![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Плетачка на дантели
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 305
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 15
![]() |
Лято, жеги, някои си губят апетита, други го намираме
![]() Днес се чудих какво да правя с една кайма. Запържих я с лук, чушка и домат, риган и чер пипер. Наредих шайби патладжан в тавичка, отгоре каймата, върху нея още шайби патладжан и малко доматено пюре. Опекох половин час и залях отгоре с разбито яйце, кисело мляко и чесън. Довърших с горно печене и си облизах пръстите! Давайте вашите гозби! Обикновено не си готвя, но може да ме вдъхновите ![]() |
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 1 196
Потребител # 17
![]() |
Довърших с горно печене и си облизах пръстите! Да хвърлиш толкова труд само за едно облизване ![]() Та ти можеш да си ги оближеш и без нищо да правиш ![]() Кви жени имало ![]() Аз нищо не правя, но моят приятел се пробва да прави ![]() Свари яйца, обели ги, разреже ги и им тури зехтин и сирене, добавим по два кремвиша и готово. Аз обаче хвана та натроша на ситно яйцата и сиренето, омешам ги като за Прасе и ми идеално. Направо си изяждам вилицата ![]() Сега пак е сварил яйца, ама няма кой да ми ги обели, пък и гледам да не почна да кудкудякам от толко яйца ![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Плетачка на дантели
Съобщения: 305
Потребител # 15
![]() |
Залей ги с кисело мляко и шунка на ситно.
Или ги напълни: Смесваш жълтъците с риба тон, краставичка, майонеза. Пълниш половинките белтъци и отгоре слагаш маслинки или печена чушка. |
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 06/12/2019, 12:13 |
![]() |
![]() |