Симпатичен си ми, но бъди така добър и пиши по темата, а тя е за Божков.
Беглец ли е, жертва ли е или и двете? Мутрите и мафиотите също могат да бъдат жертви.
Представи си, че си свидетел в съда. Какво ще кажеш на съдията?
П.П. В съда не се толерират отговори не по темата.
Там е работата, че аз не съм съдия, нито съдебен заседател, по дело срещу Божков.
В който смисъл не мога да се произнаса, понеже не познавам истинската фактология по случая.
Досега няколко неща станаха известни, като факт:
1. С Божков са се заигравали за парѝ почти всички от висшия ешалон на властта у нас, като се почне от премиера драг, през финансовия министър, Агенцията по хазарта, други министри, на спорта примерно, и т. н., и т. н.
2. Самият Божков представи извадки от банкови извлечения, с които според мен доказа, че е теглил сума от 67 милиона лева, с които е плащал на въпросните лица от властта последните месеци преди да го погнат, за да си продължава бизнеса и да не плаща реални данъци.
3. Всички от властта са били наясно, че т. нар. Череп не е плащал реалните данъци на бизнеса с хазарта, поне. Факт. Призна го под сурдника дори министър Горанов, не че имаше последствия. Наясно е бил и премиера, и не само.
/Интересно защо Прокуратурата не се самосезира по всички тези неща, а е тръгнала да се меси в политическия живот в страната!/
Има още факти по горното, цели папки се трупат в Прокуратурата. Но за мен като външно лице нещата май са прости - когато лицето Божков е спряло да си плаща, милиони при това, за да му върви далаверата с билетчетата дето ги търкаше народа наш, тогава го и подгониха. Спомената беше една сума от 200 милиона, която му е била поискана да дари на "Нове Холдинг" на братя Домусчиеви и Нова телевизия, която той призна, че е отказал да даде. И оттам изглежда се е почнало. Само предположение. Което се доказва и от последвалите стъпки по ликвидиране на Държавната пишман лотария, и прехвърляне на всичко към Държавното пишман Тото, под контрола на властта - да текнат кинтите директно към управниците незаменими!
Тоест, като извод: Това са си чисто мутренски, мафиотски и властови /което е същото у нас/ разчистване на сметки, за много кинти.
Защото: Властта у нас се държи именно от мутри, мафиоти, ченгета, доносници, агенти на службите, чада на Компарт... пардон, на ГЕРБ, все тая, всичко това в едно. А огромният проблем според мен е, че народецът наш си я харесва тая родна чалга сапунка, и си я иска за гледане. Това е. Който не я харесва, да се изнася: Пандемията /временно/ свърши, свят широк. Бай, бай!