![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 1 083
Регистриран: 03/01/2022
Потребител # 705
![]() |
Най отвратителната риба !
Имах 8 аквариума. Тва гупи, молинезии, хелери, зебри, бети...симеончо. Ами пангасиус, го оприличавам на бета, не че съм я ял. Змия съм ял, водна, ухапа ме. По приятна е на вкус от виетнамски канален сом, къвто си се води тоз мазен плужек. Не яж пангасиус, умен българино ! ![]() |
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 705
![]() |
Мислех че е грък, философ древен, съвременен тенисист.
Циципас как е грък, Ставрос е грък, а Пангасиус не бил, нее...грък в овча кожа е това. ![]() Това съобщение е било редактирано от Quaker between your quarks на 28/04/2022, 10:08 |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 705
![]() |
Ципура.
Ципурите са шест. Три вече по малко. Ципура е древна богиня на люспестото поведение, жена на бога на каменоломните и речните сепарации. Ципура е млада, пъргава и шавлива. |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 705
![]() |
Сардина пържи жината, два килограма. Три пакета мерлуза купих, днес.
Цял ден чета, мерлузата е хек. Продава се без глави, инак би се продавала значително по малко. Грозна е много с глава. Клиенти много имам рибари. Последният сомове лови. Снимки,на вилиците на мотокар. Аз мотокари съм произвеждал, Рекорд, на конвейра , и на рекламацията, ремонт, . Начи 2.50 метра, сома, вилиците нагоре, човекът малък , сомът голям. И ти го ядеш ? Тоя продадох,оня продадох,оня пуснах обратно... Тежко е това месо. Викам, аз купих пангасиус, после разбрах , виетнамски канален сом. Как ще ядеш такива неща бее... ![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 705
![]() |
Току донесох три пакета филе херинга, от Исландия. Мен, ако месапита, само шаран, ама нали рибарска тема съм пуснал....
Четох даже, за летящите риби, от семейство зарганови били. А от Норвегия, с полет ми донесоха, сьомга филе, див улов може би, половин метър дълго четирсе санта широко. Жината прави постен зелен фасул, с зелени сливи. Кулинарна тема, почти не ям, но то форум пиьенье няма... Гло е само алкохолик, няма потенциал за пияница , понеже. ![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 705
![]() |
Сина, тъкмо ме допита за наш сондаж, щото нямаме, вода има на корем, на панкреас, на анус. На комшия, даже тръгна му извира, карстов извор му се казва.
Сине, толко съм добър на сондажните технологии , че даже няма с кой да си говоря ! Искам и на жината да обясня че съм голяма работа, и че даже вфорум пиша. То гледа лошо на кръф, на чеерва ! Не ме занимавай с глупости вика ! А аз интелигентен, умен, дори ! ![]() |
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 07/08/2022, 21:37 |
![]() |
![]() |