Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Добре ли тръгна .....Новата Година.....?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Mukaveev
Добре ли тръгна .....Новата Година.....?

c@t
Явно по празниците съм успяла да извадя някои инвестиции навреме (бях ги планувала преди половин година да текат по празниците) Тъй като моя приятел прави 1-годишна над-квалификация в която не работи. А цялата голяма фамилия разменя подаръци, та се уплаших да не фалирам.

Е, плюс-минус съм в нормата, но с нетърпение очаквам изпитите на половинката ми и новата му работа. v.gif hands.gif

Не се очертава почивка скоро. Може да летя сама за кратко, а може би не.
Ще бъде напрегната 2019 г, още от сега се вижда.

Lestr
Цитат(c@t @ 05/01/2019, 22:36) <{POST_SNAPBACK}>
Явно по празниците съм успяла да извадя някои инвестиции навреме (бях ги планувала преди половин година да текат по празниците) Тъй като моя приятел прави 1-годишна над-квалификация в която не работи. А цялата голяма фамилия разменя подаръци, та се уплаших да не фалирам.

Е, плюс-минус съм в нормата, но с нетърпение очаквам изпитите на половинката ми и новата му работа. v.gif hands.gif

Не се очертава почивка скоро. Може да летя сама за кратко, а може би не.
Ще бъде напрегната 2019 г, още от сега се вижда.

Аз пък съм непрекъснато в почивка.

Пенсионер съм.

След две седмици ще играя международен турнир по шахмат. За разнообразие...

Сега се забавлявам с двете внучки, вече легнаха, де.

На всеки да случва такова щастие!
c@t
Турнирите са супер, човек може да прекара 1-2 седмици само в турнир. Само отпуската да е повече, ако се планира и ваканция някъде sunbathing.gif

Къде ще е твоя? Ще трябва ли да живееш в друг град?

evanka
Кучето ни щеше да умре по Коледа.
Като видях каква физиономия направи ветеринарката....не ми се мисли. prashchai grigorii.gif
Нали съм практична, помолих мъжа да изкопае дупка в градината- да е готова.
Обаче не знам дали е законно да се погребват животни в хорските имоти. Трябвало да е на 35м от къща, но някои общини забранявали. Затова копахме скришом, да не ни видят съседите.
То пък кучето оживя и сега се оправя, останахме си с дупката. Дано не е лоша поличба.
evanka
Цитат(c@t @ 05/01/2019, 21:36) <{POST_SNAPBACK}>

Инвестирай в производители на военни артикули. Акциите им се утроиха за 10г. Тях не ги ловят злободневни сътресения на борсата, колкото повече нещастия има по Света, толкова по-скъпи стават те. Нашите борсови инвестиции са там, но защото ги дават евтино на мъжа ми. Иначе съм му забранила всякакво заиграване с борсата, защото няма абсолютно никакъв нюх.

c@t
Старата практика да се подаряват фирмени акции на служители като бонуси. Не бях се замисляла дали и в други държави е така w00tbrows.gif

п.п. Аз бях се уплашила, че моята половика в един момент (особено попразниците, когато харчим много) ще каже че са му свършили парите, а още не е приключил над-квалификацията си.

Ние имаме голям домакински оборот (приходи но и разноди), и реших да запълня разходите за декември от вложени пари, така че да остана поне константа или в плюс.

За края на 2019 се оформя голямо харчене. Тегля всичко до края на лятото и се надявам кредитните лихви да не експлодират. (покачването е ясно).

На немската борса в момента е пълна трагедия. В последните седмици само американските ценни книжа си заслужаваха. За 2019 не се очаква голям излишък, слизаме от гребена на вълната.
c@t
Ох, свиса ми се сърцето като чета/чуя такова нещо prashchai grigorii.gif
Добре че се е оправило милото куче happy_crying.gif hands.gif
В крайна сметка човек прави всичко възможно да имат добър живот и колкото е възможно по-дълъг.

Иначе е забранено да се погребват домашни животни в градината.
Lestr
Цитат(c@t @ 05/01/2019, 23:57) <{POST_SNAPBACK}>
Турнирите са супер, човек може да прекара 1-2 седмици само в турнир. Само отпуската да е повече, ако се планира и ваканция някъде sunbathing.gif

Къде ще е твоя? Ще трябва ли да живееш в друг град?

В Лясковец. До Горна Оряховица и Велико Търново.

Трябва да минавам Стара планина през Шипка. Дано да се оправи времето до 19-ти. В момента е минус 6 градуса и вали сняг.

Нормално за Иванов денsmile.gif
Lestr
Цитат(c@t @ 06/01/2019, 11:32) <{POST_SNAPBACK}>
Ох, свиса ми се сърцето като чета/чуя такова нещо prashchai grigorii.gif
Добре че се е оправило милото куче happy_crying.gif hands.gif
В крайна сметка човек прави всичко възможно да имат добър живот и колкото е възможно по-дълъг.

