![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Member
![]() ![]() Група: Потребители
Съобщения: 12
Регистриран: 02/08/2020
Потребител # 609
![]() |
Здравейте! Аз съм жена на 32 години и искам да споделя за едно мое увлечение. От скоро пазарувам от едно място за храни и ми се струва че продавачът ме харесва. Мисля си така, защото още първият път като пазарувах и после като отидох на следващия път, той вече знаеше какво купувам и с усмивка ми каза поръчката , без да чака аз да му кажа. Всичко това го каза , усмихвайки се многозначно
![]() |
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Member
Потребител # 609
![]() |
Напоследък пак ходя в това място за храни, и продавачът се шегува често с мен, относно продуктите които избирам, защото почти винаги купувам едно и също, и той ги знае и все подхвърля шеговито- " и това, и това... " . Мисля че това е ясен признак че флиртува и търси моето внимание. Вие как мислите? Бъзиците флирт ли са?Също така го долавям че тайно ме гледа, и щом засеча погледа му, си отмества погледа. Докато говорим често свежда поглед, особено като каже "и това и това" по отношение на поръчката, и аз кажа- "нали винаги това поръчвам "и той "да да' и веднага свежда поглед.Според вас това признаци на харесване ли са?
Това съобщение е било редактирано от woman_ на 10/02/2021, 20:05 |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 172
Регистриран: 07/04/2020
Потребител # 592
![]() |
Бъзиците флирт ли са?Също така го долавям че тайно ме гледа, и щом засеча погледа му, си отмества погледа. Докато говорим често свежда поглед, особено като каже "и това и това" по отношение на поръчката, и аз кажа- "нали винаги това поръчвам "и той "да да' и веднага свежда поглед.Според вас това признаци на харесване ли са? Бъзиците не са флирт...ама някои просто не могат да флиртуват. И това не са "признаци на харесване", а признаци на срамежлива натура, което просто не исках да напиша, че е срам, макар и натурален....но като че ли сте сродни души ![]() Въпросът май опира до това, кой ще бъде първ, или първи...остави го на мъжете, поне в това... Това съобщение е било редактирано от ByBa на 12/02/2021, 18:14 -------------------- Полицай спира квантов физик.
- Господине, вие знаете ли с каква скорост се движехте? - Не, но затова точно зная къде се намирам... :-) |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Member
Потребител # 609
![]() |
Бъзиците не са флирт...ама някои просто не могат да флиртуват. И това не са "признаци на харесване", а признаци на срамежлива натура, което просто не исках да напиша, че е срам, макар и натурален....но като че ли сте сродни души ![]() Въпросът май опира до това, кой ще бъде първ, или първи...остави го на мъжете, поне в това... "И това не са "признаци на харесване", а признаци на срамежлива натура"- как не са признаци на харесване, дотук ме убеждавахте че човека ме харесва и си пада по мен, сега не, незнам вече какво да си мисля ![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 377
Регистриран: 01/11/2019
Потребител # 556
![]() |
"И това не са "признаци на харесване", а признаци на срамежлива натура"- как не са признаци на харесване, дотук ме убеждавахте че човека ме харесва и си пада по мен, сега не, незнам вече какво да си мисля ![]() Ако беше на 22, да те посъветваме нещо, но на 32 - има сериозен проблем, който със съвети не се оправя. "Стара" жена си - вземи се в ръце! |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Member
Потребител # 609
![]() |
Ооооо, направо съм престаряла
![]() За пореден път се убеждавам ,че този форум не е подходящо място, човек да търси съвет за каквото и да е!! Това съобщение е било редактирано от woman_ на 13/02/2021, 15:01 |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 2 165
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 19
![]() |
За пореден път се убеждавам ,че този форум не е подходящо място, човек да търси съвет за каквото и да е!! Как точно се убеди в това? Дадох ти конкретен съвет. Както се разбира, игнорираш го напълно. Значи това, което търсиш, не е съвет. Тогава ни насочи какво именно очакваш от нас: - Утешителни думи? - Някой да се ангажира лично да посети магазина и да се прояви като сватовник? - Нещо друго? Иначе излиза, че и тук, както и в магазина, само се въртиш в кръг и ни приемаш, ни предаваш. Пазаруваш там вече цяла година, а картината не се променя. С този човек вече отдавна се познавате. Как досега не разменихте няколко думи като при случайна среща на познати. За каквото и да, за времето, за ковид, за това, че човекът се е подстригал, за стоките в магазина... Никога ли не си разговаряла с мъже? А жени разговаряш ли? Ако разговаряш с жени и в магазина те обслужваше жена-продавачка, какво щеше да й кажеш? Същото можеш да кажеш и на продавача, няма разлика. Не е нужно да подготвяш специални речи, само защото е мъж. Това съобщение е било редактирано от Shade на 13/02/2021, 19:33 -------------------- Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
- |
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 04/03/2021, 10:48 |
![]() |
![]() |