test
IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Отново на избори, какво очаквате?
lati1960
коментар 06/07/2021, 20:25
Копирай адреса: #1

Advanced Member
Група: Изгонени
Съобщения: 8 828
Регистриран: 20/04/2019
Потребител # 519

Отново на избори. Здравейте!
Това е положението. Пак ще гласуваме. Които искат. Вие ще гласувате ли? И, ако не е проблем, може да споделите за кого. Ако не, защо не? Аз лично, както на предния вот, се колебая между "Демократична България" и "Изправи се... ", още не съм решил. В никакъв случай няма да подкрепя ГЕРБ, БСП, ДПС и пишман "патриотите", гледаме им на тези сеира вече повече от 30 години. Това е статуквото. Не харесвам и Трифонов, но, очертава се партията му дори да изпревари тази на Борисов, което е добре, за промяната, която очакваме всички. Впрочем, ето последните прогнозни данни на социолозите, почти на всички са в този диапазон: https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika..._za_gerb_i_ima/
Моята прогноза е близка до техните. Преди предния вот бях също до реалните, с изключение тези на ИТН на Слави. Сега обаче вече е ясно, че тази партия ще е ракетата носител на промяната. Одобрявате ли това? Споделете какви са очакванията ви и за след изборите, ще има ли мнозинство и правителство, и кои ще го съставят? Въобще, кажете какво мислите по въпроса.

--------------------
Всичко, което прочетете по-горе, е само мнение.
Go to the top of the page
ЛС

Отговори в темата
- lati1960   Отново на избори   06/07/2021, 20:25

Closed TopicStart new topic

Олекотена версия Сега е: 31/05/2026, 19:34