test
IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Защо трябва да се регистрирам отново
Silver
коментар 15/12/2017, 01:28
Копирай адреса: #1

Member
**
Група: Редовни потребители
Съобщения: 25
Регистриран: 14/12/2017
От: Бристол, UK/Плевен, BG
Потребител # 308

Хубава работа... Не бях влизал във форума от години, и аз не знам защо. От известно време известителя на нови имейли в абв пощата ми не работи и реших да видя не пише ли нещо из форума. Кликвам на иконата на форума- праща ме в пощата. Намерих го с гугъла, опитвам да се логна с данните си които не съм променял, не става. Забравена парола казва, че няма такъв потребител. Регистрирах се наново със същите си данни и ето го форума...същите играчи от едно време. Не, че бях много активен и тогава, ама четях... Бях и дърт потребител, сега новобранец с един пост... smile.gif
Та тук разбрах причината- форумът е ъпгрейднат в средата на годината, без да съм известен с имейл, а може да съм отпаднал още преди това за липса на активност нам си колко време...
Както и да е, коментирало ли се е някъде неработещия abv notifier?

PS.
-Забелязах и, че в контролния панел/личен профил, въведените данни не се запомнят при клик на "промяна профил", при ново отваряне там си е празно...
-Едно време под прозореца където пиша мнение в тема, преди да го постна имаше опция за имейл известяване при нов отговор. Сега не видях, дали става автоматично след като си писал?
-На първо четене не видях и от къде да се абонирам за известяване за тема, подфорум, форум...

Сори за лаишките въпроси, може би не е им тук мястото...

Това съобщение е било редактирано от Silver на 15/12/2017, 01:44
Go to the top of the page
ЛС

Отговори в темата
|- - Alexfield   Преместих.   15/12/2017, 10:18

Closed TopicStart new topic

Олекотена версия Сега е: 17/04/2026, 11:01