Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нов главен прокурор!
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
biggeorge
От известно време гледайки новините забелязвам все едно и също лице да се мярка на екрана на телевизора.
Започнах да търся информация в Интернет за избора на нов главен прокурор и попаднах на една интересна статия:
Догодина - нов главен прокурор и 10 млрд. лв.
След като я прочетох ми стана ясно защо виждам този човек отново и отново.

Иван Гешев беше прокурор по делото за КТБ, което сигурно ще приключи с оправдателна присъда около 2035 г. no.gif
Забелязва се как в последните месеци всяка акция на прокуратурата се отразява активно по медиите и във всеки репортаж може да се види лицето на заместник главния прокурор Иван Гешев.
Преди пред камерите излизаше говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова, но сега никаква я няма.
Вижда се само физиономията на Иван Гешев и то месеци преди да започне процедурата по избор на нов главен прокурор.
При всеки репортаж си личи колко е агресивен и изпълнен с омраза.
Направо не ми се мисли какво ще стане, ако той заеме поста на главния прокурор - сигурно ще коли и ще беси, както и комунистите не са го правили. strah.gif
Иначе ефект от работата му няма, защото нито една негова акция не е завършила с осъдителна присъда.
Точно обратното - задържаните ги освобождават, защото прокуратурата не може да представи доказателства за извършени от тях престъпления.
Остава да видим дали с помощта на Иван Гешев прокуратурата ще се превърне в наказателна бригада срещу инакомислещите и дали със съдействието на ДАНС и КПКОНПИ цялата опозиция ще бъде разчистена от политическата сцена?!?
Така българските Уго Чавес и Мадуро ще могат да си управляват на спокойствие.
Най-важното обаче за българският Уго Чавес е да внимава да не бъде отровен от българския Мадуро, както се случи с истинските Уго Чавес и Мадуро във Венецуела.
После българския Мадуро ще обвини Русия, че е пратила агент-отровител.
Да се чуди човек кое е по-лесно - агент от чужда държава да отрови някой политик или този, който яде и пие до него да го направи?!? dry.gif
В статията обаче са допуснали една фактологична грешка - цената за построяването на АЕЦ "Белене" не е 17 милиарда лева, а 4,5 милиарда лева.
Ако имахме главен прокурор, който си върши работата той щеше да разследва защо АЕЦ "Белене" струва четири пъти повече от реалната си цена и в чии джоб ще отидат тези допълнителни пари.
Само че нямаме и няма и да имаме главен прокурор, който да си свърши работата както трябва!
От статията се разбира, че през 2019 г. ще се решава колко пари от еврофондовете ще се откраднат от хора близки до управляващите.
Така гербаджиите ще станат още по-богати, а българския народ ще стане още по-беден! clap3.gif
Да живее новото БКП (ГЕРБ)!
Да живее новия главен прокурор (Иван Гешев)!
Да живее народно-демократична, християн-консервативна, национал-социалистическа ре(с)публика България! ph34r.gif

П.п.: Според вас кой ще бъде избран за нов главен прокурор?
Напишете вашето предположение и да видим кой ще отгатне името му!
Голямата награда за позналия ще е от 3 до 5 години в Централния софийски затвор. a4dff7b7.gif
Mukaveev
И кой ти каза , че е толко ? ....4,5 милиарда лева.
New

Цитат
Така гербаджиите ще станат още по-богати, а българския народ ще стане още по-беден! clap3.gif

Гербаджиите са част от българския народ, така че всъщност част от народа забогатява.
Онуфри
Цитат(biggeorge @ 05/03/2019, 14:46) <{POST_SNAPBACK}>
…..П.п.: Според вас кой ще бъде избран за нов главен прокурор?
Голямата награда за позналия ще е от 3 до 5 години в Централния софийски затвор. a4dff7b7.gif

Джоре,

От лежане по гръб (по цял ден) взе да губиш не само връзка с реалността, ами и с логиката!

