![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 245
Регистриран: 18/07/2021
Потребител # 668
![]() |
Така, имам две интересуващи ме предолжения вече - мъж на моята възраст и мъж с 8-9 години по-малък от мене и двамата ми казват, че много им харесвам и на мен са ми що-годе симпатични и двамата. Искам да се запитам - а има ли нужда да избирам!?
![]() ![]() Това съобщение е било редактирано от Nepoznata на 10/04/2022, 19:49 -------------------- [b][color="
|
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 1 083
Регистриран: 03/01/2022
Потребител # 705
![]() |
Така, имам две интересуващи ме предолжения вече - мъж на моята възраст и мъж с 8-9 години по-малък от мене и двамата ми казват, че много им харесвам и на мен са ми що-годе симпатични и двамата. Искам да се запитам - а има ли нужда да избирам!? ![]() ![]() Предлагам ти се, млад, красив, умен, богат, забавен, ама нервен съм беее.., сприхав, осем пъти женен, седем пъти развеждан, и все те са виновни. ![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 668
![]() |
Предлагам ти се, млад, красив, умен, богат, забавен, ама нервен съм беее.., сприхав, осем пъти женен, седем пъти развеждан, и все те са виновни. ![]() Да, бе млад, Шейд се похвали, че е на 60, Гло на 50, ти сигурно си на възраст някъде между двамата ![]() ![]() Това съобщение е било редактирано от Nepoznata на 04/08/2022, 10:11 -------------------- [b][color="
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 5 944
Регистриран: 27/11/2017
Потребител # 290
![]() |
Да, бе млад, Шейд се похвали, че е на 60, Гло на 50, ти сигурно си на възраст някъде между двамата ![]() ![]() Шейд от поне десет години все е на 60. Познай колко трябва да му вярваш. -------------------- „Твърдия по дух Ти пазиш в съвършен мир, защото на Тебе се уповава” (Исая 26:3).
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() видна мотика
![]() ![]() ![]() Група: Administrators
Съобщения: 2 581
Регистриран: 19/03/2017
Потребител # 3
![]() |
Шейд от поне десет години все е на 60. Познай колко трябва да му вярваш. И кво, аз от 15 години съм на 83. Ти не знаеш как работят форумите ли? -------------------- I'm sarcastic and have a smartass attitude. It's a natural defense against drama, bullshit and stupidity.
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 5 944
Регистриран: 27/11/2017
Потребител # 290
![]() |
И кво, аз от 15 години съм на 83. Ти не знаеш как работят форумите ли? Знам, разбира се. Затова го казах. Но преди години вярвах на повечето неща, които се пишеха. -------------------- „Твърдия по дух Ти пазиш в съвършен мир, защото на Тебе се уповава” (Исая 26:3).
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 4 866
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 19
![]() |
Знам, разбира се. Затова го казах. Но преди години вярвах на повечето неща, които се пишеха. Ха-ха-ха! Значи при горното ти изказване следва да приемем, че вече не вярваш в неща, които някой си пише? Да, в такъв случай придобиваме ясна представа какво е било преди години... ![]() -------------------- Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
- |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 668
![]() |
Ха-ха-ха! Значи при горното ти изказване следва да приемем, че вече не вярваш в неща, които някой си пише? Да, в такъв случай придобиваме ясна представа какво е било преди години... ![]() Трудно се живее така - на никой за нищо да не вярваш, да се съмняваш във всичко и вечно под вола да търсиш теле. ![]() Логичен е въпросът - ако един човек на никого не вярва, дали изобщо вярва на себе си!? ![]() ![]() Това съобщение е било редактирано от Nepoznata на Вчера, 08:00 -------------------- [b][color="
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Потребител # 19
![]() |
...ако един човек на никого не вярва, дали той самият не е склонен да лъже и затова се съмнява, че и всички останали са като него!? ![]() Кой знае дали разсъждаваш, но не може да се отрече как яко забавляваш с тези "философски" празнословия. А като поставяш въпрос за простотии, развлекателно би било да си припомниш собствените си изразни средства, когато си решила да си връщаш. Като на опериран от сетивото, което дава представа, че инфантилното "връщане" само предизвиква смях. ![]() -------------------- Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
- |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 668
![]() |
А като поставяш въпрос за простотии, развлекателно би било да си припомниш собствените си изразни средства, когато си решила да си връщаш. Като на опериран от сетивото, което дава представа, че инфантилното "връщане" само предизвиква смях. ![]() Преди време братовчедка ми преживя спонтанен аборт, аз водена от най-добри чувства и с цел да я успокоя, взех, че й казах "Е, нищо де, ще си имате друго дете", тя нищо не каза, но ме погледна някак странно. След няколко години аз бях в бърза помощ в едно американско градче и една лекарка гъркиня ми каза абсолютно същите думи: "Е, нищо де, ще си имате друго дете", каза го добронамерено с цел да ми помогне, а на мен ми идеше да я удуша, защото аз в онзи момент не исках друго, исках си онова. Така действа кармата, получаваш си това, което си сял, във време, когато не предполагаш и от човек, от който не предполагаш. И тя няма нищо общо с наказанието, съществува вероятно, за да ни научи да виждаме света по-цялостно и пълно, а не само от собствената си камбанария. Всички сме подвластни на този закон, независимо дали вярваме в него или не. Всеки ежедневно сее и в бъдеще - близко или далечно - ще жъне това, което е посял. Така, че не, не си връщам, единствено и само си изразявам мислите. ![]() Това съобщение е било редактирано от Nepoznata на Вчера, 09:34
