![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Плямпало, ама се не трае!
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 808
Регистриран: 02/06/2017
От: Зона 51 Потребител # 51
![]() |
Не мога да повярвам, че предишната тема се напълни толкова бързо.
Гледах Doctor Strange / Доктор Стрейндж (2016) и ми хареса. ![]() За разлика от други комиксови герои този не е натрапчив и не дразни с действията и бездействията си. На който му се гледат магьосници и други смахнати работи препоръчвам този филм. ![]() -------------------- |
![]() |
![]() ![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() |
Отмъстителите Война без край / Avengers Infinity War (2018)
Първоначално не разбрах финала, но после ми стана ясно защо се случва всичко по този начин. ![]() Но защо филмът завърши така и нямаше ли начин Отмъстителите да победят Танос напълно? ![]() Филмът беше интересен, въпреки според мен откровено тъпият финал. ![]() -------------------- |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 446
Потребител # 40
![]() |
Отмъстителите Война без край / Avengers Infinity War (2018) Първоначално не разбрах финала, но после ми стана ясно защо се случва всичко по този начин. ![]() Но защо филмът завърши така и нямаше ли начин Отмъстителите да победят Танос напълно? ![]() Филмът беше интересен, въпреки според мен откровено тъпият финал. ![]() Ако си гледал и други Авенджъри, не всички завършват безкрайно щастливо, но този направо би всички. Кажи какво разбра от финала, защото аз не разбрах нищо, освен че това е може би единствената схема при която побеждават някой ден ... и т.н. (вероятно прелюдия към следващ филм... до безкрай). |
![]() ![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() |
Какво стана накрая на филма?
Танос събра всички камъни на безкрайността. После щракна с пръсти и половината човечество се разпадна на прах. Според магьосника Д-р Стрейндж това е бил единствения начин Отмъстителите да победят Танос. Не ми стана ясно как го победиха, след като той ги победи. Може би ще стане ясно в един следващ филм. Не разбрах и защо Д-р Стрейндж не използва камъка на времето да върне времето назад. Не разбрах защо не унищожиха камъка на главата на Вижън. Не разбрах защо Хълк не искаше да се покаже, когато Брус Банър трябваше да се бие. И не съм доволен, че толкова много герои умряха. ![]() Това съобщение е било редактирано от biggeorge на 09/05/2018, 21:23 -------------------- |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 889
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 19
![]() |
Какво стана накрая на филма? Танос върна времето назад, за да спаси дъщеря си. Идеята е, че дори и на най-големият злодей не може да живее без любов. Това предизвика промяна на историята, при която някои от настоящето не са родени, затова изчезнаха. Какво точно се е случило и предстои, ще стане ясно в следващия епизод. -------------------- Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
- |
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 16/02/2019, 09:13 |
![]() |
![]() |