п.п. Как би коментирал горния (ти) цитат когато го прочетеш поне 3 (три) пъти ?

biggeorge
Преди време коментирахме темата за АЕЦ "Белене".
ТИ искаш ли АЕЦ Белене?
Тогава ви казах, че АЕЦ "Белене" не може да бъде завършена без участието на "Росатом".
Спомням си колко ми опонирахте и как бяхте напълно убедени, че не съм прав. a4dff7b7.gif
Вчера Томислав Дончев призна в студиото на "Тази сутрин" по bTV, че без "Росатом" АЕЦ "Белене" не може да бъде построена.
Дончев: Основен приоритет е да съхраним ролята си на транзитьор на газ
Не искам да злорадствам с репликите: "Аз казах ли ви?" или "Много некадърни хора ни управляват, а вие сте много глупави, че им вярвате!". sochi.gif
Гербаджиите говорят само това, което им е от полза, за да останат още малко на власт и да откраднат още някой лев.
Сега Томислав Дончев каза истината, че АЕЦ "Белене" без "Росатом" не може да бъде построена, защото Русия проявява интерес за довършването на проекта, а ЕС няма нищо против това.
Да видим кога гербаджиите ще признаят, че АЕЦ "Белене" струва само 4,5 милиарда лева, а не 17 или 20 милиарда лева. neprichom.gif
Но ти ме попита откъде знам каква е цената на АЕЦ "Белене"?!?
Ами аз това съм учил и знам туй-онуй за атомните централи по света и у нас. korabche.gif
Ако гениите на мисълта от ГЕРБ сглупят и платят 20 милиарда лева за АЕЦ "Белене" цената на произведения ток ще бъде 10 пъти по-голяма от тази на тока произведен от АЕЦ "Козлодуй".
Което ще направи електричеството непродаваемо на вътрешния и на външния енергиен пазар.
Защо цената за построяването на АЕЦ "Белене" според БАН е 20 милиарда лева?
Защото са взели методологията и разчетите на САЩ и Великобритания за ценообразуване на подобни проекти.
В САЩ и Великобритания цената е 5000-6000 щатски долара за киловат проектна мощност.
В Русия цената е 2000 щатски долара за киловат проектна мощност.
Най-евтино е построяването на АЕЦ в Китай - 1500 щатски долара за киловат проектна мощност, но там цената на труда е много ниска и не се спазват тези изисквания за безопасни условия на работа каквито са в САЩ и Великобритания.
В България цената е близка до тази в Русия - около 2500 щатски долара за киловат проектна мощност.
Още повече, че проекта е руски, а не американски. dry.gif
Каква е истинската цена за изграждането на АЕЦ "Белене"?
При цена от 4,5 милиарда долара и срок за изграждане от 10 години България може сама да си плати построяването на АЕЦ "Белене" и няма нужда от външен инвеститор.
Един външен инвеститор ще направи АЕЦ "Белене" частен проект, което може да наруши сигурността на страната в дългосрочен план.
Не ви ли се струва, че гербаджиите са най-големи лъжци, които са управлявали България през последните 30 години?
А, Онуфри?
w00tbrows.gif
biggeorge
Много малка част от народа забогатява за сметка на всички останали. angry.gif
D-rA
Цитат(biggeorge @ 06/03/2019, 07:24) <{POST_SNAPBACK}>
Да видим кога гербаджиите ще признаят, че АЕЦ "Белене" струва само 4,5 милиарда лева, а не 17 или 20 милиарда лева. neprichom.gif
Но ти ме попита откъде знам каква е цената на АЕЦ "Белене"?!?
При цена от 4,5 милиарда долара и срок за изграждане от 10 години България може сама да си плати построяването на АЕЦ "Белене" и няма нужда от външен инвеститор.

Това долар или лев е все тая май - лаф да става sunbathing.gif
New
Не са чак толкова малка част. Хората са навързани, като свински чарва. Шуробаджинащината не е умряла.
biggeorge
На второто писане на сумата съм объркал лев с долар.
И тази ми грешка е най-важната в целия пост. sun.gif
Горския
Цитат(biggeorge @ 06/03/2019, 16:38) <{POST_SNAPBACK}>
И тази ми грешка е най-важната в целия пост. sun.gif

Да, и e много показателнa за някой, който твърди, че разбира от въпроса, понеже това бил учил
Онуфри
Цитат(biggeorge @ 06/03/2019, 07:24) <{POST_SNAPBACK}>
Не ви ли се струва, че гербаджиите са най-големи лъжци, които са управлявали България през последните 30 години?
А, Онуфри?[/color] w00tbrows.gif

Не!
Не ми се струва.