Иначе е забранено да се погребват домашни животни в градината.

Имах голямо куче, кавказка овчарка. 80 кг.

Умря на 14 години. Извиках един циганин, който ми дължеше пари да го погребе някъде извън града.

Повече никога няма да гледам голямо куче.
Thursday Next
Много добре. Малко шампанско, малко малиново парфе, тези три неща ... Работата почва лежерно, за да не се претоваря след дългата коледна ваканция. sunbathing.gif
evanka
Цитат(Lestr @ 06/01/2019, 10:49) <{POST_SNAPBACK}>
Имах голямо куче, кавказка овчарка. 80 кг.

Умря на 14 години. Извиках един циганин, който ми дължеше пари да го погребе някъде извън града.

Повече никога няма да гледам голямо куче.

Защо не искаш голямо куче?
Нашето е бретон шпаньол - 20 кг и пак ми се вижда голямшко. Но по-дребните не приличат много на кучета.
Не знам дали ветеринарите няма да го потърсят ако им изчезне от погледа и да направят проблем ако го скрием в градината.
Че те тук кучетата са по- следени и от хората.
Ако пълнолетен човек изчезне, хич не се занимават, но за куче -разпитват.
Alexfield
Зорлем да вършиш тъпотии и да караш мъжа си да прави незаконни работи...
Само една дума: екарисаж.
Нищо повече няма да кажа, че само псувни и други обиди ми идват на ум. navikvane.gif
New
Добре тръгна.
Как е при теб?
c@t
Имало е добър живот и е достигнало дълбока старост.

Хората сме различни, аз бих го занесла лично за погребението prashchai grigorii.gif
wal
Можеше и по - добре!!Очакванията ми бяха други.
evanka
Цитат(Alexfield @ 06/01/2019, 15:17) <{POST_SNAPBACK}>

Мъжа ми не иска такъв вариант, иска си кучето възможно най-цяло. animatedwink.gif
Alexfield
- Прасчо?
- Да, Пух?
- Нищо! Радвам се, че те има, защото киселото зеле е станало.
Lestr
Цитат(Alexfield @ 06/01/2019, 16:17) <{POST_SNAPBACK}>
Зорлем да вършиш тъпотии и да караш мъжа си да прави незаконни работи...
Нищо повече няма да кажа, че само псувни и други обиди ми идват на ум. navikvane.gif

Колко си скромен!

Пример за администратор. Поклон!
The_Purifier
Добре тръгна, но по-важно е как ще завърши. Трябва да гледаме в перспектива. Честит Йордановден на всички.
Alexfield
Да! Честит имен ден на Макарена!
D-rA
Да, електронните винетки са гипс sunbathing.gif Щели да наказват фирмата изпълнител, ама трябва да бъде наказани избиращите фирмата изпълнител wavetowel2.gif
D-rA
Да ни е честит Данчо и да носи здраве с богоявленски кръст! sunbathing.gif
Макарена
Много благодаря! gepi.gif cheers1.gif
krem-karamel
Сетих се за "Гробище за домашни любимци" и настръхнах.

Радвам се, че кучето ви е оздравяло. Преди много, много време, погребахме нашето в парка, в една горичка, където няма пътеки за хората. Вероятно не сме постъпили добре, но тогава така сме преценили. После ходихме да си поплакваме там.

Lestr
Цитат(c@t @ 06/01/2019, 17:20) <{POST_SNAPBACK}>
Имало е добър живот и е достигнало дълбока старост.

Хората сме различни, аз бих го занесла лично за погребението prashchai grigorii.gif

Имахме и сиамка. И тя живя 14 години. Умря на пантофите на жена ми.

Голяма трагедия беше.

Погребах я лично с надгробна тротоарна плочка.
evanka
Цитат(krem-karamel @ 07/01/2019, 11:12) <{POST_SNAPBACK}>
Сетих се за "Гробище за домашни любимци" и настръхнах.

Радвам се, че кучето ви е оздравяло. Преди много, много време, погребахме нашето в парка, в една горичка, където няма пътеки за хората. Вероятно не сме постъпили добре, но тогава така сме преценили. После ходихме да си поплакваме там.

heart.gif

И мен малко ме е шубе да знам че е в градината. Като в хорър.
Питето
При вас нямате ли гробища за домашни любимци?
Тиара
Мани не питай!
Вместо да пръсна луди пари за кеф, аз се разсипах от ходене по лекари и изглежда ще се окаже, че имам алергия към боя за коса, та ще ми иде гиздосията на кино. sad.gif
evanka
Цитат(Питето @ 07/01/2019, 17:09) <{POST_SNAPBACK}>
При вас нямате ли гробища за домашни любимци?

Има, но са по-скъпи и от човешките, пък и не ни се иска да е някъде далече от нас... Абе, луда работа
rocco_george
Може да се каже-добре.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.