Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Екзистенциален въпрос
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Тарабас
От години си мисля за това и все не смея да попитам, но ще се престраша, защото вътпросът е екзистенциален.

Дали баба Ванга, Светлин Русев и нешка Робева са правили тройка?
Shade
Цитат(Тарабас @ 10/01/2020, 10:12) <{POST_SNAPBACK}>
От години си мисля за това и все не смея да попитам, но ще се престраша, защото вътпросът е екзистенциален.

Дали баба Ванга, Светлин Русев и нешка Робева са правили тройка?

Нешка Робева с това злобно неврастенично изражение на физиономията едва ли би вдъхновила някого, но ако баба Ванга го е предсказала, Светлин Русев няма накъде да мърда... strah.gif
Тарабас
Цитат(Shade @ 10/01/2020, 20:00) <{POST_SNAPBACK}>
Нешка Робева с това злобно неврастенично изражение на физиономията едва ли би вдъхновила някого, но ако баба Ванга го е предсказала, Светлин Русев няма накъде да мърда... strah.gif

Абе не знам, все си мисля, че въпреки неврастеничното изражение на физиономиите си, тея са се опитали да си слеят чакрите и да посеят семето на знанието, въпреки че са били или са кьорави.

Пое ли някой щафетата? Кой сега ще ми намери изгубения кон? Не е православно такива проблеми да се оставят без решение.
wal
Тройка със сигурност е имало.Участниците обаче са други-Тома Томов и оня ,кандидатът за кмет на София ,банкеро.Що иначе ще пророкува:"Банкеро ке стане кмет"!!Клик.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.