Татра ? |
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 2 293
Регистриран: 20/03/2017
Потребител # 4
![]() |
Нямал трабант, заз, москвич, газ 69 , и видиш ли мнение имал, ше се изказва. А знаете ли, че конструктора на Пинцгауер, е избягал конструктор от Татра ? Ти късал ли си на трабант шината за едното чукче? Добре че си имам винаги ранжирна жица - запя като славейче...А карал ли си трабант само на един цилиндър? Не си чувал май арията на клеветата изпяна с възвишени наковални звуци от моторчето...Добре че свеща проби буталото - и после в хармония и веселие единия цилиндър ме докара - 40 км беше пич ![]() -------------------- |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 4 534
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 19
![]() |
Ти късал ли си на трабант шината за едното чукче? Добре че си имам винаги ранжирна жица - запя като славейче...А карал ли си трабант само на един цилиндър? Не си чувал май арията на клеветата изпяна с възвишени наковални звуци от моторчето...Добре че свеща проби буталото - и после в хармония и веселие единия цилиндър ме докара - 40 км беше пич ![]() Карал съм полски Fiat126p само на един цилиндър. През 1990 г. На магистрала Тракия, точно в тунела Траянови врата, пробив на единия високоволтов кабел. Изпълзях успешно от тунела. Намерих му колая. След което достигнах безпроблемно до София. Това съобщение е било редактирано от Shade на 20/02/2022, 01:40 -------------------- Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
- |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 705
![]() |
Мъчениции...да се слави царството ви небесно !
То, мислех, само аз мъченик, и спя в героични пози единствен. То, са оказва страдалци много. Плаче ми се от ремонти, само тъга, тъга , отвращение, и доза отчаяние. Хеле любимата на Д' Гол, тва с топките. Когато я нарязах, с саблен трион, абе все едно не си женен, се почувствах ! |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 705
![]() |
За ситроен Ксантия съм говорил.
Кога е бех купил, един състезател, авто, с сервиз. Вика ако мразиш някой , подари му я. Мразех явно себе си, 70 000 км. навъртях, но много страдания, и пари хвърлени като за три коли. Кога я нарязах, и откарах парчетата на вторични, си отдъхнах. Един трабант, аскона, вектра, форд транзит, Патрол, нисан това. Да се отървеш, е усещане чудесно, се едно щастливо се разведеш ! |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 140
От: Kaba Kum Потребител # 29
![]() |
И аз така, но с ена Хонда Сивик, че и дизел. Жената и синът се научиха да карат на нея и много ги кефеше. Как няма да ги кефи като я караха като служебна?
За 128 000 км дадох 19 бона за ремонти и поддръжки. Отдъхнах си като я дадох на един циганин за 1500 лв. Той вика бате, що тъй евтино ![]() ![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 705
![]() |
Не мож да си дал 19 бона за ремонти на сивик.
19 000 лева, 100 лева да плащаш за свирка, че то ти няма да издържиш бе, колко свирки са това ? ![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 140
От: Kaba Kum Потребител # 29
![]() |
Суз бе чапкън, всеки знае себе си. Както е казал падишаха в онази известна приказка.
Купена за 11000 лв, за ремонти и поддръжка 9500 лв, продадена за 1500 лв, салдо минус 19000 лв. Сметката е точна, господине. 100 лв за сфирка?, евтино е, като се сетя колко излиза да се поддържа жена, не мож да не си забелязал! ![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 832
Регистриран: 01/11/2019
Потребител # 556
![]() |
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 705
![]() |
Аз, като ви казвам, че следващият завод на Мъск ще е за жени.
С приложение под андроид, даже по добри батерии от твърдотелните открили. Кой има пари, шси купи десет, ей така да завиждат комшиите, и да се давят с ротвайлера им. Ей тия жени, аз па как си ги представяямм..! Щото с научно- фантастична литература съм израстнал. Война на Световете. И кацнаха марсианците, и закрачиха огромните им триподоиди... Трепереха мъжете, но жените тъкмо си бяха заредили батериите, и кат грабнаха вили, тармъци и мотикиии.... ![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 5 522
Регистриран: 08/06/2017
Потребител # 81
![]() |
Ти хакнат десетте андроидки, и рязко се оказваш обграден от десет тъщи.
![]() Друго си е Чековица. НЕма батерия да ѝ свърши тока, нЕма бъгове, нЕма хакване — безпощадна. -------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 705
![]() |
Рая си го представям бирария, с скара на дървени въглища, и всички играем шах.
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 5 522
Регистриран: 08/06/2017
Потребител # 81
![]() |
— Шах, шах, шах... и две пешки метър.
-------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 26/05/2022, 09:29 |
![]() |
![]() |