![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Newbie
![]() Група: Новобранци
Съобщения: 1
Регистриран: 18/02/2018
Потребител # 377
![]() |
Здравейте, нов съм във форума и ако не съм задал въпроса правилно ме поправяйте и питайте, за да доуточнявам. Идеята ми е browser игра тип Bitefight. Приемам всякакви предложения за изработка на подобна игра. Искам и мнения според вас колко би ми струвало, колко струва(според вас) направата на Bitefight. Пример: За да се направи Bitefight ще струва 2000лв за рисуване на герои....., 3000лв за писане на код....
|
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Шеф на водопад
![]() ![]() ![]() Група: Администратори
Съобщения: 1 113
Регистриран: 17/03/2017
Потребител # 1
![]() |
Писането на софтуер бавен процес. Това са много заплати. Един реален бюджет е около от около 6 месеца до 12 месеца с минимум 2-ма, а по-скоро 3-ма програмисти и графични дизайнери.
3 000 лв по 3-ма по 6 месеца = 54 000 лв. За 12 месеца - 108 000 лв. Това е при положение, че има точно и конкретно разписано задание. -------------------- Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети. |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Administrators
Съобщения: 465
Регистриран: 20/03/2017
Потребител # 4
![]() |
За 17 лв./час едва ли способен програмист ще се намери
![]() -------------------- |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Шеф на водопад
![]() ![]() ![]() Група: Администратори
Съобщения: 1 113
Регистриран: 17/03/2017
Потребител # 1
![]() |
Способен - трудно, да. Но пък има студенти-ентусиасти, които биха работили и за по-малко. Просто няма да се случат нещата за 6-12 месеца, а по-скоро за 12-24 месеца.
Има и евтина работна ръка в Индия, но пък с индийците много трудно се работи. Комуникационния проблем е огромен. -------------------- Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети. |
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 23/04/2018, 15:34 |
![]() |
![]() |