![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() видна мотика
![]() ![]() ![]() Група: Administrators
Съобщения: 2 452
Регистриран: 19/03/2017
Потребител # 3
![]() |
От средата на май екипът захранва газова турбина (само след леки модификации) изцяло с водород. Това ли беше, което чакахме? И какви ще са следващите стъпки?
https://www.innovationnewsnetwork.com/gas-t...-as-fuel/22229/ -------------------- I'm sarcastic and have a smartass attitude. It's a natural defense against drama, bullshit and stupidity.
|
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 860
Регистриран: 03/01/2022
Потребител # 705
![]() |
Някой умен, като теб, ми обясни, в кви съдове се съхранява, придвижва водорода, след като минава през кристалната решетка на металите ?
Инак, имах клиент, който ме придърпа, и сякаш височайша тайна ми каза, как с некой гениален химик, правят водород от вода, и видиш ли 8 атмосфери водород в бидон направили. Пич ! ти съзнаваш ли, кой под ред Менделеев пред теб стои ? Да отнемеш кислород от съединение, се нарича редукция. Редуктор ще получиш, влагайки повече енергия, отколкото ще добиеш. Ти, знаеш ли, как се ебе, млада, красива 28 годишна жена, женена при това ? Ако сумираш всички рискове, застраховки, енергия....По добре си направи ина чикия ! ![]() Това съобщение е било редактирано от Quaker between your quarks на 26/06/2022, 17:13 |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 5 647
Регистриран: 08/06/2017
Потребител # 81
![]() |
Техниката е полезно нещо, обаче сметките са за файдата накрая, ама измерена в спечелени пари. Може да ползват някаква енергия, дето е по-евтинака от сегашната, или да оползотворяват някаква отпадъчна енергия. Дори да им излиза по-скъпо, пак има начин да си изкара парите технологията, въпреки че е по-скъпа и опасна от класическите. Аз имам лека кола, за да ми е по-евтин и удобен (и приятен) градския транспорт, такситата и кираджиите с камиончетата.
![]() -------------------- "Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 28/06/2022, 08:00 |
![]() |
![]() |