![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Копирай адреса:
|
|
Newbie
![]() Група: Новобранци
Съобщения: 1
Регистриран: 20/09/2017
Потребител # 197
![]() |
Здравейте, моля, някой да ми разкаже нагледно за специалностите:
-Експлоатация на флота и пристанищата -Мениджмънт на водния транспорт Споделете мнението си, кой какво предпочита и т.н. Искам мненията ви. ![]() ![]() Това съобщение е било редактирано от danyulqq на 20/09/2017, 10:40 |
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 91
Регистриран: 06/06/2017
Потребител # 76
![]() |
Здравейте, моля, някой да ми разкаже нагледно за специалностите:
-Експлоатация на флота и пристанищата --- Тази специалност преди години се учеше в ТКК - техникума до гробищата. Абсолютна боза - нещо като "квартален доктор" - от всичко по малко и нищо конкретно. Веселбата дойде след това, като ни набутаха всички до един на 3 г. морска служба ![]() Учудва ме, че подобно нещо е специалност във ВВНУ. Значи има два варианта - или ТКК е вече ниво ВВНУ или обратно. Даскала по тези специалност в ТКК беше абсолютно бос човек - ходеше с една ръка хванал зад гърба си показалеца на другата. На въпроса защо ходи така, отговори след дълго и гордо мълчане, че Ленин така е ходил. Да ти говоря ли нататък ? -Мениджмънт на водния транспорт. --- Това не ми е известно що за животно е, но на запад от Kалотина мениндмънт учат хора, които имат някаква фирма. Т.е. заможни на средно ниво, та децата им да разширят бизнеса. http://schwabjobs.com/ShowJob/Id/1525248/M...-Investigation/ |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 611
Регистриран: 02/06/2017
Потребител # 40
![]() |
-Мениджмънт на водния транспорт. --- Това не ми е известно що за животно е, но на запад от Kалотина мениндмънт учат хора, които имат някаква фирма. Т.е. заможни на средно ниво, та децата им да разширят бизнеса. Не е така с менъджънта. Много добра идея е тази специалност, особено ако детето успее да се добере до стажове в чужбина, да научи идеално английски. Работят в митници, разтоварителници... учат и международно право, предполагам... |
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 09/12/2019, 23:47 |
![]() |
![]() |