Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Редакция на тема!
Форум АБВ > Служебни > Служебен форум
biggeorge
Снощи публикувах тема. rolleyes.gif
След 5 минути реших да коригирам заглавието и описанието на темата и установих, че не мога да го направя.
При редакция има две опции - "Пълно" и "Бързо".
При "Пълно" можех да редактирам само съдържанието на темата.
Имам спомен, че в стария форум в рамките на 1 час след публикуването на темата можех да коригирам не само съдържанието на темата, но нейното заглавие и описание.
Темата си остана така както си беше, не е проблем, но може би е добре да се направи промяна във форума, така че заглавието и описанието също да подлежат на корекция в рамките на този 1 час. grin.gif
D-rA
На този етап използвай бутон Съобщи и определи какво искаш да се редактира.
Все пак пускане на тема се обуславя от някакво обмисляне преди създаване, а не емоционална временна нагласа предизвикваща порив за редакция 5 минути след пубикация animatedwink.gif
tumna_indiq
Според мен е правилно веднъж пусната тема да не може да се редактира като заглавие
и описание,защото ако някои вече са писали в нея при подмяна и редакция се губи връзката
и написаното може да изгуби смисъл 34.gif

Цитат
Имам спомен, че в стария форум в рамките на 1 час след публикуването на темата можех да коригирам не само съдържанието на темата, но нейното заглавие и описание.

biggeorge
Да се замисля, да се замисля, колко да се замисля. laughing.gif
То имали с какво да мисля? a4dff7b7.gif
Замислям се, ама се случва да си променя мнението и понякога ми се иска да коригирам написаното ... az takovata.gif
Няма проблем, по-внимателно ще обмислям заглавията и описанията на темите, които пиша, за да не се налага да ви пращам съобщения. grin.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.