п.п. а ти джоре, едва ли помниш какво беше преди 30 години!

animatedwink.gif
Mukaveev
Тая твоя сметка е....... без кръчмар. А на бас , че няма да излезе толкова ...
Радио Ереван
Цитат(biggeorge @ 05/03/2019, 14:46) <{POST_SNAPBACK}>
П.п.: Според вас кой ще бъде избран за нов главен прокурор?

Не че се заяждам, но след като знаеш кога и как ще завърши делото за КТБ, би трябвало да знаеш кой ще изберат за главен прокурор. animatedwink.gif
Като те опандизят те пращат в най-близкия затвор по местоживеене, така че не е задължително да е в софийския. Не всички сме софиянци. neprichom.gif
biggeorge
От години не се хващам на бас.
Съжалявам! a4dff7b7.gif
biggeorge
Преди 1989 г. имаше вицове против комунистите (настоящи гербаджии), за които даваха различни присъди: от 1 до 3 г., от 3 до 5 г., от 5 до 15 г. и т.н.
Послеписът ми е в този контекст. a4dff7b7.gif
biggeorge
За съжаление е така. rolleyes.gif
Гербаджиите си разпределят парите на държавата, постовете в държавните институции, работните места.
Ако си гербаджия ще успееш в живота, ако не си гербаджия - нямаш никакъв шанс за каквото и да е.
За мен гербаджиите не са по-различни от комунистите, нацистите, фашистите, националистите, терористите и т.н.
Т.е. гербаджиите са политически екстремисти.
Много е жалко, че след 30 години се върнахме там, откъдето тръгнахме.
Заменихме лявата диктатура с дясна диктатура. sad.gif
biggeorge
"Не спори с глупака, защото рано или късно той ще те принизи на неговото ниво... и ще те победи, все пак е по-опитен"
Смятам да се съобразя с тази поговорка във връзка с този безсмислен спор. grin.gif
Онуфри
Цитат(biggeorge @ 07/03/2019, 22:46) <{POST_SNAPBACK}>
…. че след 30 години се върнахме там, откъдето тръгнахме.
Заменихме лявата диктатура с дясна диктатура. sad.gif

Ще ми се наложи да се цитирам джоре:

" а ти джоре, едва ли помниш какво беше преди 30 години! "

animatedwink.gif
biggeorge
Според теб аз не помня нищо от преди 1989 г. rolleyes.gif
А ти какво помниш?
Къде си бил на 10.11.1989 г.?
Беше ли член на БКП?
Работеше ли за ДС?
Онуфри, спомняш ли си с носталгия за комунизма? huh.gif
И защо не пишеш по темата за прокурор Колибесов?
Онуфри
Цитат(biggeorge @ 09/03/2019, 15:03) <{POST_SNAPBACK}>
1. Според теб аз не помня нищо от преди 1989 г. rolleyes.gif
А ти какво помниш?
2. Къде си бил на 10.11.1989 г.?
3.Беше ли член на БКП?
4. Работеше ли за ДС?
5. Онуфри, спомняш ли си с носталгия за комунизма? huh.gif
6. И защо не пишеш по темата за прокурор Колибесов?

Джоре,

1. Как да помниш нещо, след като не си бил роден?
2. Бях на работа, а след това вечерта си налях едно коняче по случай случката! animatedwink.gif
3. Никога не съм бил (не съм и искал).
4. Опитаха се да ме вербуват (редовен номер), но не им се получи. Трябваше да "пея" за студенти, които водих на стаж в чужбина.
После така и не ме пуснаха повече в чужбина, но затова пък сега ходя на два месеца по един път!
5. Ако можеше утре като се събудя … хич да не си спомням, че е имало кумунизъм !!!
6. Кой е този прокурор?

