Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ако ти си....един Андрей Слабаков?!
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
wal
Тереза Мей е ясна вече.Друго ме вълнува от вчера.Харесват си го избирателите-патрЕоти Слабаков.Преференциално го пратиха в Европарламента.
Не е ли редно сега да започне да си изпълнява обещанията ,които ги даде в телевизионните студия?!
Ако ти си на местото му ще бориш ли джендърите ,Сорос и останалата еврогейска сволоч?!В Брюксел с червена тениска с лика на Че Гевара ли ще се разхождаш?!С цигарите как ще бъде ,пушач съм и знам ,че е трудно?!
Давайте, вие сте Слабаков и не бива да разочаровате феновете си ,как ще стане?!
Alexfield
Слабаков обеща в едно ТВ студио, че ако го изберат, ще им пуши в европарламента. С нетърпение ще следя, дали ще си изпълни заканата.
На практика, обаче, подозирам, че Слабаков ще прибере перки и само от време на време ще прави по някоя дребна простотия, колкото да не е без хич.
Бай Иван
Подозирам,че бунтарския му дух ще се изчерпи с пушенето и антиджендърски думи.Надявам се да да се придържа към идеите на Джамбазки.Той доказа ,че е полезен за България.
wal
Къде го видя тоз бунтарски дух?!Бунтарският му дух се изчерпва във фотоетюди с образа на Че Гевара и изразително псуване.Е и добавка брада и рошава прическа.Толкоз!
За ползите от Джамбазки не се сещам.Той пък щеше да брани България.От кого и на него май не му е ясно.
biggeorge
С какво Ангел Джамбазки е полезен за България? angry.gif
С насаждането на омраза към циганите?

Ангел Джамбазки, ВМРО: Циганите се чувстват безнаказани, трябва твърда дисциплина
С легализирането на убийството при "неизбежна самоотбрана"?
Трябва да се разшири прага за неизбежна самоотбрана
Със защитата на "робовладелците" в транспортния бизнес?
Ангел Джамбазки за пакета за мобилност: Не е време за празненства
С пропагандата срещу Истанбулската конвенция?
Чухте ли какво се изговори за Истанбулската конвенция?
С отхвърлянето на Пактът на ООН за миграцията, който щеше да попречи България да бъде прегазена от милионите бежанци чакащи в Турция?
Какво точно съдържа Пактът за миграцията, който България отхвърли?
Ангел Джамбазки е диктаторски мислещ човек, а Андрей Слабаков е радикал с комунистически корени. dry.gif
Бай Иван
Говорим за едно и също нещо.Бунтар про форма.А, Джамбазки е друга бира.Все пак на 6 място по изказвания в ЕП.
Бай Иван
Всичко което си написал за Джамбазки ,и аз го приветствам.Освен това успя да издейства българско малцинство в Албания./това което до тогава македонците отричаха./С него йесмените в ЕП отидоха в миналото.

wal
Цитат(Бай Иван @ 31/05/2019, 09:43) <{POST_SNAPBACK}>
Всичко което си написал за Джамбазки ,и аз го приветствам.Освен това успя да издейства българско малцинство в Албания./това което до тогава македонците отричаха./С него йесмените в ЕП отидоха в миналото.

Нищо не е издействал Джамбазки.Настояването за признаване на българско малцинство беше на Б.Б.Най-малко на него бих му адвокатствал ,но това е истината.
Alexfield
Ами освен да му кажа "Честита баня!"
Този гибон седнал да се извинява malii.gif
Слабаков: Извинете, че съм официален, церемонията го изисква
Питето
Много си краен. Дори Илона Сталер спазваше приличие в италианския парламент... svirkam si.gif
Alexfield
Да бе, ясно. Слабаков само се дуе, как ще ходи немит и с димяща цигара по кориторите на ЕП. Но да видим как ще го бъде с чуждите езици, че на Бареков никак не му се удаваха w00tbrows.gif
D-rA
Цитат(Alexfield @ 31/05/2019, 23:52) <{POST_SNAPBACK}>
Но да видим как ще го бъде с чуждите езици, че на Бареков никак не му се удаваха w00tbrows.gif

Това не допълва ли версията за избора му преди 5 години - че и той е избиран по линията "куцо и сакато"... sunbathing.gif
Бай Иван
Е, сега му е времето да кажа ,че и аз исках признаване на българското малцинство.Това обаче моя заслуга ли е,или на този който подготви почвата сред албанските евродепутати?
Тарабас
Тоя недоклатен примат ще се върже за шланга и ще му хареса. И на джендърите дето го бори, ще им смучи чурките. Чудото три дни.
Thursday Next
Цитат(Бай Иван @ 01/06/2019, 13:47) <{POST_SNAPBACK}>
Това обаче моя заслуга ли е,или на този който подготви почвата сред албанските евродепутати?

w00tbrows.gif w00tbrows.gif w00tbrows.gif

Ще поясниш ли кои точно са албанските евродепутати??? Поименно.
Питето
Ей, и вие като почнете с това "Колко гори "Волга"-та?"...
Горския
Цитат(Питето @ 03/06/2019, 12:08) <{POST_SNAPBACK}>
Ей, и вие като почнете с това "Колко гори "Волга"-та?"...

Искаш да кажеш, че познаваш ... руските евродепутати?! svirkam si.gif
Питето
Ето, вникваш в сценария: като нямаш имена на албански евродепутати, питаш за руски такива, само и само да не си признаеш че няма такова нещо... Так держат!
wal
Поет до сега не бяхме пращали в ЕП.Този пък е майстор на изящната словесност и словесната изящност.Ето.Да ни е честит и да слави родината!!!
Thursday Next
Скици. 406.gif

Квотите за износ на България за ЕС криво-ляво ги преживях, но албанските евродепутати просто не мога! Добре бе, 12 години членство са това, информацията е свободно достъпна ... sad.gif
Alexfield
— Ооо, фривилна грухталност! Твоите миктурации за мен са /като плърдлени геблеточици по лъргедна пчела.
groupwave.gif groupwave.gif groupwave.gif
Ask
Още един Лолю Бадолю в българската политика.
Питето
М-м-м не, според мен няма случайност в избора му. Пасва изключително добре на електората дето го избра, държи се точно както очакват, въобще прекалено добре се вписва за да е случайно подбран. Отделно че (доколкото аз знам) няма сериозни източници на доходи и лесно биха го командвали от към кесията.
Alexfield
Бареков беше избран като експеримент на Цветан Василев.
цък
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.