![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Едноклетъчен организъм
![]() ![]() Група: Потребители
Съобщения: 17
Регистриран: 01/06/2017
От: in the WC :)) Потребител # 35
![]() |
Тум можем да публикуваме снимки, да обменяме опит и да научаваме нови неща за царството на растенията.
|
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() ветеранченценце
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 395
Потребител # 9
![]() |
На мен таз зима ми загинаха трите калиспери-калимери-калистрати... както се казват там, бяла, червена и цикламена... бяха чудесни, кат четки за шишета. Бугенвилията и 4-метров банан също ги бях отписала, но се възродиха от нищото, напук на мен. Бананът го отразях на една педя след като видях, че е загнил. И докато си надвия мързела да го хвърля, той прокара - сега пак вади листа от над метър.
Джелът ми закъса и още едно зелено нещо, храст - все се скубят. А хибискусът се е проснал нашироко, към 3м. е гадът, не знам кво да го правя ... Искам да ги разкарам всичките. ![]() И няколко туи заобикалям, отделно, че се саморазвъди една вече 3-годишна акация, та и от нея бягам, че боде... и всичкото тва е в саксии... крадат ми пространство и време, не ги искам вече... пък миЙ жал. Това съобщение е било редактирано от Личинка на 06/06/2017, 21:37 -------------------- Съкращавайте фразите до размера на мисъл! (М. Вайсберг)
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 170
От: До Искъро Потребител # 10
![]() |
При мен измръзнаха 4 корена рози (кое време стана, а признак на живот - никакъв).
Иначе тревите ме пребориха и се предадох, но ми харесват съчетанията на цветовете и пъстротата. А излишното - крадящо пространство, продавай, подарявай... нека живее, или нямаш желание други да притежават твоето? Това съобщение е било редактирано от Danel на 08/06/2017, 07:02 |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() ветеранченценце
Съобщения: 395
Потребител # 9
![]() |
... А излишното - крадящо пространство, продавай, подарявай... нека живее, или нямаш желание други да притежават твоето? Хе, то да е коренче здравец, да го раздавам, ама пеесе килограмови саксии!? Ако искаш, хващай камионче и хамали, и идвай да ги вземеш! -------------------- Съкращавайте фразите до размера на мисъл! (М. Вайсберг)
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 16/02/2019, 09:31 |
![]() |
![]() |