Други Фъпроси джоре имаш ли?

п.п. След като ти отговорих, може ли и ази да попитам:

1. Какво си завършил.
2. Какво работиш.
3. Семеен ли си.
4. Деца имаш ли.
5. Сам ли се издържаш.
6. Имаш ли вземане даване със "социалните".

animatedwink.gif
wal
Последната грижа на ГЕРБ и опозицията е кой ще бъде главен прокурор.
Alexfield
Грешиш. Главният прокурор има чудесни репресивни свойства: Кого да преследва и кого да се прави, че не забелязва.
biggeorge
Колко много лични въпроси задаваш.
Моите въпроси бяха за твоето минало, а твоите въпроси са за моето настояще.
Затова не очаквай да получиш отговори. rolleyes.gif
biggeorge
Не е вярно. rolleyes.gif
Изборът на нов главен прокурор е много важен за ГЕРБ и БСП, но тази тема не е на дневен ред в момента.
Тези колебания на управляващите ту на изток, ту на запад, правят всеки един дългосрочен проект несигурен и непредсказуем.
Затова, за да стабилизират политиката на България управляващите ни готвят един етнически конфликт.
От десетина години политиците искат да ни вкарат във война с някоя държава.
Както националистите в Аржентина са водили война с Великобритания за Фолкландските острови, за да удължат политическия си живот.
Обаче ние нямаме нито армия, нито въоръжение, нито техника.
Затова всяка война започната от България ще приключи с пълен разгром.
Вместо война с външен враг тези терористи с бели якички се опитват да предизвикат вътрешна война, като крайната цел е да раздробят България на части.
Така българският народ ще бъде разпръснат в няколко държави и няма да може да взема самостоятелни действия за бъдещето си или да оказва контрол над крадливите и корумпирани политици.
Както албанският народ е пръснат в шест държави - Сърбия, Косово, Албания, Македония, Гърция и Черна гора.
Затова албанците играят по свирката на американците с цел национално обединение, което за тяхно огромно съжаление няма да се случи, въпреки послушанието им.
Или както кюрдите са разделени в четири държави - Турция, Ирак, Иран и Сирия.
С действията си националистите се опитват да подпалят етническа война, за да накарат Великите сили да нахлуят на територията на България, за да ни "омиротворяват".
Различни части на България ще се владеят от различни държави и няма да имаме шанс за единомислие или неутралитет, или да се противопоставим на едно или друго решение на окупационните държави.
Това е старият римски принцип: "Разделяй и владей!".
Така и САЩ, и Русия, и Турция, и ЕС ще са доволни.
Ще има коридори за руски газопроводи и коридори за американски газопроводи.
Ще има руска АЕЦ и американска АЕЦ.
А най-хубавото е, че в ръцете на крадците ще паднат повече пари.
Което е добре дошло за терористите с бели якички.
Националистите от 30 години си мечтаят за това! angry.gif
Време е да реализират фантазиите си на практика.
Не съм ли прав? dry.gif
biggeorge
Освен това главния прокурор може да разчита на помощта на ДАНС и КПКОНПИ. dry.gif
Така прокуратурата може да се превърне в една чудесна бухалка, с която да се удрят инакомислещите.
Ето сега са се захванали с богатите хора в България, които отказват да играят по свирката на управляващите.
В краткосрочен план това е страхотна реклама за политиците и прокуратурата, но в дългосрочен план ще ни излезе солено, когато същите тези "доказани престъпници" осъдят България. angry.gif
Онуфри
Цитат(biggeorge @ 10/03/2019, 16:16) <{POST_SNAPBACK}>
...Затова не очаквай да получиш отговори. rolleyes.gif

Не съм и очаквал!

