Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Инаугурацията
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
ЕксГорски
Гледате ли я ?

Не успявам да поправя заглавието animatedwink.gif
Бай Ганьо
Прехвърлих каналите набързо и на тукашни и български телевизии.
Върнаха ме в осемдесетте години на миналия век.
Тогава беше Москва - големия брат, сега Вашингтон - новият ни голям брат.
Все братя и все големи.
Ся гледам криминале някакво.
D-rA
Цитат(Бай Ганьо @ 20/01/2021, 20:48) <{POST_SNAPBACK}>
Ся гледам криминале някакво.

С лимонада ли? sunbathing.gif
iridium
Естествено - не.
D-rA
Цитат(iridium @ 20/01/2021, 22:21) <{POST_SNAPBACK}>
Естествено - не.

Защо е естествено това не? sunbathing.gif
D-rA
Гледах я - шоу, като шоу - типично в американски стил...Камала е хубава жена sunbathing.gif
The_Purifier
Не, не я гледах. Имаше ли гафове и издънки? smile.gif
Shade
Цитат(The_Purifier @ 21/01/2021, 07:34) <{POST_SNAPBACK}>
Не, не я гледах. Имаше ли гафове и издънки? smile.gif

Имаш предвид про-тръмпистки провокации? Не, нямаше такива.

А иначе дори Chris Wallace от ултаконсервативната медия Fox News каза, че не е чувал по-съдържателна реч от тази на Байдън в сравнение с всички президентски речи от 1961 г. насам, които е слушал.
Дотук добре, ще наблюдаваме как Байдън ще се справи оттук нататък.
Shade
Цитат(D-rA @ 20/01/2021, 12:31) <{POST_SNAPBACK}>
Гледах я - шоу, като шоу - типично в американски стил...Камала е хубава жена sunbathing.gif

Традиция от столетия. Камала не е моя тип като жена.
Бай Ганьо
Вижте прикачените файлове
Shade
Цитат(D-rA @ 20/01/2021, 12:29) <{POST_SNAPBACK}>
Защо е естествено това не? sunbathing.gif

Защото не е Тръмп, който встъпва в длъжност.
По време на развития социализъм имаше един възторжен лозунг: "Винаги верни на Партията!" smile.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 21/01/2021, 08:26) <{POST_SNAPBACK}>

Много оригинално! good.gif
The_Purifier
Цитат(Бай Ганьо @ 21/01/2021, 18:26) <{POST_SNAPBACK}>

doh.gif
ЕксГорски
Цитат(D-rA @ 20/01/2021, 23:31) <{POST_SNAPBACK}>
..Камала е хубава жена sunbathing.gif

По правило," омешаните" раси са ... възбуждащи - нищо общо с ... холивудските (медиатезирани) "красавици".

Kамала е с много добро потекло, с много добър политически и държавнически опит.

Според мен тя е бъдещият (47ми) президент на Щатите. Нямам предвид евентуално недоизкарване на мандата на Байдън
D-rA
Цитат(ЕксГорски @ 21/01/2021, 21:56) <{POST_SNAPBACK}>
По правило," омешаните" раси са ... възбуждащи - нищо общо с ... холивудските (медиатезирани) "красавици".

Kамала е с много добро потекло, с много добър политически и държавнически опит.

Според мен тя е бъдещият (47ми) президент на Щатите. Нямам предвид евентуално недоизкарване на мандата на Байдън

Ще поживеем (дай боже) - и ще видим. sunbathing.gif
D-rA
Цитат(Shade @ 21/01/2021, 18:29) <{POST_SNAPBACK}>
Защото не е Тръмп, който встъпва в длъжност.
По време на развития социализъм имаше един възторжен лозунг: "Винаги верни на Партията!" smile.gif

То и сега са така - партии много и "винаги верни" също, особено ако им замирише на депутатско кюфте sunbathing.gif
D-rA
Цитат(Shade @ 21/01/2021, 18:26) <{POST_SNAPBACK}>
Традиция от столетия. Камала не е моя тип като жена.

