Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нововъведения
Форум АБВ > Служебни > Служебен форум
hristam
Днес ги забелязах. Асистента - ясно, ами това с Приятелите ме замисли. Каква е целта, кому и защо е нужно?
D-rA
Цитат(hristam @ 01/07/2017, 21:44) <{POST_SNAPBACK}>
Днес ги забелязах. Асистента - ясно, ами това с Приятелите ме замисли. Каква е целта, кому и защо е нужно?

Това е опция измислена от авторите на софт платформата преди повече от 10 години... Който иска ползва - който иска не. Не е новост а възстановена работоспособност.
И във Фейсбук имаш/нямаш Приятели но не възразяваш animatedwink.gif
Тарабас
Цитат(hristam @ 01/07/2017, 20:44) <{POST_SNAPBACK}>
ами това с Приятелите ме замисли. Каква е целта, кому и защо е нужно?

Тва е много важна функция!
Целта е да събереш колкото се може повече приятели и като ти влизат в профила, да ги е яд останалите потребители. Да си мислят, мале къв съм асоциал, немам приятели като оня...
hristam
Цитат(D-rA @ 01/07/2017, 21:52) <{POST_SNAPBACK}>
И във Фейсбук имаш/нямаш Приятели но не възразяваш animatedwink.gif

Възразявам, като не приемам кой да е. Напоследък се случва да приема, а онзи, видиш ли, почва да ми лази по месинджъра/и по нервите/ незабавно. Така че там повече блокирам, отколкото приемам... Тук, мисля, ще ми малко неудобно да блокирам, да не дава Господ, все пак не сме съвсем непознати. Плюем се от години, дето се вика smile.gif
D-rA
Цитат(hristam @ 01/07/2017, 22:01) <{POST_SNAPBACK}>
Възразявам, като не приемам кой да е. Напоследък се случва да приема, а онзи, видиш ли, почва да ми лази по месинджъра/и по нервите/ незабавно. Така че там повече блокирам, отколкото приемам... Тук, мисля, ще ми малко неудобно да блокирам, да не дава Господ, все пак не сме съвсем непознати. Плюем се от години, дето се вика smile.gif

Когато си нарочила някого за Приятел , следващият ти поглед към тази опция ще прочете 'Премахни от приятелство' animatedwink.gif
hristam
Цитат(D-rA @ 01/07/2017, 22:15) <{POST_SNAPBACK}>
Когато си нарочила някого за Приятел , следващият ти поглед към тази опция ще прочете 'Премахни от приятелство' animatedwink.gif

Да де, това имам предвид - ще ми е неудобно някак да го премахвам човека, все пак свои хора сме тук. blush.gif Е, с някои малки изключения, с които бих се сприятелила специално заради удоволствието от премахването laughing.gif
Тарабас
Цитат(hristam @ 01/07/2017, 21:21) <{POST_SNAPBACK}>
Да де, това имам предвид - ще ми е неудобно някак да го премахвам човека, все пак свои хора сме тук. blush.gif Е, с някои малки изключения, с които бих се сприятелила специално заради удоволствието от премахването laughing.gif

Да ти пусна ена покана, да натрупаме бройка...?
hristam
Цитат(Тарабас @ 01/07/2017, 22:24) <{POST_SNAPBACK}>
Да ти пусна ена покана, да натрупаме бройка...?

Дай да видим как ще потръгне тая работа.
Тарабас
Цитат(hristam @ 01/07/2017, 21:38) <{POST_SNAPBACK}>
Дай да видим как ще потръгне тая работа.

Готово, пратих ти покана, мож ма изтри вече laughing.gif
biggeorge
"Добави в Приятели" го видях.
Но какъв е този Асистент? rolleyes.gif
hristam
Подозирах аз, че няма да е толкова проста тая работа. Поне за мен, де. Защо ми се появяваш в Изменени приятели /каквото и да означава това/, и как и аз мога да те добавя?
Alexfield
Този "Асистент" го имаше и в стария форум, но се казваше "Помощник". Въпрос на превод.
Тарабас
Цитат(hristam @ 02/07/2017, 07:29) <{POST_SNAPBACK}>
Подозирах аз, че няма да е толкова проста тая работа. Поне за мен, де. Защо ми се появяваш в Изменени приятели /каквото и да означава това/, и как и аз мога да те добавя?

Влизаш в профила ми или му и под аватара има линк добави или изтрий приятел.
biggeorge
А-а-а, да, бе! malii.gif
Горе в лентата на един ред с:
Контрол панел · Виж новите съобщения · Асистент · Приятели · 0 нови съобщения
Аз го търсих в профила си.
hristam
Готово, добавих те. Как ти се отрази това? rolleyes.gif
Горския
Цитат(hristam @ 02/07/2017, 10:41) <{POST_SNAPBACK}>

И пак не разбрах за какво служи този списък на приятели ?
Започнах го (списъка), ама за какво ще служи ?

и още нещо : като нароча някой за "приятел", той научава ли?
Така де, ако не знае, че ми е станал приятел к'ва е файдата?
Тарабас
Цитат(hristam @ 02/07/2017, 10:41) <{POST_SNAPBACK}>

Доста положително, до скоро нямах никакви rolleyes.gif
hristam
Цитат(Тарабас @ 02/07/2017, 12:40) <{POST_SNAPBACK}>
Доста положително, до скоро нямах никакви rolleyes.gif

Приятно е наистина. Какво ще кажеш да се огледаме за още жертви? smile.gif
Макарена
Цитат(Горския @ 02/07/2017, 12:08) <{POST_SNAPBACK}>
Така де, ако не знае, че ми е станал приятел к'ва е файдата?

Важното е, че другите разбират и евентуално действа излагащо. laughing.gif
hristam
Ами аз нямаше да разбера, ако не бях уведомена. Тоест казвайте ги тия работи да не стават сакатлъци.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.