![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 171
Регистриран: 07/04/2020
Потребител # 592
![]() |
обичайната поговорка, която рефлектира от
ВИНО ... Само не започвайте с ...ин вино веритас... ПодСказка: Думата я няма в поговорката, но се подразбира... ;-) -------------------- силово поле за плот на масата...с райската ябълка :-)....ама масата не като физична...кво там - свойство, величина или нещо друго,
а масата за ядене |
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 1 802
Регистриран: 02/06/2017
От: Варна Потребител # 45
![]() |
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 1 958
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 32
![]() |
Първата чашка е за здраве, втората за радост, а третата за лудост. Тц,тц,тц.... Пак пропускаш важни факти!!!!! Виж, какъв жокер даде момичето, един ден преди да се произнесеш: "и поговорката съдържа САМО три думи..." ![]() -------------------- "Разни хора, разни идеали."
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() |
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 592
![]() |
Некоректно го е дала, затова не съм го видял. Все пак благодаря за инфото. Аз го дадох...в последствие...като разбрах...колко сте умни тука... ...е, щях да използвам и друга дума, но все пак има мъдератори тука... демек мъдри хора тук де да не сте ме разбрали погрешно ![]() -------------------- силово поле за плот на масата...с райската ябълка :-)....ама масата не като физична...кво там - свойство, величина или нещо друго,
а масата за ядене |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() |
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 9 115
Регистриран: 09/06/2017
Потребител # 89
![]() |
Такива умници сме, че пишем "впоследствие" слято. Ма кък? Не се ли пише слято? Тук казват, че е слято ![]() -------------------- |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() |
Ма кък? Не се ли пише слято? Тук казват, че е слято ![]() Слято се пише разбира се. Само че ти не го пишеш така. Провери как си го написал. |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 89
![]() |
Слято се пише разбира се. Само че ти не го пишеш така. Провери как си го написал. Проверих. Не ми е в речника. ![]() Пп По принцип граматиката и по точно знанието и, не е гаранция за разум. Той има много страни. Това съобщение е било редактирано от trаnsalp на Вчера, 22:29 -------------------- |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 592
![]() |
А ти няма ли малко да се напънеш да дадеш отговор на въпросъ ми, без да анал.изираш грамататиката ми?
Не че нещо, но аз винаги съм обърквала думите с б - като в междуВпрочем...приеми, че просто съм си мислела за съюзната частичка или просто не мисля чак толкова върху граматическия си право-писсс :-) -------------------- силово поле за плот на масата...с райската ябълка :-)....ама масата не като физична...кво там - свойство, величина или нещо друго,
а масата за ядене |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 89
![]() |
А ти няма ли малко да се напънеш да дадеш отговор на въпросъ ми, без да анал.изираш грамататиката ми? Не че нещо, но аз винаги съм обърквала думите с б - като в междуВпрочем...приеми, че просто съм си мислела за съюзната частичка или просто не мисля чак толкова върху граматическия си право-писсс :-) Не знаех, че анализирам граматиката ти. Мислех, че говоря с Радио Ереван. Попадна ми коментарът му, без да знам /а и не ме интересува/ конкретно кой и как пише. Принципно коментирах думата. Никак не се интересувам от граматика /освен моята/. Нито бих направил забележка на някой. Интересува ме логиката, свързаността на нещата. Ммм... в този смисъл, как свърза, че коментирам теб и граматиката ти? Колкото до въпросът ти по темата, никак не знам, но вадя пищова и стрелям - "От пияния и лудия бяга" Това съобщение е било редактирано от trаnsalp на Днес, 12:56 -------------------- |
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 01/03/2021, 16:11 |
![]() |
![]() |