![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 1 123
Регистриран: 03/01/2022
Потребител # 705
![]() |
Търся хай левъл, ако така се произнася в неприятелските держави, инкубатор, малък,за яйца. Да кажем диапазон 20- 30 яйца.
Може Сони, Мицибуши, Тиисен-Круп, Катерпилар, нещо класно с изкуствен интелект. Топлят, овлажняват, обръщат.... Един приятел, стана кокошкар преди години, купува отгледани за яйца, искам да го забия в земята, да завъртя като затворен технологичния процес. Само няма да снасяме ние яйцата, и няма да ги оплождаме. ![]() |
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 5 755
Регистриран: 08/06/2017
Потребител # 81
![]() |
Да дойдеш с голямата сонда (дето пробива на 60-70метра дълбочина), да ми пробиеш десетина дупки за колчета за доматите, а? Щото щом за два-трийсе Яйца ще търсиш инкубатор с изкуствен интелект, що да не колчетата със сондата...
-------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 705
![]() |
Всеки ден 267 метра. Щото мерим радиоактивния наносен слой , редкоземни, актиниди, лантиниди.....
На тая планета, за тоя фюм, с Брус Уилис, дето ше дупчи астероид, планета да спасява....Трябва аз да съм консултант, да им кажа що е трудно да се дупчи астероид. Пич, аз по умен човек от себе си, в тоя дълъг и тегав живот, така и не срещнах. И с жените що е трудно, мога ти обясня. На балдъзата обяснявам, как се чака принца на белият кон, но жена, не разбира. На всяка умна жена, мога да и обясня що е проста, и как човек няма пишка, чисто по лош късмет, не че сме расисти. ![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
![]() |
Накрая ще го докараш до метеоритен инкубатор...
-------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 705
![]() |
В Украйна, ме интересува 86 мм. минохвъргачка как се ползва.
Защото е крайно мобилна, а нищо не чета за нея. Искаш ли лекция за минохвъргачките ? |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 4 885
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 19
![]() |
В Украйна, ме интересува 86 мм. минохвъргачка как се ползва. Защото е крайно мобилна, а нищо не чета за нея. Искаш ли лекция за минохвъргачките ? Заеби 86 мм минохвъргачка. По-добре изнеси лекция как се ползва Звярът, самоходната 155 мм гаубица Caesar 8x8 DK на въоръжение в НАТО. -------------------- Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
- |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 557
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 14
![]() |
https://invidious.snopyta.org/watch?v=IB3EV...&local=true Боже Господи! - - - ... предвид успехите отбелязани до момента на тръстиката, интересува ме един въпрос от 15_век - как се процедира, ако пича дето произвежда екшъна си изгуби верёвката? ... Поздрави! :.) |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 81
![]() |
Прави си нов амулет (срещу лош късмет), от каквото има под ръка. При войниците е просто.
По-лошо става, когато "вожда" изтърве неговата си "веревка"*, и нито знае къдее, нито какво става наоколо... ------------------- *един конец зашит към дрехата, че като летиш из облаците и не знаеш къде се намираш, да го хванеш и по него, по него... да се намериш де си, къв си и кви ги вършиш... Това съобщение е било редактирано от Питето на 07/07/2022, 18:31 -------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 13/08/2022, 09:16 |
![]() |
![]() |