Не е въпрос на тип жена, а на излъчване - доста позитивизъм има в погледа и, а и привлекателност като сексапил... sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 21/01/2021, 12:29) <{POST_SNAPBACK}>
Не е въпрос на тип жена, а на излъчване - доста позитивизъм има в погледа и

Радва се жената на уникалната чест - първата жена-вицепрезидент на САЩ.
Притежава дар-слово и опит като политик. Ще я видим как се справя. Времето е пред нас.
D-rA
Цитат(Shade @ 21/01/2021, 22:55) <{POST_SNAPBACK}>
Радва се жената на уникалната чест - първата жена-вицепрезидент на САЩ.
Притежава дар-слово и опит като политик. Ще я видим как се справя. Времето е пред нас.

Имаше и някаква символика в инагурацията: Камала се заклева- пее Лейди Гага, Байдън - Джей Ло... дали бе намек за олицетворение на бъдещо единение? sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 21/01/2021, 12:27) <{POST_SNAPBACK}>
То и сега са така - партии много и "винаги верни" също, особено ако им замирише на депутатско кюфте sunbathing.gif

Така е, но онзи беше друг вид "партия", на театралното шоу. Умееше да хипнотизира простолюдието с представяне на убедителна алтернативна реалност. Доста вода ще изтече, докато ослепените прогледнат.
Интересно как ли ще излезе от положение новият. Обещава да не баламосва и да казва истината, а масите свикнаха "бащицата" да ги успокоява със сладки лъжи...
ЕксГорски
Цитат(Shade @ 21/01/2021, 19:26) <{POST_SNAPBACK}>
Камала не е моя тип като жена.

Да разбирам ли, че и италианките не са "твой тип жени"? animatedwink.gif
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 22/01/2021, 05:48) <{POST_SNAPBACK}>
Да разбирам ли, че и италианките не са "твой тип жени"? animatedwink.gif

Разбирай не толкова, че индийко-мулатките на са мой тип жени, колкото че тя конкретно никак не ме привлича като жена.
За сравнение по- ми допада това расово съчетание. Кореспондент е на CNN в Белия дом и нищо чудно някой ден да се появи репортаж, на който двете са като на ревю. wink.gif
Riki
Поздрав и за двамата

https://youtu.be/7Um2CFNfoEk
lati1960
Цитат(ЕксГорски @ 20/01/2021, 18:28) <{POST_SNAPBACK}>
Гледате ли я ?

Не успявам да поправя заглавието animatedwink.gif

Ето нещо любопитно по темата:

https://blitz.bg/svyat/vissha-chinovnichka-...news793366.html

Интересни назначения в новата администрация в Белия дом. Меко казано.
Shade
Цитат(lati1960 @ 30/01/2021, 09:25) <{POST_SNAPBACK}>
Ето нещо любопитно по темата:

https://blitz.bg/svyat/vissha-chinovnichka-...news793366.html

Интересни назначения в новата администрация в Белия дом. Меко казано.

"Любопитното" идва от "разкрития" на Тъкър Карлсон. Това е един от водещите контрибутори на тенденциозната политика, поддържана от ултардясната медия Fox News. Ако този човек ти каже "добро утро", е добре веднага да погледнеш къде е слънцето, понеже не е изключено да клони към залез. В твой интерес е преди всичко да свериш всяка "информация", чийто източник е Тъкър, с независимите информационни източници. В противен случай попадаш под влиянието на секта, подобна на една секта, проникнала в България преди 30-тина години. Чиито поддръжници с промити мозъци обикаляха по улиците на София, увити в бели чаршафи, и скандираха като изоглавени: "Харе Кришна! Харе Кришна!...". Убедени, че тези крясъци имат някакво значение.
prius06
Цитат(Shade @ 31/01/2021, 18:25) <{POST_SNAPBACK}>
"Любопитното" идва от "разкрития" на Тъкър Карлсон. Това е един от водещите контрибутори на тенденциозната политика, поддържана от ултардясната медия Fox News. Ако този човек ти каже "добро утро", е добре веднага да погледнеш къде е слънцето, понеже не е изключено да клони към залез. В твой интерес е преди всичко да свериш всяка "информация", чийто източник е Тъкър, с независимите информационни източници. В противен случай попадаш под влиянието на секта, подобна на една секта, проникнала в България преди 30-тина години. Чиито поддръжници с промити мозъци обикаляха по улиците на София, увити в бели чаршафи, и скандираха като изоглавени: "Харе Кришна! Харе Кришна!...". Убедени, че тези крясъци имат някакво значение.

