![]() |
![]() |
![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
![]() ![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 159
Регистриран: 18/07/2021
Потребител # 668
![]() |
Така, имам две интересуващи ме предолжения вече - мъж на моята възраст и мъж с 8-9 години по-малък от мене и двамата ми казват, че много им харесвам и на мен са ми що-годе симпатични и двамата. Искам да се запитам - а има ли нужда да избирам!?
![]() ![]() Това съобщение е било редактирано от Nepoznata на 10/04/2022, 19:49 -------------------- Всичко в този живот трябва да се прави със страст... Особено глупостите!!! (от интернет)
|
![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Member
![]() ![]() Група: Редовни потребители
Съобщения: 26
Регистриран: 18/10/2021
Потребител # 684
![]() |
щом има дилема, нито единия...
ако интригата тече още. ![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Съобщения: 4 534
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 19
![]() |
щом има дилема, нито единия... ако интригата тече още. ![]() Грешка! Kоято единствено би я довела до душевно раздвоение. ![]() Правилното е да ги подкара и двамата, та интригата да се оттече. -------------------- Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
- |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Member
Потребител # 684
![]() |
и това е опция!
![]() какви са твоите добродетели? ![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Потребител # 19
![]() |
какви са твоите добродетели? ![]() Нееднократно съм признавал, че най-голям добродетел е изключителната ми скромност, за която мога да говоря с часове. Но ако държиш да научиш за втория ми по големина (но не второ място) добродетел - само на лични. Да не стряскаме обществеността с разтърсващи разкрития на всеослушание. -------------------- Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
- |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Member
Потребител # 684
![]() |
ти наистина си удивително скромен
![]() ценно качество ![]() |
![]()
Копирай адреса:
|
|
Advanced Member
Съобщения: 159
Регистриран: 18/07/2021
Потребител # 668
![]() |
ти наистина си удивително скромен ![]() ценно качество ![]() Той, че е скромен, скромен е, ама дали е и обективен? ![]() -------------------- Всичко в този живот трябва да се прави със страст... Особено глупостите!!! (от интернет)
|
![]()
Копирай адреса:
|
|
![]() Advanced Member
Потребител # 19
![]() |
Той, че е скромен, скромен е, ама дали е и обективен? ![]() Обективно погледнато, скромността е само едно от многобройните ми положителни качества. -------------------- Things should be made as simple as possible, but not any simpler.
- |
![]() ![]() |
Олекотена версия | Сега е: 26/05/2022, 10:16 |
![]() |
![]() |