test
IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Ние и те
Thursday Next
коментар 23/06/2017, 18:34
Копирай адреса: #1

видна мотика
Група: Administrators
Съобщения: 4 029
Регистриран: 19/03/2017
Потребител # 3

От много време наблюдавам тази страст към разделянето на "наши" и "ваши" у нас, това вечно дробене - два синода, две мюфтийства, двайспет безенесета ... Сещате се. Гледам от доста време и форуми, групи разни из Фейса, и там същата работа. Само да се появи някакъв повод, независимо какъв, мигом се оформят два лагера и търкалът почва. Независимо дали става дума за кемтрейлс, Крисия или кюфтета без лук. Не искам да се връщам назад в най-новата ни история и да търся събитието или събитията, сложили начало на този феномен. Ще ми се да вметна само, че от година насам, откак излязоха резултатите от референдума за Брекзит, наблюдавам същото противопоставяне и изостряне на тона сред британците, които следя по разните медии.

Не виждам до момента какво добро е произлязло от това. Но забелязвам, че и тука дебютирахме с една много сериозна буря в чаша вода. В няколко чаши вода, щото те все се препълваха и трябваше да удряме катанеца. Та по този повод ми се прищя да си направим един експеримент. Помислете и се опитайте да намерите по нещо общо между себе си и трима съфорумци. Няма значение кои са, даже е за предпочитане да са такива, с които се джафкате я за политика, я за религия, я за коли ... Опитайте и напишете, ще ми е много интересно, надявам се – и на вас. Започвам, да видите, че не боли:

1. Горският и аз мразим жегите.
2. Буитенландерът и аз обичаме бира.
3. Ганев и аз презираме клюкар(к)ите.

--------------------
I'm sarcastic and have a smartass attitude. It's a natural defense against drama, bullshit and stupidity.
Go to the top of the page
ЛС

Отговори в темата
- Thursday Next   Ние и те   23/06/2017, 18:34
|- - Thursday Next   Klabusterbeeren.   25/06/2017, 10:47
|- - D-rA   RE: Ние и те   24/06/2017, 22:46

Closed TopicStart new topic

Олекотена версия Сега е: 17/04/2026, 11:02