![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Newbie
![]() Група: Потребители
Съобщения: 8
Регистриран: 23/02/2022
Потребител # 717
![]() |
- Хей, Господ е зарязал този свят.
Не искаш ли да си го вземем вкъщи? - попита онзи белият, крилат. А другият, с рогата, се намръщи: - Защо са ми притрябвали съдби човешки. Да съсипят канапето? И без това отдавна ме сърби на мястото, където е сърцето... - Навярно и на тебе ти расте (О, Господи!) такъв сърдечен мускул! "С какъвто" , казват там, "се събереш..." - Млъкни. Не е ли време за закуска? - Почакай, де... Така ли ще стоим? Ще гледаме как долу се избиват? "Любимци" Той им казваше. "Любѝм" звучи като история красива... - Не става, алергичен съм! Не ща. Ще взема някой път да ги настъпя. У нас е пълно с толкова неща. Наистина ли смяташ да ги къпеш? - Но толкова са сладки! И без дом. Забрави ли, че Бог ги е изпъдил... - От Райската градина крали с взлом. Но щели за клеветник да го съдят. И толкова са шумни, че не знам... Крещят и пеят. Плачат, псуват, стрелят! - Да, чувал съм. И малко ме е срам. Но тук ще имат покрив и постеля, храна, чудесен пример.... И любов. Дресирал съм и други Божи твари! - да, ангелът изглежда бе готов една Земя на гръб да натовари. Там, точно между плешките отзад, където му започваха перата. Но другият, нацупен и рогат, с опашка махна и заби Земята в космическата футболна врата. - Видя ли? Аз печеля. Без любимци! А белият го тупна по врата: - Така ще причиниш Апокалипсис! И без това са тръгнали натам... - Така, де. Просто трябва да изчакаш. Във Ада всеки Земен идва сам, щом в онзи мускул пусне корен мракът. Не им е нужен даже Антихрист. Ни Конници, възседнали мотори... А ангелът, безгрешен, бял и чист, въздъхна... И отказа да се бори. /вдъхновено от "Добри поличби" на сър Тери Пратчет и Нийл Геймън/
Прикачени файлове
|
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 1 985
Регистриран: 31/08/2018
Потребител # 465
![]() |
Разбрах кой съм
![]() ни духовен, нито религиозен, ни топъл, нито пък студен, дали случайно сътворен с идеята за жива тлен една идея садистична, долна, неблагочестива кажи Троичен Фукльо -- какъв ти бе мотива? Милиард години тъй добре ми беше заспал във мрак сред пустотата без ум, без форма, без сърце отговорИ! нима ми го дължеше? и как така сега съм налице? Дали пък да не те убия? това пък що е? как ми хрумна? с безмерна мощ да се сдобия в една вселена неразумна дете на мрака и на светлината! дете на гаснеща стихия – светкавица в мъглявината аз зная кой съм! новият Месия! ![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 472
Регистриран: 21/07/2018
Потребител # 455
![]() |
Мрак и светлина!
Това е същината. И двете са у нас Извън....мъглявината. Кое ще победи Решаваме го ние. Оставяме следи Не може да се скрие.. Усещаш порив. Зов! Чудесно! Действай! Към пътят - твоя, нов ..идеята си следвай.. |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 465
![]() |
кентъки фрайд пипъл сайку
![]() защо не станах астронавт? а беше ми мечта голяма като блян ми щото съм веган и леща не ям ![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 465
![]() |
чудесно сайку
баничка ти си а аз съм бозата аз съм шкембенцето - ти си чорбата твориме със теб чудеса в столовата ![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Потребител # 455
![]() |
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 465
![]() |
сайку де ла пашън
с тухлен поглед те поглеждам и намигам смешно с вежда в супата ти цял лимон изцеждам ![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Потребител # 455
![]() |
О, ти си бил готвач!
С поглед керемиден. И чорби - трепач! Дъх ..омайно- миден. Супа и море! Или - планина, балкон.... Салата с кюфте. Или чорба с лимон.... ![]() |
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 28/06/2022, 07:52 |
![]() |
![]() |