Тереза Мей е ясна вече.Друго ме вълнува от вчера.Харесват си го избирателите-патрЕоти Слабаков.Преференциално го пратиха в Европарламента.
Не е ли редно сега да започне да си изпълнява обещанията ,които ги даде в телевизионните студия?!
Ако ти си на местото му ще бориш ли джендърите ,Сорос и останалата еврогейска сволоч?!В Брюксел с червена тениска с лика на Че Гевара ли ще се разхождаш?!С цигарите как ще бъде ,пушач съм и знам ,че е трудно?!
Давайте, вие сте Слабаков и не бива да разочаровате феновете си ,как ще стане?!
Alexfield
28/05/2019, 09:05
Слабаков обеща в едно ТВ студио, че ако го изберат, ще им пуши в европарламента. С нетърпение ще следя, дали ще си изпълни заканата.
На практика, обаче, подозирам, че Слабаков ще прибере перки и само от време на време ще прави по някоя дребна простотия, колкото да не е без хич.
Бай Иван
28/05/2019, 20:28
Подозирам,че бунтарския му дух ще се изчерпи с пушенето и антиджендърски думи.Надявам се да да се придържа към идеите на Джамбазки.Той доказа ,че е полезен за България.
Къде го видя тоз бунтарски дух?!Бунтарският му дух се изчерпва във фотоетюди с образа на Че Гевара и изразително псуване.Е и добавка брада и рошава прическа.Толкоз!
За ползите от Джамбазки не се сещам.Той пък щеше да брани България.От кого и на него май не му е ясно.
biggeorge
29/05/2019, 00:11
С какво Ангел Джамбазки е полезен за България?
С насаждането на омраза към циганите?Ангел Джамбазки, ВМРО: Циганите се чувстват безнаказани, трябва твърда дисциплина С легализирането на убийството при "неизбежна самоотбрана"?Трябва да се разшири прага за неизбежна самоотбранаСъс защитата на "робовладелците" в транспортния бизнес?Ангел Джамбазки за пакета за мобилност: Не е време за празненстваС пропагандата срещу Истанбулската конвенция?Чухте ли какво се изговори за Истанбулската конвенция?С отхвърлянето на Пактът на ООН за миграцията, който щеше да попречи България да бъде прегазена от милионите бежанци чакащи в Турция?Какво точно съдържа Пактът за миграцията, който България отхвърли?Ангел Джамбазки е диктаторски мислещ човек, а Андрей Слабаков е радикал с комунистически корени.
Бай Иван
31/05/2019, 08:37
Говорим за едно и също нещо.Бунтар про форма.А, Джамбазки е друга бира.Все пак на 6 място по изказвания в ЕП.
Бай Иван
31/05/2019, 08:43
Всичко което си написал за Джамбазки ,и аз го приветствам.Освен това успя да издейства българско малцинство в Албания./това което до тогава македонците отричаха./С него йесмените в ЕП отидоха в миналото.
Всичко което си написал за Джамбазки ,и аз го приветствам.Освен това успя да издейства българско малцинство в Албания./това което до тогава македонците отричаха./С него йесмените в ЕП отидоха в миналото.
Нищо не е издействал Джамбазки.Настояването за
признаване на българско малцинство беше на Б.Б.Най-малко на него бих му адвокатствал ,но това е истината.
Alexfield
31/05/2019, 20:21
Ами освен да му кажа "Честита баня!"
Този гибон седнал да се извинява
Слабаков: Извинете, че съм официален, церемонията го изисква
Много си краен. Дори Илона Сталер спазваше приличие в италианския парламент...
Alexfield
31/05/2019, 22:52
Да бе, ясно. Слабаков само се дуе, как ще ходи немит и с димяща цигара по кориторите на ЕП. Но да видим как ще го бъде с чуждите езици, че на Бареков никак не му се удаваха
Но да видим как ще го бъде с чуждите езици, че на Бареков никак не му се удаваха

Това не допълва ли версията за избора му преди 5 години - че и той е избиран по линията "куцо и сакато"...
Бай Иван
01/06/2019, 13:47
Е, сега му е времето да кажа ,че и аз исках признаване на българското малцинство.Това обаче моя заслуга ли е,или на този който подготви почвата сред албанските евродепутати?
Тарабас
01/06/2019, 15:21
Тоя недоклатен примат ще се върже за шланга и ще му хареса. И на джендърите дето го бори, ще им смучи чурките. Чудото три дни.
Thursday Next
02/06/2019, 22:46
Това обаче моя заслуга ли е,или на този който подготви почвата сред албанските евродепутати?
Ще поясниш ли кои точно са албанските евродепутати??? Поименно.
Ей, и вие като почнете с това "Колко гори "Волга"-та?"...
Горския
03/06/2019, 13:07
Ей, и вие като почнете с това "Колко гори "Волга"-та?"...
Искаш да кажеш, че познаваш ... руските евродепутати?!
Ето, вникваш в сценария: като нямаш имена на албански евродепутати, питаш за руски такива, само и само да не си признаеш че няма такова нещо... Так держат!
Поет до сега не бяхме пращали в ЕП.Този пък е майстор на изящната словесност и словесната изящност.
Ето.Да ни е честит и да слави родината!!!
Thursday Next
03/06/2019, 19:42
Скици.
Квотите за износ на България за ЕС криво-ляво ги преживях, но албанските евродепутати просто не мога! Добре бе, 12 години членство са това, информацията е свободно достъпна ...
Alexfield
03/06/2019, 20:42
Още един Лолю Бадолю в българската политика.
М-м-м не, според мен няма случайност в избора му. Пасва изключително добре на електората дето го избра, държи се точно както очакват, въобще прекалено добре се вписва за да е случайно подбран. Отделно че (доколкото аз знам) няма сериозни източници на доходи и лесно биха го командвали от към кесията.
Alexfield
07/06/2019, 19:28
Бареков беше избран като експеримент на Цветан Василев.
цък
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.