Разбрах "не вярвайте на очите и ушите си, вярвайте на мен" - интервю на Кристен Кларк с Тъкър Карлсон.
Shade
Цитат(prius06 @ 01/02/2021, 04:58) <{POST_SNAPBACK}>
Разбрах "не вярвайте на очите и ушите си, вярвайте на мен" - интервю на Кристен Кларк с Тъкър Карлсон.

Всъщност това, което би трябвало да си разбрал, е "Не се доверявайте на политически ангажирани информационни медии без да балансирате становищата им с независими медии". Което важи с особена сила за Тъкър Карлсон, на когото неколкократно се наложи да се извинява публично за лъжлива информация, та да избегне съдебни дела за клевата. Ако трябва да бъдем честни, от водещите в най-гледаното време Карлсон е малко по-обективен от истеричката Лора Инграм. Шон Ханити, обаче, е доайенът на корпуса по представяне на извъртяна информация. Желае ли човек да е възможно най-близко до истината, е редно да обръща на 180 градуса всяко твърдение на Ханити.

Ако си разбрал нещо друго от предишния пост - няма лошо, не си единственият заблуден и непоколебим поддръжник на Тръмп. И в такъв случай със сигурност одобряваш и визията на Марджори Тейлър Грийн. Страстната поддръжничка на перверзната конспиративна теория Qanon, която присъства в Капитолия с маска против ковид, на която пише "TRUMP WON". Вероятно с инфантилния си мозък тя си въобразява, че това дразни колегите й от другата страна на пътеката, на които не е известно, че Тръмп загуби.
Марджори е лицето на Тръмпистката партия на днешния етап. Честито!
prius06
Цитат(Shade @ 01/02/2021, 17:23) <{POST_SNAPBACK}>
Всъщност това, което би трябвало да си разбрал...

Говорим конкретно за Кристен Кларк и расисткото и поведение. В написаното от теб няма и дума по този въпрос - нищо ново.
Shade
Цитат(prius06 @ 01/02/2021, 06:46) <{POST_SNAPBACK}>
Говорим конкретно за Кристен Кларк и расисткото и поведение. В написаното от теб няма и дума по този въпрос - нищо ново.

Толкова много интервюта има напоследък, че явно съм пропуснал това интервю. Можеше да бъдеш малко по-конкретен.
Както знаем, Кевин Макарти привиква лекето Марджори на разговор. На "сладки приказки", без съмнение. Вместо да я изрита като мръсен парцал от Конгреса. Където заради нея и шепата фанатични лоялисти на Тръмп, от Републиканската партия до момента се отдръпнаха поне 35 000 поддръжници и процесът продължава.. smile.gif
Извинявам се, ако неоснователно съм те включил по аналогия към вечно преданите поддръжници на "консервативната" доктрина, представяна от Тръмп.
prius06
Цитат(Shade @ 01/02/2021, 18:05) <{POST_SNAPBACK}>
Толкова много интервюта има напоследък, че явно съм пропуснал това интервю. Можеше да бъдеш малко по-конкретен...

Дал съм линк. Колко по-конкретен трябва да бъда?
Shade
Цитат(prius06 @ 01/02/2021, 07:43) <{POST_SNAPBACK}>
Дал съм линк. Колко по-конкретен трябва да бъда?

Не е необходимо да се заяждаш. Редно беше да посочиш с две думи какво имаш предвид с интервюто, за да бъде човек "on the same page" с теб, преди да го е изгледал цялото. Би трябвало отдавна да си разбрал на фона на заобикалящата те реалност, че в общия случай хората забелязват различни неща, когато наблюдават едно и също събитие.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.