![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Плямпало, ама се не трае!
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 1 422
Регистриран: 02/06/2017
От: Зона 51 Потребител # 51
![]() |
Гледах Deadpool 2 (2018).
![]() Преди това обаче изгледах отново първия филм Deadpool (2016), за да си припомня откъде тръгна цялата тази откачена история. И вторият филм е луд като първия. ![]() В Deadpool 2 има много кръв, цинизми, откъснати крайници, цинизми, смърт, цинизми, приятелство, цинизми, любов и още цинизми. Имаше и яки мадами! ![]() Много ме изкефи и саундтрака на филма. Pat Benatar - We Belong Cher - If I Could Turn Back Time a-ha - Take On Me Dolly Parton - 9 To 5 SKRILLEX - Bangarang feat. Sirah Обичам да слушам дъбстеп! ![]() Препоръчвам филма на всички маниаци на комикси, екшъни и мръсотии на килограм. -------------------- |
![]() |
![]() ![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Плямпало, ама се не трае!
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 1 422
Регистриран: 02/06/2017
От: Зона 51 Потребител # 51
![]() |
Overboard / Зад борда (2018)
Тази вечер гледах един много забавен филм. ![]() Не го бях гледал преди и всеки миг от него ми беше адски смешен. Главният герой - богаташ и пейбой, падна от яхтата си, изгуби паметта си и се озова сам и гол на плаж. После една прогонена от него чистачка си го припозна и го излъга, че е нейн мъж и баща на трите й деца. Човекът премина през какви ли не перипетии, докато разбере кой е всъщност. Филмът е толкова хубав, че се смях с глас. ![]() Бащата на Леонардо се опита да го подкупи, за да се откаже от любовта си към измамничката и децата й. Това сякаш беше най-забавната част от филма. Филмът много ми хареса и ми беше много приятно да го гледам. Не знам как съм го пропуснал досега. ![]() Препоръчвам го на всички, които харесват романтични комедии, подходящи за цялото семейство. В главните роли бяха Евгенио Дербес (като Леонардо Монтенегро) и Ана Фарис (като Кейт Съливан). Ева Лонгория също участваше във филма, в ролята на най-добрата приятелка на Ана Фарис. И двете са супер яки мадами! ![]() Не съжалявам нито за миг, че го гледах. Даже ми се иска да го гледам пак. Обожавам комедии, особено когато са романтични и има любов в тях. Накрая щях да се разрева, толкова ми хареса финала. Пожелавам ви приятно гледане! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 16/01/2021, 20:53 |
![]() |
![]() |