test
IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Човешки отношения
29mСтараЗагора
коментар 04/07/2022, 07:56
Копирай адреса: #1

Advanced Member
Група: Редовни потребители
Съобщения: 267
Регистриран: 30/06/2017
Потребител # 126

Да си представим следната ситуация :
На един остров попадат 10 жени и 11 мъже . Островът е безлюден и няма никакви хора освен
тях.Оказва се , че трябва да останат на острова до края на живота си .Съответно те се
обвързват по двойки . Десетте жени се обвързват с десетте мъже . Обаче остава един мъж .
Единайстият.Пита се в задачата : Трябва ли този мъж да стои сам през целия си живот или
останалите трябва да направят компромис ?
И сега да усложним още малко задачата . От тези 10 жени и 10 мъже , половината от же-
ните се влюбват в един и същи човек . Първата двойка е най-щастлива , защото и двамата
са влюбени един в друг . Една от жените заема този мъж , в когото са влюбени останалите
половина .Какво се случва с останалите ?
Да ви кажа ли според мен какво се случва ? Останалите са поставени пред избора да
изживеят живота си сами или да приемат компромисен вариант.Съответно те приемат компро-
мисния вариянт.Обвързват се с другите мъже.
От казаното до тук : Един мъж би ли споделил жена си с още един мъж ? Една жена би ли
спала с двама мъже ? При такава ситуация ?
Второ : В живота има влюбени , когато има силна химия . И втора категория , когато
химията не е толкова голяма , но не може да се намери друг партньор .
Какво става тук с клишетата които всички сме чували : ''Ами те трябва да се харесат"
Хора дайте да погледнем трезво на нещата , какво в реалност се случва .
Островът е малка извадка от обществото . Защото на нас ни е много удобно да се скрием
зад огромното общество . Но какво става всъщност с всеки един човек от това общество?

Ако съм успял да прибавя дори една песъчинка към човешката еволюция , бих се гордял !
Go to the top of the page
ЛС

Отговори в темата
||- - Glo   кефиш ме, щи пусна   05/07/2022, 08:56
|- - Glo   мехехеее   26/07/2022, 06:08
||- - Hartmann   Потребчик, долу.   05/08/2022, 09:03
|||- - Hartmann   Потребчик, чиба.   05/08/2022, 09:32

Closed TopicStart new topic

Олекотена версия Сега е: 31/05/2026, 19:34