Очаквах да потвърдиш не очакването ми.

prashchai grigorii.gif
Mukaveev
Цитат(biggeorge @ 07/03/2019, 22:36) <{POST_SNAPBACK}>
От години не се хващам на бас.
Съжалявам! a4dff7b7.gif

Хубаво правиш , че с тия твоите сметки........ само ще губиш.
Онуфри
Цитат(biggeorge @ 10/03/2019, 17:15) <{POST_SNAPBACK}>
….Не съм ли прав? dry.gif

Винаги си прав, освен когато си легнал !

Това обаче е свързано с онези въпроси, на които не искаш да отговориш !!!
animatedwink.gif
Питето
Ще прощаваш, ама не е много важно кой е главен прокурор, или президент или министър-председател, щото финансовите интереси в една държава (пък било то и малка като нашата) са много големи и са предостатъчни да го (човека, заемащ определен пост) подкупят, оклепат или премахнат физически в краен случай. Прекалено голям финансов ресурс е зависим от отделни индивиди, което ги прави силно уязвими, което води до кофти крайни резултати от политическите решения. Дори представителната демокрация не върши работа, щото излъчените личности са малък брой спрямо финансовите интереси, с които се разпореждат, и си струва да бъдат корумпирани, заплашени или дори някои да бъдат отстранени физически за назидание на останалите. Няма баланс между финансови ползи и облаги, и броя на индивидите, от които зависят решенията за тези финансови ползи. Казано накратко, прокурора Фалконе го взривиха с половин улица (над един тон експлозив), щото си е струвало финансово и най-вече щото е бил само един. Ако бяха десетина-петнайсет като него, надали щеше да им се получи на мафиотите, щото разходите и риска щяха да надхвърлят файдата от спасените престъпни схеми. Същото е и за държавата, само дето е в по-голям мащаб. Просто месианството (кралимарковщината) не работи в управлението на обществото, та и заради това избора на главен прокурор няма да накърни големите финансови интереси/мераци.
biggeorge
Аз казах ли ви, че Иван Гешев ще е новия главен прокурор? rolleyes.gif
Този човек ще разкатае мамата на България. sad.gif
Иван Гешев, петият главен: Ето ги враговете, останалото е пропаганда
bod
Цитат(biggeorge @ 05/03/2019, 15:46) <{POST_SNAPBACK}>

Цитат(biggeorge @ 23/07/2019, 17:55) <{POST_SNAPBACK}>

Сам предлагаш "от 3 до 5 години" награда, сам познаваш верния отговор.
Нещо те влече "Централния софийски затвор" ли?

biggeorge
Не коментирай мен, а темата.
Преди години не беше позволено тролове да членуват в този форум. dry.gif
wal
Цитат(biggeorge @ 23/07/2019, 17:55) <{POST_SNAPBACK}>

Не се знае още т.е. има някаква надежда.Гешев се издъни с изказването си за разделението на властите и реакцията не закъсня.Ето.
biggeorge
Аз гледах интервюто на Гешев за БНТ и в него ясно се вижда колко агресивен и изпълнен с омраза е този човек.
Иван Гешев ексклузивно пред БНТ: Аз съм несистемен играч
Лошото е, че няма алтернативен кандидат за главен прокурор, който да е подходящ за длъжността.
Не разбирам едно нещо - цялата прокуратура ли е пълна с такива хора като Гешев? dry.gif
Там няма ли професионалисти, които да искат да си вършат работата както трябва?

Навсякъде пише, че Гешев е човек на Пеевски.
Защо Пеевски трябва да избира новия главен прокурор?
Това е същото като Пеевски да стане шеф на ДАНС.
В следващите 7 години ни чака беззаконие, липса на справедливост, цензура в медиите и в Интернет, преследване на инакомислещите и т.н.
Общо взето чака ни още по-голяма диктатура от тази, в която живеем в момента! angry.gif
А кога ще бъдат арестувани и осъдени Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Красимир Каракачанов, Делян Пеевски и всички останали престъпници от ГЕРБ и Обединени патриоти?
wal
Цитат
А кога ще бъдат арестувани и осъдени Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Красимир Каракачанов, Делян Пеевски и всички останали престъпници от ГЕРБ и Обединени патриоти?