Прикачени файлове
-------------------- [b][color="
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Потребител # 19
![]() |
Преди време братовчедка ми преживя спонтанен аборт, аз водена от най-добри чувства и с цел да я успокоя, взех, че й казах "Е, нищо де, ще си имате друго дете", тя нищо не каза, но ме погледна някак странно. След няколко години аз бях в бърза помощ в едно американско градче и една лекарка гъркиня ми каза абсолютно същите думи: "Е, нищо де, ще си имате друго дете", каза го добронамерено с цел да ми помогне, а на мен ми идеше да я удуша, защото аз в онзи момент не исках друго, исках си онова. Така действа кармата, получаваш си това, което си сял, във време, когато не предполагаш и от човек, от който не предполагаш. И тя няма нищо общо с наказанието, съществува вероятно, за да ни научи да виждаме света по-цялостно и пълно, а не само от собствената си камбанария. Всички сме подвластни на този закон, независимо дали вярваме в него или не. Всеки ежедневно сее и в бъдеще - близко или далечно - ще жъне това, което е посял. Така, че не, не си връщам, единствено и само си изразявам мислите. ![]() Среден пръст, а? Много изискано като продължение на пледоарията в незрял религиозен стил с притчи от рода "Една баба казала". Фокусирана в подробно говорене за себе си с обяснения. Които надали интересуват някого, светът не се върти около теб. ![]() И всичко това за самоубеждаване как не си била връщала, понеже си била пазела кармата чиста. Лесно може да се да извади от форума списъка с използваните от теб грубиянски думи. От години. При несъгласие с опонента. С които усърдно си цапаш кармата. Като някакъв пъпчив подрастващ пубер. ![]() Опомни се, смири се! Дори нещо да не ти харесва, от теб се очаква смиреност и обръщане на другата буза. В противен случай Той ще се отвърне от теб и да не описвам какво следва от това, че ще загубиш и съня си. Така че правилното действие е веднага да се посветиш на постоянни и продължителни пост и молитва, та белким успееш да измолиш опрощение за греховете си. ![]() -------------------- Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
- |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Потребител # 668
![]() |
Среден пръст, а? Много изискано като продължение на пледоарията в незрял религиозен стил с притчи от рода "Една баба казала". Фокусирана в подробно говорене за себе си с обяснения. Които надали интересуват някого, светът не се върти около теб. ![]() И всичко това за самоубеждаване как не си била връщала, понеже си била пазела кармата чиста. Лесно може да се да извади от форума списъка с използваните от теб грубиянски думи. От години. При несъгласие с опонента. С които усърдно си цапаш кармата. Като някакъв пъпчив подрастващ пубер. ![]() Опомни се, смири се! Дори нещо да не ти харесва, от теб се очаква смиреност и обръщане на другата буза. В противен случай Той ще се отвърне от теб и да не описвам какво следва от това, че ще загубиш и съня си. Така че правилното действие е веднага да се посветиш на постоянни и продължителни пост и молитва, та белким успееш да измолиш опрощение за греховете си. ![]() Опитах се да ти обясня как действат духовните закони, не ме разбра. В крайна сметка човек няма как да спаси целия свят, оправяйте се. ![]() Това съобщение е било редактирано от Nepoznata на Днес, 07:36 -------------------- [b][color="
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Потребител # 19
![]() |
Опитах се да ти обясня как действат духовните закони, не ме разбра. В крайна сметка човек няма как да спаси целия свят, оправяйте се. ![]() Някой друг е онзи, дето не разбира. ![]() Но иначе си забавна. Та да повторя, дано успееш да вденеш поне малко: 1. Разтеглените празни несъществени обяснения в стил "Мара подробната", които в общия случай не представляват интерес за никого, запази за Х-фор. Само там аудиторията се вълнува и активизира от наивни обобщения като "Вчера срещнах един познат, който ми каза, че еди-какво-си му се случило. Следователно така става, така стоят нещата в живота!", като в отговор се чува "Аууу, вълнуващо! Но е така! Така е! Така е! И в Библията го пише!", следва библейски цитат с "компетентно" тълкование. 2. Посъветвах те да се смириш, да не заплашваш как някой щял да плаща лоша карма и да не пускаш неморални картинки, показващи среден пръст. Защото Огненото езеро ти е в кърпа вързано. А животът тук и сега е без голямо значение. Само Вечният живот на умрелите е важен. С оглед на което твое задължение е да обичаш враговете си, да се молиш за тях и да подлагаш и другата си буза. Но понеже, както правилно отбелязваш, не можеш да спасиш всички свои врагове по целия свят, оправяй се сама. Не, не става въпрос за маструбиране, става дума за усърдни пост и молитва, насочени към омилостивяване на милостивия и любящ Бог, с надежда да спаси душата ти. Опичай си акъла! ![]() -------------------- Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
- |
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 07/08/2022, 21:39 |
![]() |
![]() |