![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 860
Регистриран: 03/01/2022
Потребител # 705
![]() |
Ората са прости, а аз съм готов да сея Светлина !
Ти, Юда, тока, като как си го представяш ? Първом си представяш жица ли ? Когато обяснявам нещо, аз обяснявам още три необяснени неща ! ![]() |
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 472
Регистриран: 21/07/2018
Потребител # 455
![]() |
Когато обяснявам нещо, аз обяснявам още три необяснени неща ! ![]() И още шест ти убягват ![]() Тъй като съм изключително от примитивните, искам да кажа, че не одобрявам всички технологии. Ми, жици искам ![]() И скоростен лост. Иначе примитивността ни ще се задълбочи. Като не използваш нещо, то рудиментира! Един пример. Най - брилянтните идеи за сюжети с убийства, Агата Кристи получавала докато миела чинии. Толкова и било скучно, че и щуквали какви ли не мисли за......убийства. Сега с тези миялни машини...... Това съобщение е било редактирано от avanor на 26/06/2022, 12:23 |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 860
Регистриран: 03/01/2022
Потребител # 705
![]() |
Миялни машини ? Много е важно от какво ниво ще ми се зададе тоз въпрос ?
Аз, миялна машина, не разбирам както теб. Какво мием ? Що е то чистота ? Не ми говори за чинии обаче. Как да измием две сплетени квантови частици, от мъгла от антинеутрино, ? Жена ! Аз пера галактически юргани. ![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 5 647
Регистриран: 08/06/2017
Потребител # 81
![]() |
Миалната машина е измислена... за да не се чупят чиниите. Миенето било просто бонус.
-------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 28/06/2022, 09:15 |
![]() |
![]() |