Започна да се изживяваш като прокурор и съдия едновременно.Кандидатирай се ,сега му е времето.Там търсят такива ,които набеждават някого за престъпник ей така ,защото не им е симпатичен.
Бай Иван
За всяка нормална държава,най логичното би било заместника да заеме поста на началника си.Да, ама за нормалните.В най корумпираната държава ,в която няма осъдени политици,това е продължаване на агонията.Дано заместника да се окаже по радикален и независим,но като се има пред вид досегашния опит,- надежда всяка оставете.
biggeorge
Няма страшно. rolleyes.gif
Понеже хората не харесват Иван Гешев на хоризонта ще се появи нов кандидат - Пламен Георгиев, бившия шеф на КПКОНПИ.
Той е послушко до мозъка на костите, повече и от Гешев. dry.gif
Пламен Георгиев ли ще е новия кандидат за главен прокурор?
Радио Ереван
Цитат(biggeorge @ 07/03/2019, 23:39) <{POST_SNAPBACK}>
Преди 1989 г. имаше вицове против комунистите (настоящи гербаджии), за които даваха различни присъди: от 1 до 3 г., от 3 до 5 г., от 5 до 15 г. и т.н.
Послеписът ми е в този контекст. a4dff7b7.gif

Чак пък от 5 до 15 години!? prashchai grigorii.gif
Ще ти напиша, но между нас да си остане. Иван Гешев ще е новият прокурор.
biggeorge
Честито на всички печеливши! dry.gif
Новият главен прокурор на Република България е ... Иван Стоименов Гешев! angry.gif
D-rA
Цитат(biggeorge @ 24/10/2019, 20:19) <{POST_SNAPBACK}>
Новият главен прокурор на Република България е ... Иван Стоименов Гешев! angry.gif

И с какво те плаши? В колко каци с мед си бъркал та се плашиш?Ако се казваше с друго име, пак ли така щеше да се мръщиш?И кой според теб беше по-подходящ? sunbathing.gif
biggeorge
Аз в каци с мед не съм бъркал, но ме плаши беззаконието и саморазправата, които ще започнат, след като Иван Гешев стане главен прокурор.
Искам главния прокурор да си върши работата, а не да заплашва хората.
Никой от кандидатите не беше подходящ за главен прокурор, защото кандидата беше само един.
D-rA
Цитат(biggeorge @ 25/10/2019, 09:08) <{POST_SNAPBACK}>
Аз в каци с мед не съм бъркал, но ме плаши беззаконието и саморазправата, които ще започнат, след като Иван Гешев стане главен прокурор.
Искам главния прокурор да си върши работата, а не да заплашва хората.
Никой от кандидатите не беше подходящ за главен прокурор, защото кандидата беше само един.

Дай пример - кой кога е бил заплашван?
Alexfield
Гешев не е избран, за да плаши бъркащите в каците с мед. Той е избран точно с противоположната цел: Да ги пази.
biggeorge
Прокурор Гешев заплаши да отвърне на критиците с всички средства
Иван Гешев или не разбира конституцията, или заплашва съда
Иван Гешев заплаши политическите партии!
Гешев с първа закана: Не могат да ми казват на мен кое е правилно и кое не
И сега какво ще правим, след като този човек вече е избран за главен прокурор?
След като Иван Гешев заплашва преди да бъде избран, какво ли ще стане, когато заеме поста?
nerves.gif
Това, че ти си затваряш очите за прегрешенията на управляващите не значи, че те не правят грешки.
Просто ти си избрал да не виждаш неприятните за теб факти.
D-rA
Цитат(biggeorge @ 25/10/2019, 22:20) <{POST_SNAPBACK}>
Прокурор Гешев заплаши да отвърне на критиците с всички средства
Иван Гешев или не разбира конституцията, или заплашва съда
Иван Гешев заплаши политическите партии!
Гешев с първа закана: Не могат да ми казват на мен кое е правилно и кое не
И сега какво ще правим, след като този човек вече е избран за главен прокурор?
След като Иван Гешев заплашва преди да бъде избран, какво ли ще стане, когато заеме поста?
nerves.gif
Това, че ти си затваряш очите за прегрешенията на управляващите не значи, че те не правят грешки.
Просто ти си избрал да не виждаш неприятните за теб факти.

