![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 174
Регистриран: 18/07/2021
Потребител # 668
![]() |
Така, имам две интересуващи ме предолжения вече - мъж на моята възраст и мъж с 8-9 години по-малък от мене и двамата ми казват, че много им харесвам и на мен са ми що-годе симпатични и двамата. Искам да се запитам - а има ли нужда да избирам!?
![]() ![]() Това съобщение е било редактирано от Nepoznata на 10/04/2022, 19:49 |
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 1 169
Регистриран: 02/06/2017
Потребител # 42
![]() |
Аз бих избрала себе си… за теб не зная, доста не си се намерила, ако съдя от обърканите ти писания тук…но това си в твоя работа!
-------------------- Колкото повече...толкова повече...
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 174
Регистриран: 18/07/2021
Потребител # 668
![]() |
за теб не зная, доста не си се намерила, ако съдя от обърканите ти писания тук…но това си в твоя работа! Въпросът не е само в това колко си намерил, а и какво си намерил, защото ако това, което си намерил, не радва душата ти, ще гледаш в канчето на "ненамерилите" и ще им правиш забележки, ще се сравняваш с тях и те ще са по-щастливи от теб, защото имат много по-приятни неща за правене от взиране в чуждите канчета - доколко са пълни. Въпросът за търсенето и намирането е много пространен и ще си позволя да го разгледам от всички гледни точки - имам някои познати, които ми завиждат, че си живея безгрижно и мога да си правя, каквото си искам, а те трябва да се съобразяват с това, което са си намерили. Много хора живеят с хора, които не ги кефят, само и само да не каже някой, че са ненамерили, което не е изобщо умно от която и гледна точка да го погледнеш, дори и това да им даде право в някакъв момент да възкликнат "Ето виждаш ли, аз съм намерил, пък ти не". Да, но душата ти, вместо да е щастлива с намереното, страда. и ходиш по форумите да отправяш критични забележки относно "подредеността на писанията им" и "какво количество не са намерили" на непознати хора. Аз отказвам да живея по този начин, предпочитам да съм free и "ненамерила", което вероятно е и причината за това тъй бурно да реагирате на нещата, които споделям тук - всеки иска в някаква степен да е свободен, дори и намерилият. Преди време си спомням една съфорумка ме помоли да не казвам на никой, че е разведена, имам навика да си спазвам обещанията и на никого не съм казала и няма да кажа, но бях поразена от това, че обществото ни на практика дискриминира "ненамерилите", въпреки че в днешно време може да се окаже, че те са едно преобладаващо мнозинство, което изобщо не е лошо, тъй като хората стават все по-искрени и все по-малко им се занимава с това да играят театри - че видите ли са много щастливи с това, което са намерили, докато в същото време мислят за рикийката, която трябва на всяка цена да сварят и как да уговорят приятелчето си, което най-сетне се е взело в ръце и е решило да се детоксикира, да не го прави, за да не са сами в киреча или пък си фантазират за библиотекарка с очила, вместо за това, което са намерили. Хора, радвайте се на намереното - животът има тенденцията да свършва, никой от нищо не е застрахован на този свят, тъй че отнасяйте се по-добре към ненамерилите и не ги ритайте по кокалчетата при всеки удобен случай, защото същото може да се случи и с вашите кокалчета в някакъв бъдещ момент. Това съобщение е било редактирано от Nepoznata на Вчера, 08:16 |
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 28/06/2022, 09:09 |
![]() |
![]() |