Няма ли кой да тегли една голяма майна на изминалата 2020 и да погледне с надежда към 2021?
Или и тя ще е същата!
Да ви кажа ли каква ще е!
По-лоша ще бъде.
Ние имаме неограничени възможности.

"Ние имаме неограничени възможности."
Хващам се за горното, и веднага давам инфо за първото значимо събитие, с което почва новата година, поне от моя гледна точка, това е пробив в технологията по функционирането на супер бърз интернет и въобще глобални връзки, ето:
https://www.vesti.bg/tehnologii/osyshtestvi...a-44-km-6119802Писах още миналата година някъде тук, че очаквам в скоро време бум на подобни научни иновации, открития и разработки, които обаче... Ето тук вече не съм оптимист, в смисъл, че всичко, на което ще бъдем свидетели и през настоящата нова вече година, ще бъде използвано от задкулисието и в глобален план, оттам и в регионален по изграждане на глобална световна Матрица по супер контрол над биомодифицирани хора, като последното ще почне именно с ваксинирането срещу т. нар. Ковид вирус, което вече е факт, в началната си фаза. Което ще доведе до фактическо разделяне на населението навсякъде на "чисти" тоест ваксинирани, и "нечисти", потенциално заразни и опасни за първите. Нататък мерки по осигуряване "нормален" и безопасен живот на "чистите", чрез ограничаване на права и свободи на "нечистите", които се сещате, че ще са от най-долните социални слоеве, плюс всички останали, които откажат да бъдат ваксинирани. В някои страни, като Австрия, Германия, дори Британия, да не изреждам, се подготвя законодателство, което ще позволява на гражданите им да пътуват, пазаруват и въобще да живеят нормално, само ако имат тест или ваксина. Ако не... втора категория! С частично или напълно отнети права и свободи. Това скоро ще е реалност. Освен че чрез супер технологии като гореупоменатата целият ни живот ще бъде качен на Централен глобален Сървър, чрез който живота ни и света ни ще бъдат управлявани, манипулирани и насочвани от една ограничена кланова каста, която ще моделира реалността и света ни в посока биотехнологично зомбиране и биороботизиране. Просто казано: Няколко болни мозъци чрез новите технологии ще опитат да управляват и използват хората като биомашини. Това иде. А иначе, ако действително някой е искал да пребори т. нар. ковид пандемия, ето как се прави, без значение мащаба на мерките:
https://www.economic.bg/bg/a/view/dyrjavata...m_origin=abv.bg Въпросът е такъв, по-точно са два, в същия контекст: Ако има пандемия, защо всички държави не сториха точно това - тотално затваряне на всичко, граници, пълно тестване, на влизащи и излизащи, и т. н.? А ако няма пандемия, с какво и срещу какво ще ни ваксинират? Знам, знам, вече е огромен масивът от "доказателства", че има зараза. Обаче, защо поне в официалните медии не се допуска дори звук, дума, гласец дори, който да оспори това и да се аргументира? Задайте си пък този въпрос. Аз си го задавам вече почти година, и съм си отговорил. Макар пръв да го повдигнах, по вируса тук, все още мисля, че въпреки да пуснаха нещо от онези лаборатории край Ухан, играта на вируси преследва съвсем други цели от официално прокламираните, а настоящата година ще даде някои отговори по това мое съмнение. Но, да видим. Кажете вие какво мислите?