![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Плямпало, ама се не трае!
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 808
Регистриран: 02/06/2017
От: Зона 51 Потребител # 51
![]() |
Не мога да повярвам, че предишната тема се напълни толкова бързо.
Гледах Doctor Strange / Доктор Стрейндж (2016) и ми хареса. ![]() За разлика от други комиксови герои този не е натрапчив и не дразни с действията и бездействията си. На който му се гледат магьосници и други смахнати работи препоръчвам този филм. ![]() -------------------- |
![]() |
![]() ![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Плямпало, ама се не трае!
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 808
Регистриран: 02/06/2017
От: Зона 51 Потребител # 51
![]() |
Valerian and the City of a Thousand Planets / Валериан и градът на хилядите планети (2017)
Това е най-добрият филм, който съм гледал за последните 15 години. ![]() Препоръчвам го на всеки, който иска да преживее нещо уникално. Не мога да повярвам, че ми се иска пак да го гледам. Страхотен филм! Оценка: 10 от 10! ![]() Думите не са достатъчни, за да опиша колко много ми хареса. В този филм нищо не беше излишно или фалшиво. Всичко беше точно премерено. Изгледах го на един дъх. ![]() Не усетих как мина времето. Най-добре прекараните 2 часа и 17 минути. Валериан беше голяма шматка, но Лорелин (Cara Delevingne) беше секси сладурка през целия филм. Cara Delevingne е голям бонбон. ![]() Много харесах и една от песните във филма ![]() Alexiane - A Million on My Soul (From "Valerian and the City of a Thousand Planets") Това съобщение е било редактирано от biggeorge на 26/05/2018, 19:38 -------------------- |
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 16/02/2019, 03:24 |
![]() |
![]() |