![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Плямпало, ама се не трае!
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 809
Регистриран: 02/06/2017
От: Зона 51 Потребител # 51
![]() |
Не мога да повярвам, че предишната тема се напълни толкова бързо.
Гледах Doctor Strange / Доктор Стрейндж (2016) и ми хареса. ![]() За разлика от други комиксови герои този не е натрапчив и не дразни с действията и бездействията си. На който му се гледат магьосници и други смахнати работи препоръчвам този филм. ![]() -------------------- |
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 492
Регистриран: 27/06/2017
От: Far Far Away Потребител # 123
![]() |
Аз не гледам нови филми, предимно стари – нека да отлежат първо и издържат изпитанието на времето. Почнах например да гледам последния филм на Междузвездните войни, но нещо не ме грабна и го оставих за някога, дето ще нямам нищо друго какво да правя/гледам и няма да ми се спи.
Последно гледах "Сан Андреас" - апокалиптична драма, дето всичко се руши, потъва и взривява, но нашите хора се измъкват на косъм почти невредими. |
![]() ![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Плямпало, ама се не трае!
Съобщения: 809
Регистриран: 02/06/2017
От: Зона 51 Потребител # 51
![]() |
San Andreas / Сан Андреас (2015)
Гледах го. ![]() Много разбиващ филм. Скалата пак кърти мивки и плочки. ![]() Александра Дадарио и Карла Гуджино са много готини мацки. Но повече харесвам Александра Дадарио. ![]() Тя е толкова секси, толкова красива, толкова зашеметяваща. Има спиращи дъха очи, които обожавам. Когато погледне директно в камерата и успея да видя очите й замръзвам като зайче срещу фаровете на приближаващ автомобил. ![]() Александра Дадарио е прекрасна. Иска ми се да я нацелувам цялата, толкова е хубава. ![]() Много я харесах и в Baywatch / Спасители на плажа (2017). Стига толкова, че малко прекалих ... ![]() Това съобщение е било редактирано от biggeorge на 14/06/2018, 08:59 -------------------- |
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 23/02/2019, 02:31 |
![]() |
![]() |