![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Newbie
![]() Група: Новобранци
Съобщения: 1
Регистриран: 26/06/2022
Потребител # 741
![]() |
Привет хора,
Преди няколко дни си взех практическия изпит по кормуване кола автоматик. Категорията която ще получа ще е B78 и ще имам право да карам само автоматик. Въпроса ми дали може с тази категория мога да продължа нагоре в йерархията примерно C, D, DE, CE. Никъде в интернет не успях да намеря нещо по темата. |
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 865
Регистриран: 07/04/2020
Потребител # 592
![]() |
Привет хора, Преди няколко дни си взех практическия изпит по кормуване кола автоматик. Категорията която ще получа ще е B78 и ще имам право да карам само автоматик. Въпроса ми дали може с тази категория мога да продължа нагоре в йерархията примерно C, D, DE, CE. Никъде в интернет не успях да намеря нещо по темата. Абе винаги караш напред бе, ... нищо обаче не си споменал за категория М...аз имам М, ма не за мотор, а за мотопед...хм, кви бяха там след нея /буквата/ цифрите не си спомням вече... -------------------- The beginning of wisdom is to call things by their right names.
Chinese Proverb (from the book Design Language) |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 1 083
Регистриран: 03/01/2022
Потребител # 705
![]() |
Абе винаги караш напред бе, ... нищо обаче не си споменал за категория М...аз имам М, ма не за мотор, а за мотопед...хм, кви бяха там след нея /буквата/ цифрите не си спомням вече... Тва с моторите. Все се сещам,- вървят чистият, и мръсният, кой отива на баня ? Къпан да пише, другите миришат ! ![]() |
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 07/08/2022, 21:09 |
![]() |
![]() |