Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Gaudeamus igitur
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
ЕксГорски
За сегашните студенти от вечните студенти beerchug.gif

Честит празник
wal
Честит празник!!https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/79385181_2515002682096019_2280188525309591552_n.png?_nc_cat=106&_nc_ohc=wbH63cqR2GsAQlZPDxrGrVy-M6fZHQyaSSyA9vd6TcaXQlJBOFcYKm5yw&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=3e0360666ca8a5adf91688727f798a54&oe=5E83AD5F
ЕксГорски
Еййй, явно тук не останаха действащи студенти, а останалите съфоромци, с редки изключения, отдавна са забравили тези прекасни студентски времена prashchai grigorii.gif sad.gif
Shade
Цитат(ExГорски @ 09/12/2019, 02:28) <{POST_SNAPBACK}>
Еййй, явно тук не останаха действащи студенти, а останалите съфоромци, с редки изключения, отдавна са забравили тези прекасни студентски времена prashchai grigorii.gif sad.gif

На студентското парти на един 9-ти декември агитката създаде "Марш на пенсионерите". С далечна перспектива. За съжаление шедьовърът не беше запазен. Помня само, че започваше така:
"Ний сме славни пенсионери,
Никой с нас не мож' се мери.
Всеки месец число пето -
хоп - парите в портмонето!
"
cool.gif
ЕксГорски
Цитат(Shade @ 09/12/2019, 16:08) <{POST_SNAPBACK}>
На студентското парти на един 9-ти декември агитката създаде "Марш на пенсионерите". С далечна перспектива. За съжаление шедьовърът не беше запазен. Помня само, че започваше така:
"Ний сме славни пенсионери,
Никой с нас не мож' се мери.
Всеки месец число пето -
хоп - парите в портмонето!
"
cool.gif

А ние я получаваме на 27-28. wavetowel2.gif
Питето
Ми екстра, щото можеше да е я на "заварките", я на ликвидация... a4dff7b7.gif
Cayen
Наздраве! beerchug.gif
Макар че не съм нито от сегашните нито от вечните, а от бившите. На всичко отгоре свързвам тази дата и с две тъжни събития - убийството на Джон Ленън и сватбата ми.prashchai grigorii.gif
Все пак наздраве svirkam si.gif
Alexfield
Аз пък свързвам тази дата със спирането на цигарите. Закръглих ги на 20 години вече. groupwave.gif
ЕксГорски
Цитат(Alexfield @ 11/12/2019, 19:52) <{POST_SNAPBACK}>
Аз пък свързвам тази дата със спирането на цигарите. Закръглих ги на 20 години вече. groupwave.gif

Явно тук няма ... истински студенти - настоящи или бивши, но ... истински !

Не е лесно да се обясни какво значи истински, но който знае - знае sunbathing.gif
Thursday Next
Има, Горски, просто не сме се вдетинили още дотам, че да тръбим непрестанно, че се чувстваме като на двайспет. harhar.gif
ЕксГорски
Цитат(Thursday Next @ 12/12/2019, 08:53) <{POST_SNAPBACK}>
Има, Горски, просто не сме се вдетинили още дотам, че да тръбим непрестанно, че се чувстваме като на двайспет. harhar.gif

Merci, merci sad.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.