![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Плетачка на дантели
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 305
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 15
![]() |
Лято, жеги, някои си губят апетита, други го намираме
![]() Днес се чудих какво да правя с една кайма. Запържих я с лук, чушка и домат, риган и чер пипер. Наредих шайби патладжан в тавичка, отгоре каймата, върху нея още шайби патладжан и малко доматено пюре. Опекох половин час и залях отгоре с разбито яйце, кисело мляко и чесън. Довърших с горно печене и си облизах пръстите! Давайте вашите гозби! Обикновено не си готвя, но може да ме вдъхновите ![]() |
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 672
От: France Потребител # 36
![]() |
Демек, направила си мусака с падладжан, но скоростна
![]() -------------------- "Когато задуха вятърът на промяната, глупакът строи стена за да си направи зАвет, а умният строи вятърна мелница"
стара китайска мъдрост |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() ветеранченценце
Съобщения: 395
Потребител # 9
![]() |
Аз я правя още по-скоростно, и патладжанената, и картофената, и вегетарианската, без никакво запържване и предварителни топлинни обработки. Просто всички продукти, нарязани на малки кубчета ги разбърквам в тавата /+ олио, малко вода или вино, подправки.../ и бум фъфурната за печене, бъркат се 1-2 пъти /задължително/ и после заливка. -------------------- Съкращавайте фразите до размера на мисъл! (М. Вайсберг)
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 2 229
Регистриран: 08/06/2017
Потребител # 81
![]() |
Вий сте луди... или още се много влюбени. През лятото, посред жегите — фурна... Абе накрая ще върнете летните кухни на мода, та да не товарите климатиците излишно, ама де да видим кога и кой ще ги пробута като нова мода. Всъщност имам една идея за много скъпа лятна кухня.
![]() |
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 06/12/2019, 22:05 |
![]() |
![]() |