От първата статия:Обещание за използване на всичко позволено от закона за защит на магистрати от медии не е заплаха, а вършене на работа, както е законоустановено.
Който го намира и тиражира за заплаха - явно има защо да се плаши от закона.
Втората статия е коментар на знаков адвокат - разбира се че ще е против прокуратурата която винаги е обвинител в дела които се водят. Винаги е добре за адвокатите слаба прокуратура.Нищо впечатляващо в подобно изказване.Третия линк е към непопулярен сайт със свободен коментар по статията от първия ти линк - свободни съчинения. Нима мислиш че зам.главен прокурор не изразява общо становище подкрепено от главния Цацаров?
Четвъртия линк е от сайта на Дума - не ми се и четат поредните глупости.
Какво ще правим - ами нищо общо няма да правим. Вземи се ограмоти с повече анализи на това което четеш и вкарай малко собствена мисъл.

biggeorge
Сега се сетих кой е подходящ за главен прокурор на България - Татяна Дончева. sun.gif
Тя е била прокурор, адвокат е, има опит, жена е и ще си свърши работата компетентно без да заплашва никого, политически независима е от големите партии и от ляво, и от дясно, които не я харесват.
Така че предлагам Татяна Дончева за главен прокурор на България.
Предлагам ти да прочетеш това интервю на Татяна Дончева.
Знам, че няма да ти е приятно да прочетеш нещо лошо за твоя кумир Бойко Борисов, но тя е казала истината за него.
Татяна Дончева: Борисов стои плътно зад кандидатурата на Иван Гешев
Очаквам и нея да я заплашиш със съд за думите й. w00tbrows.gif
D-rA
Цитат(biggeorge @ 26/10/2019, 00:07) <{POST_SNAPBACK}>
Сега се сетих кой е подходящ за главен прокурор на България - Татяна Дончева. sun.gif
Тя е била прокурор, адвокат е, има опит, жена е и ще си свърши работата компетентно без да заплашва никого, политически независима е от големите партии и от ляво, и от дясно, които не я харесват.
Така че предлагам Татяна Дончева за главен прокурор на България.
Предлагам ти да прочетеш това интервю на Татяна Дончева.
Знам, че няма да ти е приятно да прочетеш нещо лошо за твоя кумир Бойко Борисов, но тя е казала истината за него.
Татяна Дончева: Борисов стои плътно зад кандидатурата на Иван Гешев
Очаквам и нея да я заплашиш със съд за думите й. w00tbrows.gif

И що реши че ще я заплашвам? Ако е искала да следва пътя към главен прокурор, нямаше да прави партия, а като партиен лидер не може да стане главен прокурор.И къде съм заявил кой е мой кумир? Истините на този или онзи са такива каквито ги вижда или осъзнава.
А твоите глупотевини нямат край - твори си ги, не ми пречат sunbathing.gif ПП. Изчетох цялата статия - интервю на Дончева... Нищо по-различно от интервютата и преди всякакви избори. Акцията в Несебър и е болката и затова така се произнася.Замислил ли си се защо толкова години движение 21 чийто лидер е тя, е една от стотината нищонеправещи партии с големи претенции за истинност на изказите си?Нима няма достатъчно хора да и се доверят? Явно не. И затова Борисов или Гешев не са виновни, или мислиш че са sunbathing.gif
Радио Ереван
Цитат(biggeorge @ 24/10/2019, 20:19) <{POST_SNAPBACK}>

Президентът още не се е произенесъл с указ, но и той няма власт да попречи да го изберат повторно.
Радио Ереван
Цитат(Alexfield @ 25/10/2019, 13:47) <{POST_SNAPBACK}>
Гешев не е избран, за да плаши бъркащите в каците с мед. Той е избран точно с противоположната цел: Да ги пази.

Не може всеки да бърка в кацата с меда. Той пази правилните хора, но плаши неправилните.
Alexfield
Делян Пеевски е правилен човек... интересни критерии имаш, признавам.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.