почна ме залива пак бавно някъв благодатен огън, остайх на пауза един сериал за да попиша малко и аз, иначе почти спрях да пиша в христянския и той фалира

но не е там проблема, дреме ми, защо малките деца които до едно са ацки уродчета, знаете че не понасям малки деца, нито големи, най –малко па тинейджери, защо пищят така непоносимо като ги изкарат тъпите им майки да играят, има малко по-надолу една децка площадка, първо почва да пищи едно като че ли да даде тон за пищене и след него се включват стотици други малки лайненца и пищят щафетно по няколко минути, бих ги взривил с кеф с граната, вие така ли пищяхте едно време, а исуската нахранил пет хиляди мъже с пет хляба и две риби, писано е в библията значи е верно, аз пък ви пиша, че веднъж като бях на едно участие, нахраних десетхиляди души с една пирожка със сирене и накрая събраха в стотина чувала трохите от пирожката та ги закараха в зоологическата градина и нахраниха бекасите и токачките, там направих ново чудо, сипнах малко благодатен огън от небето и опекох в миг един бекас, получи се идеалното печено по фламандски, целия персонал яде та преяде, исуската е казал блажени са които гладуват сега, аз пък ви казвам - блажени са ситите, исуската ви е казал – блажени сте когато ви намразят човеците, аз ви казвам – блажени сте когато ви обичат, още е казал – горко на тее които сега се смеете, аз ви казвам – смейте се колкото си щете, майната му на постоянните му заплахи, той си получи заслуженото на кръста щото всеки богочовек си заслужава съдбата както и всеки народ своята обща съдба, божието царство изобщо не се е приближило както ви лъга йерусалимския аферис а се отдалечава все повече и повече , когато дойде време вселената да почне да се свива – може и да се приближи

а може и черна дупка да го е засмукала, черна като библията, защо се молите на господ да не ви въвежда в изкушение? Ами щото точно той е изкусителя, никой не се моли на сатаната ама всеки малоумен вярващ тълкува една лъжа, че Сатаната изкушавал, начи Тоя те изкушава ама ти се молиш на Оня, сбърканяшка работа, свети Лати ме заплашваше как по време на божия съд като ме съдел исуската, та Лати щял да стане от място да ми обясни някои неща

а го изгониха оттука с административен пръст подобно на бяс изгонван от човека с помощта на апостол използващ божия пръст

това си е пророчески белег, вие се радвайте че не сте нечистиво поколение като онуй по времето на христос, той лично им го е казал, за нашето поколение нищо не е казал, мийте си чиниите, къпете се, перете си дрехите редовно и не си продавайте имотите за да дадете милостиня на бедните, че от къв зор? Не им пречете да идат в рая, там ше се нахранят, ше се смеят, ше се гушкат с Исуската и духовните им тела няма да се уморяват като прибират реколтата и цялата реколта ше се дели по-равно както проповядваше в христянския форум господин Очакване

нищо не му с е сбъднало досега от всичките му адвентни дрънканици, на мене обаче може да ми се доверите!
Това съобщение е било редактирано от Glo на Вчера, 20:31